MOȚIUNE DE CENZURĂ. Senatorul Titus Corlățean: Ce normalitate este cea în care voci neo-marxiste din USR anunță că se impune stabilirea obligației avortului sau când neo-marxiștii spun că vor legifera căsătoriiile și parteneriatele gay?

Distribuie!by La Parlament a început ședința comună pentru dezbaterea și votul asupra moțiunii de cenzură la adresa guvernului condus de Viorica Dăncilă. Pentru ca Legislativul să retragă încrederea acordată Executivului, este nevoie de votul favorabil al cel puțin 233 dintre parlamentari. Inițiatorii moțiunii de la PNL spuneau la începutul săptămânii […]
Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
La Parlament a început ședința comună pentru dezbaterea și votul asupra moțiunii de cenzură la adresa guvernului condus de Viorica Dăncilă.
Pentru ca Legislativul să retragă încrederea acordată Executivului, este nevoie de votul favorabil al cel puțin 233 dintre parlamentari. Inițiatorii moțiunii de la PNL spuneau la începutul săptămânii că se bazează pe 244 de voturi, dar miercuri au apărut informații că mai mulți parlamentari s-au răzgândit sau au devenit nehotărâți. Se poartă însă negocieri până în ultimul moment și ambele părți sunt optimiste.
În discursul rostit de la tribuna Parlamentului, in timpul dezbaterilor, senatorul PSD, Titus Corlățean a criticat în termeni duri liderii Opoziției, acuzându-i pe cei din USR că doresc, așa după cum au declarat unii lideri,  legiferarea, după preluarea guvernării, a căsătoriiilor și parteneriatelor gay în România
”După atâția ani, cred că este cea mai slabă moțiune din ultimii ani. Ca să citez un lider al opoziției: moțiunea asta aduce a cântec de jale de pe la 1800. Dincolo de asta, rămân impresionat cum Octavian Goga este o mare necunoscută pentru acest domn candidat. M-am uitat peste moțiunea de cenzură și n-am văzut nimic! Zero! L-am văzut doar pe domnul Orban, care să dădea în lanțuri spre deliciul publicului. Nu văd un program, nu văd nimic, zero! Domnul Julien Dacian Cioloș știe mai bine!”, a spus Titus Corlățean.
”Doriți să faceți ce ați mai făcut deja în 2010 și 2011, adică să tăiați veniturile românilor și să loviți electoratul PSD. (…) Chiar ne putem imagina o fotografie de familie, care să reunească într-o armonie desăvârșită, pe de-o parte, neo marxiștii și securiștii, nepoți, nepoate de securiști deconsiprați de CNSAS, așa cum e liderul de la USR București, profitori anteriori ai unor afaceri grase pe care acum le blamează”, a mai spus Corlățean, fiind huiduit de către parlamentarii aflați în sală.
”Mă întreb ce normalitate este cea în care voci importante neo-marxiste din USR anunță că se impune stabilirea obligației avortului pentru femeile care nu au un venit mediu pe economie sau că neo-marxiștii vor legifera după preluarea guvernării căsătoriiile și parteneriatele gay în România. Asta este România lucrului bine făcut”, a mai afirmat senatorul social-democrat.
”Cea mai proastă moțiune va fi respinsă astăzi în Parlament, iar Guvernul va continua să facă bine acestei țări. Până la urmă, o președinție de succes a Consiliului UE așa cum a realizat-o Guvernul PSD-ALDE reprezintă normalitate”, a mai spus Corlățean.
https://www.activenews.ro/stiri/MOTIUNE-DE-CENZURA.-Senatorul-Titus-Corlatean-Ce-normalitate-este-cea-in-care-voci-neo-marxiste-din-USR-anunta-ca-se-impune-stabilirea-obligatiei-avortului-sau-cand-neo-marxistii-spun-ca-vor-legifera-casatoriiile-si-parteneriatele-gay-158246?fbclid=IwAR1uY6Bq4OUs1RUiUJOWU8zS7yng81v1WJ_jHNYo7fQ8QMu8G3iJEpkkcmM

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Gazeta de Informații!

Citiți și...

DigiTV e urmarita de DNA pt. corputie! HAHAHA tocmai cei care acuzau pe altii de FAKE NEWS, nu spun lumii despre situatia lor!!!!
Jurnalist american, apropiat de consilierul lui Trump, Steve Bannon, spune că vizita lui Iohannis în SUA e legată de altceva: Am primit informații că Soroș se află în România și vrea să distrugă poporul român
REZOLUTIE IMPOTRIVA SISTEMULUI SECURIST – Magistratii europeni il someaza pe presedintele Iohannis sa ia masuri pentru a stopa imixtiunea serviciilor in Justitie: “Lupta impotriva coruptiei nu poate fi realizata prin utilizarea de metode nedemocratice, similare celor sovietice... Incheierea de protocoale secrete submineaza statul de drept, democratia, independenta sistemului judiciar si dreptul la un proces echitabil... Incetarea atacurilor impotriva Curtii Constitutionale”
Toti romanii vor dona organe dupa deces
Dispariții inexplicabile de-a lungul timpului. Cazuri care au îngenunchiat Poliția Română
Îmi pare rău pentru Europa” | Mesajul numărului doi de la Kremlin despre scutul anti-rachetă de la Deveselu
Vina de a fi unicat în România. Cum este sabotat de statul român singurul producător autohton din irigaţii
EXPLOZIV/Prințu' lu' Pește Prăjit și Filiera Evreaiască, TRIMIȘI ÎN JUDECATĂ! Amănunte INCENDIARE!
Răzvan Ioan Boanchiș | Diferența dintre Paulică Lambrino și Carol al II-lea
De necrezut: Soţia lui Iohannis avea baza de date cu copii de vânzare
Gabriela Firea a semnat acte ca secretar de stat și în instanță sub o falsă identitate
Alexandru Cumpanasu: La Sibiu, la Summit, domnul Macron a convins pe cine trebuie ca să dea locul, 2 , să câștige pentru Achiziție mare a STS
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Despre Gazeta de Informații

Gazeta de Informații: Capitalism, Ceausescu, Conspiratii, Design, Diverse, Eminescu, Istorie, Masonerie, Pamflet, Politica, Sanatate, Simboluri si Spiritualitate. Contact: office@gazetadeinformatii.ro