Muftiul Iusuf Murat ne minte chiar de ramadan si ne spune basme arabe din 1001 de nopti sau chiar ne ia de prosti?

Distribuie!by loading... Muftiul Iusuf Murat ne minte chiar de ramadan si ne spune basme arabe din 1001 de nopti sau chiar ne ia de prosti? Nu de mult, Muftiul cultului musulman, Iusuf Murat, ne anunta ca Turcia va construi in Bucuresti cea mai mare moschee din Europa. In cuvintele lui: […]
Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

11012596_382802451910147_6034564157482054384_n

loading...

Muftiul Iusuf Murat ne minte chiar de ramadan si ne spune basme arabe din 1001 de nopti sau chiar ne ia de prosti?
Nu de mult, Muftiul cultului musulman, Iusuf Murat, ne anunta ca Turcia va construi in Bucuresti cea mai mare moschee din Europa. In cuvintele lui: “„Vom construi cea mai mare moschee dintr-o capitală europeană”.
Locul ales de turci si de Muftiu, si apoi donat cu titlu gratuit si fara nici o reciprocitate de guvernul Ponta, sa afla chiar langa Romexpo. Terenul imens are o suprafata de 11.295 metri pătraţi si o valoare de ca. 4 Milioane de Euro, mega moschee urmaza sa gazduiesca ca. 4000 de musulmani.
Dar probabil Muftiul nu s-a asteptat sa se confrunte cu o reactie atit de ferma a unei majoritati covoasitoare a romanilor, care nu sunt sub nici o forma de acord cu acest proiect megaloman. Prin zeci de articole in ziare, dar mai ales prin zeci de mii de comentarii in mediul virtual, romanii si-au aratat opozitia fata unui proiect monstru, care ne costa enorm si ne pune siguranta in pericol. Doar pagina de Facebook a strans intr-un timp record aproape 10.000 de like-uri, iar postarile noastre au ajuns la circa un milion de romani indignati, din cauza faptului ca s-a luat o decizie de interes national fara a fi macar cosultati.
Iar azi, intr-o conferinta de presa, acelasi Muftiu Iusuf Murat tine sa ne declare cu o nonsalanta rar intalnita: “Nu va fi cea mai mare moschee din Europa. Când am făcut o astfel de afirmaţie cu cea mai mare moschee am vrut să evidenţiez rolul pe care îl are statul român şi respectul pe care îl are statul român faţă de comunitatea turco-tătară din România, dar din păcate cu o asfel de afirmaţie am fost înţeles greşit”.

Muftiule Iusuf Murat, atunci cand ne-ati mintit? Cand ne-ati zis in repetate randuri si saptamani bune ca va fi cea mai mare moschee din Europa, sau acum, dupa ce va confruntati cu opozitia a peste 90% din cetetanii acestui tari? Este o incercare palida de a calma opinia publica, iar apoi cand incepe constructia ne trezim ca s-au mai gasit niste fonduri turcesti si constructia totusi va fi mai mare decat era in plan. Dar la cele 11.295 de metri de ce nu renuntati, daca construcia este mai mica decat ne-ati zis pana acum? Chiar asa Muftiule, ne luati de prosti?
Si ne mai spune Muftiul Iusuf Murat azi la conferinta de presa: “Dacă nu se va dori din partea autorităților sau din partea cetățeanului de rând ca această moschee să fie finanțată de către statul turc, solicit ca statul român să finanțeze această moschee”. Domnule Mufti Iusuf Murat, sa inteleg ca reprezentati o minoritate de 0,3% (Musulmani in Romania) din care o buna parte va contesta organizatia si se organizeaza liber, iar dvs. doriti de la statul Roman, care nu are bani de spitale si scoli, sa primiti gratuit un teren de 11.295 metri patrati si sa va ridicam si moscheea cu inca 4 Milioane de euro. Este o zicala veche romaneasca: Prost nu e cine cere, prost e cine da!


Public am vrea sa va punem urmatoarele intrabari, si poate de data asta binevoiti sa raspundeti adevarat, caci suntem siguri ca si in religia dvs, minciunea nu este tolerata:
De ce nu ne prezentati planul arhitectural si strucural al moscheii pe care doreste statul turc si dvs. Sa o construiti in capitala noastra?
Ce numar de credinciosi musulmani estimati sa vina regulat la slujbe la acesta moschee in conditiile in care dupa spusele dvs. exista deja 17 moschei in Bucuresti care in momentul de fata sunt foarte putin vizitate, pe jumatate goale?

Va striga muezinul de 5 ori pe zi sa cheme musulmanii la rugaciune? O sa folositi megafoane pentru a va face auziti?
Ce nume va purta moscheea dorita de dvs? Statut turc obisnueste sa numeasca toate moscheile care le construieste in Germania dupa Mehmed al-II-lea, cuceritorul Constantinopului. Puteti garanta ca nu o veti numi dupa un Sultan Otoman care s-a luptat impotriva statelor romanesti sau a primit bir de la acestea?
Nu considerati renovarea moscheii Carol I din Constanta, care este intr-o stare grava de degradare si intamplator sa afla intr-un loc in care traieste un numar important de turco-tatari, ar fi de o mult mai mare necesitate si in acelasi timp si in interesul real al comunitatii pe care ziceti ca o reprezentati?


Cum ne asigurati ca acesta mega moschee nu va pune capitala nostra in vizorul terorismului islamist?
Ce o sa faceti cu musulmanii din Bucuresti, care in marea lor majoritate nu sunt nici turci, nici tatari, ci arabi (studenti, omeni de afaceri, refugiati) care nu inteleg nici turca, nici nu doresc sa fie controlati de Muftiatul dvs. sau Statul turc, care nu va acepta ca lider spiritual si care si-au facut singuri moschee in Bucuresti?

Suntem cu totii indignati, cum s-a incercat sa ni se vinda o astfel de minciuna grosolana. Nu interesul minoritatii turco-tatare este fundamentul acestui proiect, ci incercarea Turcei de a ne pune in zona ei de influenta si de a crea o baza pentru ofensiva islamista spre Romania si Europa. Iar minoritatea turco-tatara, care s-a purtat intotdeauna cu foarte mult bun simt si respect fata de statul roman, si care are fara doar si poate dreptul sa isi desfasoare credinta cum se cuvine, dar in zonele in care ea chiar traieste, a cazut din pacate in capcana politicii expansioniste si islamiste a republicii turce, a sistemului corupt al politicii romanesti si a propriului lider spiritual care din naivitate sau rea vointa le face jocul.

Noi cerem o dezbatere publica si transparenta despre acest proiect. Cerem sa primim toate informatile care au stat la baza acestei decizii a guvernului roman si cerem dreptul cetetanilor romani, ca intru stat liber si democratic, sa spunem printr-un referendum daca dorim sau nu acesta Mega Moschee.

 

 

Sursa: https://www.facebook.com

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Gazeta de Informații!

Citiți și...

Dictatura lui Macron, anunță cenzură pe internet, în cadrul unui proiect împotriva „incitării la ură”
Adevărata biografie a masonului Lucian Boia: de la intrarea în PCR, la vizitarea Turnurilor Gemene înainte de '89. Lucian Boia pe lista membrilor in loje masonice !!
Comunistii erau mai INTELIGENTI! Pe vremea lui Ceausescu Romania avea mai multi inventatori decat in ultimii 25 de ani! Erau mai multe facultati, scoli si industrie ... Coeficientul de inteligenta a scazut cu 14 puncte in ultimul secol in Romania.
Facebook ascultă şi arhivează convorbirile telefonice ale abonaților săi . Aplicația Facebook colectează date despre apelurile telefonice ale utilizatorilor, texte în afara platformei .
LOVITURĂ pentru Hipsteri: Doar 37,9% din locașurile de cult construite în România după 1989 aparțin Bisericii Ortodoxe
Decizie judecătorească italiană: Vaccinul „Infanrix Hexa”, produs de firma Glaxo, provoaca autism!
România a pierdut peste 62.000 de hectare de pădure într-un an. Romsilva se laudă cu banii câștigați
Protestatarii rezistă în frig prin Piața Victoriei. Klaus Iohannis se relaxează la ski
Trădare și înaltă trădare
"Formula AS" în Covasna - IOAN SABĂU POP - "Este o tendinţă dirijată ca românii să fie scoşi din toate centrele mari ale Transilvaniei"
CUTREMUR cu magnitudinea de 8,2 în Chile
Nicușor Dan consideră că a devenit victima unui linșaj mediatic. Cum explică liderul USR acuzațiile care i s-au adus în ultima vreme
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Despre Gazeta de Informații

Gazeta de Informații: Capitalism, Ceausescu, Conspiratii, Design, Diverse, Eminescu, Istorie, Masonerie, Pamflet, Politica, Sanatate, Simboluri si Spiritualitate. Contact: office@gazetadeinformatii.ro