MUGUR ISĂRESCU LA PUŞCĂRIE! 7-10 ani!

Distribuie!by   loading...   Cel putin 5 Banci straine au externalizat in strainatate dobinzile „fraierilor” de romani, care au credite! Practic, romanii care au credite la Banci au fost furati de vreo 7 miliarde de euro ! Potrivit Legilor din Romania si reglementarilor BNR, romanii puteau plati dobinzi doar unor […]
Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

 

bnr

loading...

 

Cel putin 5 Banci straine au externalizat in strainatate dobinzile „fraierilor” de romani, care au credite!

Practic, romanii care au credite la Banci au fost furati de vreo 7 miliarde de euro !

Potrivit Legilor din Romania si reglementarilor BNR, romanii puteau plati dobinzi doar unor entitati legalizate si agreate in Romania!

Din rata lunara, peste 80% insemna dobinda, practic cel mai mare efort al romanului care se zbatea sa isi plateasca „rata”!

La o rata lunara de 800 de euro (sau franci), 640 de euro erau pentru dobinda. La 60 de luni „externalizare” de credit, inseamna ca dobinda platita la un srl din strainatate a fost de 38.400 de euro! Ilegal si imoral! Acesti bani trebuie returnati de Banca automat in buzunarul „fraierului”!

Daca eu, Radu Moraru, imi deschid in Romania un srl care ia dobinda si srl-ul nu este recunoscut de BNR, atunci se cheama camata, intru in puscarie si mi se confisca toti banii!!!

Mugur Isarescu a permis camata la nivel de export! Peste 7 miliarde de euro au iesit din tara ilegal!

Acest articol se adreseaza fiecarui roman care are un credit: in franci elvetieni, yeni, dolari, euro, etc! Daca Banca v-a externalizat creditul (performant sau neperformant) atunci trebuie sa primiti inapoi intreaga DOBINDA pe care ati platit-o in anii de „externalizare”!

Pe Mugur Isarescu o sa il vedeti la DNA, nu are scapare! Este cel mai mare „killer” ! Subminarea economiei nationale nu mai exista insa exista in Noul Cod „atentat la siguranta nationala”!  7-10 ani de puscarie!

Dar pina atunci, mergeti la Banci si cereti sa va spuna daca au externalizat creditul d-voastra si pentru cit timp!

Sa fiti iubiti!
Radu Moraru

Dati share la articol sa afle toti „fraierii” !

 


– Sursa:

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Gazeta de Informații!

Citiți și...

Realitatea pur românescă. Tiganii INCASEAZA peste 95% din ajutoarele sociale platite din banii tai si ai mei! PE NOI NE INTRABA CINEVA DACA DORIM SA SPONSORIZAM LENEA?
EXCLUSIV. Încă un cerc infracțional închis în jurul lui Adrian Năstase: Privatizarea Rodipet, țeapă de peste 70 de milioane de euro
Emil Constantinescu: Principalele ziare şi reţelele de socializare sunt controlate de Securitate
INALT OFITER NATO: IN VARA ACEASTA LUMEA VA FI PROBABIL ÎN RAZBOI
Bogdan Diaconu: „Vine sfarsitul pentru tradatorii de tara, oare acest lucru il sperie pe Basescu?”
Capitalismul masonic doreste cat mai multi prosti , ministerul sorosist care ne scoate limba latina din scoli si se reduc orele de română, istorie si geografie. O tara cu multe scoli si facultati deja inchise , fara spitale, fara industrie, fara resurse, spre dezastrul in epoca feudala: SCLAVAGISM si CONSUMATORI spalati pe creiere !
Federalizarea si imparţirea României şi dosare secrete privind războiul nevăzut al masoneriei cu românii
Dovada că Parchetul General secția militară subminează Dosarul Mineriadei prin nerespectarea procedurilor legale
Patru imigranți din Germania au fost bătuți „ca la manual” de un practicant al artelor marțiale. Video
MRU scapă un porumbel cât barza: STS are capacitatea să fraudeze alegerile
CONDAMNARI DE OCHII LUMII – Inalta Curte recidiveaza cu pedepse blande in dosarul "Microsoft". Anii de inchisoare aplicati lui Cocos, Pinalti, Niro si Sandu acopera perioada de arest preventiv si ii mai tin pe inculpati doar cateva luni dupa gratii, in conditiile in care prejudiciul este de circa 27 milioane euro. Cocos a primit 2 ani si 4 luni, Gabriel Sandu 3 ani, iar Pinalti, care are 63 de ani si va executa doar o treime din pedeapsa, 6 ani de inchisoare
Execuţii în masă aproape de Bagdad.
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Despre Gazeta de Informații

Gazeta de Informații: Capitalism, Ceausescu, Conspiratii, Design, Diverse, Eminescu, Istorie, Masonerie, Pamflet, Politica, Sanatate, Simboluri si Spiritualitate. Contact: office@gazetadeinformatii.ro