MUGUR ISĂRESCU LA PUŞCĂRIE! 7-10 ani!

Distribuie!by   loading...   Cel putin 5 Banci straine au externalizat in strainatate dobinzile „fraierilor” de romani, care au credite! Practic, romanii care au credite la Banci au fost furati de vreo 7 miliarde de euro ! Potrivit Legilor din Romania si reglementarilor BNR, romanii puteau plati dobinzi doar unor […]
Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

 

bnr

loading...

 

Cel putin 5 Banci straine au externalizat in strainatate dobinzile „fraierilor” de romani, care au credite!

Practic, romanii care au credite la Banci au fost furati de vreo 7 miliarde de euro !

Potrivit Legilor din Romania si reglementarilor BNR, romanii puteau plati dobinzi doar unor entitati legalizate si agreate in Romania!

Din rata lunara, peste 80% insemna dobinda, practic cel mai mare efort al romanului care se zbatea sa isi plateasca „rata”!

La o rata lunara de 800 de euro (sau franci), 640 de euro erau pentru dobinda. La 60 de luni „externalizare” de credit, inseamna ca dobinda platita la un srl din strainatate a fost de 38.400 de euro! Ilegal si imoral! Acesti bani trebuie returnati de Banca automat in buzunarul „fraierului”!

Daca eu, Radu Moraru, imi deschid in Romania un srl care ia dobinda si srl-ul nu este recunoscut de BNR, atunci se cheama camata, intru in puscarie si mi se confisca toti banii!!!

Mugur Isarescu a permis camata la nivel de export! Peste 7 miliarde de euro au iesit din tara ilegal!

Acest articol se adreseaza fiecarui roman care are un credit: in franci elvetieni, yeni, dolari, euro, etc! Daca Banca v-a externalizat creditul (performant sau neperformant) atunci trebuie sa primiti inapoi intreaga DOBINDA pe care ati platit-o in anii de „externalizare”!

Pe Mugur Isarescu o sa il vedeti la DNA, nu are scapare! Este cel mai mare „killer” ! Subminarea economiei nationale nu mai exista insa exista in Noul Cod „atentat la siguranta nationala”!  7-10 ani de puscarie!

Dar pina atunci, mergeti la Banci si cereti sa va spuna daca au externalizat creditul d-voastra si pentru cit timp!

Sa fiti iubiti!
Radu Moraru

Dati share la articol sa afle toti „fraierii” !

 


– Sursa:

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Gazeta de Informații!

Citiți și...

Ioan Adam, lăcătuşul semi-analfabet din Zărneşti, recrutat de Securitate, care a ajuns să conducă ţara/VIDEO
Pentru ce au #Rezistat 14 zile, ONG-istii si-au atins scopul , l-au scapat si pe Iohannus prin abrogarea Ordonantei 13 !!
Imnul național al României, INTERZIS prin REGULAMENT la meciurile din campionatul național de handbal
Grecia, avertizata de Argentina, intrata in incapacitate de plata in 2001: Vor sa va jefuiasca!
Bill Gates, creator și susținător al vaccinării, refuză vaccinarea copiilor săi
Bârlădeanu: Ceaușescu s-a opus colectivizarii pe care o dorea Dej, de asta si-a atras antipatia acestuia
De ce romanii (Dacii) devin tot mai proşti. Coeficientul de inteligenţă a scăzut cu 14 puncte în ultimul secol in Romania. Ce impact are mâncarea proastă asupra inteligenţei şi ce mâncăm, de fapt, atunci când consumăm salam, parizer sau şuncă din comerţ mai ales din magazinele imperialiste - explicaţiile medicilor: (VIDEO SOC)
Vâlcov: „Nu numai aurul se află în afara graniţelor, ci şi cealaltă rezervă, de 30 de miliarde de euro, se află în diferite titluri de stat, aşa cum a considerat BNR”
SUA au livrat, duminica noapte, 50 de tone de MUNITIE rebelilor atacati de RUSIA si ne mai intrebam de ce nu nu se mai termina razboiul cu ISIS
Petre Daea: Poate ar fi mai bine să-i păstrăm pe muncitori în țară și să producem hrană pentru România
ANGELA MERKEL VINE LA SIBIU SĂ ÎL SUSȚINĂ PE KLAUS IOHANNIS. S-A STABILIT ȘI CÂND E VIZITA!
Iohannis şi Dragnea: Doi slugoi în fruntea României
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Despre Gazeta de Informații

Gazeta de Informații: Capitalism, Ceausescu, Conspiratii, Design, Diverse, Eminescu, Istorie, Masonerie, Pamflet, Politica, Sanatate, Simboluri si Spiritualitate. Contact: office@gazetadeinformatii.ro