MOȚIUNE DE CENZURĂ. Senatorul Titus Corlățean: Ce normalitate este cea în care voci neo-marxiste din USR anunță că se impune stabilirea obligației avortului sau când neo-marxiștii spun că vor legifera căsătoriiile și parteneriatele gay?

Distribuie!by La Parlament a început ședința comună pentru dezbaterea și votul asupra moțiunii de cenzură la adresa guvernului condus de Viorica Dăncilă. Pentru ca Legislativul să retragă încrederea acordată Executivului, este nevoie de votul favorabil al cel puțin 233 dintre parlamentari. Inițiatorii moțiunii de la PNL spuneau la începutul săptămânii […]
Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
La Parlament a început ședința comună pentru dezbaterea și votul asupra moțiunii de cenzură la adresa guvernului condus de Viorica Dăncilă.
Pentru ca Legislativul să retragă încrederea acordată Executivului, este nevoie de votul favorabil al cel puțin 233 dintre parlamentari. Inițiatorii moțiunii de la PNL spuneau la începutul săptămânii că se bazează pe 244 de voturi, dar miercuri au apărut informații că mai mulți parlamentari s-au răzgândit sau au devenit nehotărâți. Se poartă însă negocieri până în ultimul moment și ambele părți sunt optimiste.
În discursul rostit de la tribuna Parlamentului, in timpul dezbaterilor, senatorul PSD, Titus Corlățean a criticat în termeni duri liderii Opoziției, acuzându-i pe cei din USR că doresc, așa după cum au declarat unii lideri,  legiferarea, după preluarea guvernării, a căsătoriiilor și parteneriatelor gay în România
”După atâția ani, cred că este cea mai slabă moțiune din ultimii ani. Ca să citez un lider al opoziției: moțiunea asta aduce a cântec de jale de pe la 1800. Dincolo de asta, rămân impresionat cum Octavian Goga este o mare necunoscută pentru acest domn candidat. M-am uitat peste moțiunea de cenzură și n-am văzut nimic! Zero! L-am văzut doar pe domnul Orban, care să dădea în lanțuri spre deliciul publicului. Nu văd un program, nu văd nimic, zero! Domnul Julien Dacian Cioloș știe mai bine!”, a spus Titus Corlățean.
”Doriți să faceți ce ați mai făcut deja în 2010 și 2011, adică să tăiați veniturile românilor și să loviți electoratul PSD. (…) Chiar ne putem imagina o fotografie de familie, care să reunească într-o armonie desăvârșită, pe de-o parte, neo marxiștii și securiștii, nepoți, nepoate de securiști deconsiprați de CNSAS, așa cum e liderul de la USR București, profitori anteriori ai unor afaceri grase pe care acum le blamează”, a mai spus Corlățean, fiind huiduit de către parlamentarii aflați în sală.
”Mă întreb ce normalitate este cea în care voci importante neo-marxiste din USR anunță că se impune stabilirea obligației avortului pentru femeile care nu au un venit mediu pe economie sau că neo-marxiștii vor legifera după preluarea guvernării căsătoriiile și parteneriatele gay în România. Asta este România lucrului bine făcut”, a mai afirmat senatorul social-democrat.
”Cea mai proastă moțiune va fi respinsă astăzi în Parlament, iar Guvernul va continua să facă bine acestei țări. Până la urmă, o președinție de succes a Consiliului UE așa cum a realizat-o Guvernul PSD-ALDE reprezintă normalitate”, a mai spus Corlățean.
https://www.activenews.ro/stiri/MOTIUNE-DE-CENZURA.-Senatorul-Titus-Corlatean-Ce-normalitate-este-cea-in-care-voci-neo-marxiste-din-USR-anunta-ca-se-impune-stabilirea-obligatiei-avortului-sau-cand-neo-marxistii-spun-ca-vor-legifera-casatoriiile-si-parteneriatele-gay-158246?fbclid=IwAR1uY6Bq4OUs1RUiUJOWU8zS7yng81v1WJ_jHNYo7fQ8QMu8G3iJEpkkcmM

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Gazeta de Informații!

Citiți și...

SI DACA E ADEVARAT? - Presedintele Coalitiei Romanilor din SUA, preotul Chris Terhes, avertizeaza: “DNA a trecut de la grup infractional organizat la organizatie terorista... Sub conducerea lui Kovesi, are clar obiective politice, de control sau subminare a puterii democratice... Toate dezvaluirile demonstreaza ca Kovesi este capul unei retele teroriste care a dorit sa ia ostatic statul roman. DIICOT-ul ar trebui sa aresteze intregul DNA”
O VIZITA BENEFICA LA WASHINGTON. DAR, NU PENTRU NOI…
SOV: De unde credeți că provin bogățiile Parisului, ale Moscovei sau ale Londrei? Spitalele arată mai rău ca pușcăriile pentru că bogățiile țării sunt aspirate de stăpânii voștri
Suedia sub OCUPAȚIE: Legea NU se mai APLICĂ. JUSTIȚIA o fac IMIGRANȚII
Cunoscut economist: ”Dovada că Isărescu a decartat 1 miliard pentru Operațiunea Iohannis”
Klaus Iohannis a fost decorat de austrieci cu Ordinul de Merit „Marea Cruce de Argint” pentru servicii deosebite aduse țării lor
Această elevă inconștientă din anii 70, probabil chiar 80, merge singură pe stradă către școala...citește mai departe
SUA. Şeful FBI: "Nu există intimitate absolută în țara noastră. Niciodată nu a fost. Nici măcar discuțiile noastre cu nevasta nu sunt absolut private în America. Nici chiar amintirile noastre nu sunt private". La noi în România, oare ce intimitate o fi?
Ministerului Sănătății controlat de Soros, minte de ingheață apele, in Bistrița nu există niciun caz de Rujeolă
Roger Stone: „Dumnezeule, jumătate din populația României este spionată! Soros este în cârdășie cu serviciile de informații. Jumătate din populația din această țară este sub supraveghere”
Care e cauza EPIDEMIEI de CANCER RECTAL la generația MILLENNIALS?
Dintre toţi cei care supravieţuiesc pe meleaguri valahe, „românii sunt cei mai laşi, având tradiţii iobage, şi dintre români, regăţenii şi, mai ales ţiganii”.
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Despre Gazeta de Informații

Gazeta de Informații: Capitalism, Ceausescu, Conspiratii, Design, Diverse, Eminescu, Istorie, Masonerie, Pamflet, Politica, Sanatate, Simboluri si Spiritualitate. Contact: office@gazetadeinformatii.ro