MUGUR ISĂRESCU LA PUŞCĂRIE! 7-10 ani!

Distribuie!by   loading...   Cel putin 5 Banci straine au externalizat in strainatate dobinzile „fraierilor” de romani, care au credite! Practic, romanii care au credite la Banci au fost furati de vreo 7 miliarde de euro ! Potrivit Legilor din Romania si reglementarilor BNR, romanii puteau plati dobinzi doar unor […]
Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

 

bnr

loading...

 

Cel putin 5 Banci straine au externalizat in strainatate dobinzile „fraierilor” de romani, care au credite!

Practic, romanii care au credite la Banci au fost furati de vreo 7 miliarde de euro !

Potrivit Legilor din Romania si reglementarilor BNR, romanii puteau plati dobinzi doar unor entitati legalizate si agreate in Romania!

Din rata lunara, peste 80% insemna dobinda, practic cel mai mare efort al romanului care se zbatea sa isi plateasca „rata”!

La o rata lunara de 800 de euro (sau franci), 640 de euro erau pentru dobinda. La 60 de luni „externalizare” de credit, inseamna ca dobinda platita la un srl din strainatate a fost de 38.400 de euro! Ilegal si imoral! Acesti bani trebuie returnati de Banca automat in buzunarul „fraierului”!

Daca eu, Radu Moraru, imi deschid in Romania un srl care ia dobinda si srl-ul nu este recunoscut de BNR, atunci se cheama camata, intru in puscarie si mi se confisca toti banii!!!

Mugur Isarescu a permis camata la nivel de export! Peste 7 miliarde de euro au iesit din tara ilegal!

Acest articol se adreseaza fiecarui roman care are un credit: in franci elvetieni, yeni, dolari, euro, etc! Daca Banca v-a externalizat creditul (performant sau neperformant) atunci trebuie sa primiti inapoi intreaga DOBINDA pe care ati platit-o in anii de „externalizare”!

Pe Mugur Isarescu o sa il vedeti la DNA, nu are scapare! Este cel mai mare „killer” ! Subminarea economiei nationale nu mai exista insa exista in Noul Cod „atentat la siguranta nationala”!  7-10 ani de puscarie!

Dar pina atunci, mergeti la Banci si cereti sa va spuna daca au externalizat creditul d-voastra si pentru cit timp!

Sa fiti iubiti!
Radu Moraru

Dati share la articol sa afle toti „fraierii” !

 


– Sursa:

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Gazeta de Informații!

Citiți și...

Procesul ”Mineriadei” începe după 27 de ani, Procesul mineriadei: foc de paie sau reviriment politico-judiciar?
Zeitgeist - o mare operatiune psihologica ?
De ce "Experimentul Norvegian" prin care se iau mii de copii anual de la părinții lor naturali se va fi izbi de cea mai mare rezistență în România. Platon - Republica - Despre cum să fie crescuți copiii la comun fără a-și cunoaște părinții.
Filosoful francez care a susținut bombardarea Serbiei și a ajutat la distrugerea Libiei, considerat cel mai mare propagandist NATO, și-a luat un tort în față, la Belgrad: „Asasinul Bernard-Henri Lévy sprijină crimele imperialiste!”
STENOGRAME PENTRU WERNER - Noi inregistrari incredibile despre abuzurile de la “unitatea de elita” DNA Ploiesti. Procurorul Mircea Negulescu fabrica dosarul impotriva senatorului Daniel Savu si ameninta pentru a obtine denunturi: “Ori te ard pe tine, ori il ard pe el”. Seful DNA Ploiesti Lucian Onea a dat definitia “paradelii”: “A derula o ancheta... Nu stiu unde dormi la noapte inseamna ca tre' sa spui adevarul”. Razvan Alexe a recunoscut public ca nu a dat bani familiei Cosma (Audio)
Gheorghe Dincă ar fi decapitat-o pe Alexandra și i-ar fi ars capul
Laura Codruţa Kovesi, 'în corzi': I se cere demisia dinspre Bruxelles
Adevarul despre vaccinuri. Fostul ministru al Sanatatii din Finlanda rupe tacerea
ROMANIA, SOROS SI TISMANEANU august 14 sin 2011
Guvernul ungar joacă dur cu proiectul „STOP SOROS”. ONG-urile miliardarului ar putea fi verificate de Serviciile de Securitate înainte de funcționare
Iohannis, pe o mână cu austriecii de la OMV la jefuirea României
Familiile cu doi tați încep să fie prezentate în cărțile de grădiniță, cu fonduri UE
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Despre Gazeta de Informații

Gazeta de Informații: Capitalism, Ceausescu, Conspiratii, Design, Diverse, Eminescu, Istorie, Masonerie, Pamflet, Politica, Sanatate, Simboluri si Spiritualitate. Contact: office@gazetadeinformatii.ro