Moschee la București, da, Biserică la Istanbul, nu

Distribuie!by Este trist că în România se discută despre construirea uneia dintre cele mai mari moschei din Europa. Pentru susținătorii proiectului, declarațiile din seara aceasta ale primului ministru plagiator și inculpat penal al României, Victor Ponta, că în Turcia există o lege care interzice construirea de Biserici pe teritoriul său […]
Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather


Este trist că în România se discută despre construirea uneia dintre cele mai mari moschei din Europa. Pentru susținătorii proiectului, declarațiile din seara aceasta ale primului ministru plagiator și inculpat penal al României, Victor Ponta, că în Turcia există o lege care interzice construirea de Biserici pe teritoriul său ar fi trebuit să fie suficient pentru a-și schimba părerea.

loading...

Patriarhia Romana va primi un teren in Istanbul ca sa ridice un camin pentru pelerini la schimb pentru terenul acordat de guvern pentru construirea unei moschei la Bucuresti.

Ponta spune ca nu este vorba despre o construirea unei biserici ortodoxe la Istanbul deoarece legea turceasca interzice acest lucru.

Eu mă întreb dacă Ponta realizează gravitatea declarației sale.

Știu, mi se va spune că musulmanii nu sînt ISIS, ca majoritatea sînt pașnici, că n-ar răni nici măcar o muscă. Acestora vreau să le spun că așa o fi, probabil că majoritatea nu susțin ISIS, problema este că minoritatea care susține ISIS este uriașă. Site-ul televiziunii arabe Al Jazeera a făcut recent un sondaj online exact pe acest subiect. Întrebarea a fost simplă: „Vă bucurați de victoriile ISIS în Irak și Siria?”. Rezultatele sondajului sînt însă șocante, cel puțin pentru mine și pentru majoritatea non musulmanilor. Dintr-un total de peste 38.000 de respondenți, 81% au răspuns DA! Mi se va spune că nu este un sondaj reprezentativ și sînt de acord ca așa este, nu este reprezentativ. Cu toate acestea este îngrijorator că atît de mulți dintre respondenți susțin barbarismele ISIS.


Alții vor susține că musulmanii din România sînt pașnici și sînt de acord că așa este. Problema nu este cu musulmanii din România care, ca fapt divers, nici măcar nu locuiesc majoritar în București, locul unde se plănuiește construcția moscheii. Problema este că moschea respectivă va acționa ca un magnet pentru musulmanii radicali din intreaga lume care visează la un califat care să conțină și părți din România. Oare este înțelept să le oferim acestora un motiv de a vizita România? Oare nu are România destule probleme de care să se ocupe? E nevoie de încă una doar pentru că Ponta este prieten cu Erdogan, președintele Turciei? Sau poate că operația la picior și convalescența din Turcia au un cost exorbitant și aceasta este singura modalitate de stingere a datoriei?

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Gazeta de Informații!

Citiți și...

INCENDIAR: Fostul șef SRI, Costin Georgescu, le dezvăluie românilor planul de rupere a Transilvaniei de România
Misterul “Telegramei de la Stockholm”
PRESEDINTELE PARALEL – Iohannis nu a inteles ce are Tudorel Toader cu Laura Kovesi. Cu acelasi ranjet sfidator si fara sa fi citit Raportul complet al ministrului Justitiei, Iohannis anunta ca nu are temeiuri pentru revocare. Presedintele ignora incalcarile Constitutiei de catre Kovesi si nu da doi bani pe dramele oamenilor nenorociti de DNA. Bomba, Iohannis a recunoscut ca Laura Kovesi este o miza politica: "Daca legea spune ca presedintele revoca atunci este chestiune de oportunitate politica"
Emir Kusturica: „Soros vrea să creeze o Europă fără identitate!”
Jurnalistul Sorin Roșca Stănescu: ”Traian Băsescu vrea să îmi închidă gura!”
Mesajul unui cioban chinuit | „Nu renunţ la nimic! Dacă vii să-mi împuşti câinele, mor cu tine de gât! Am 80 de ani, înţelegi? Ori mă lași în pace, ori… Stau cu dumneata, îmi fac o cruce şi noroc bun!”
Avocatul lui Iohannis ,ofițer de securitate, turnător al lui Iulius Filip, soția Carmen Mușat i-a scris cărțile "anticomuniste" lui Iohannis
Deutsche Welle despre Iohannis: dispreţul lui manifestat faţă de democraţie prin refuzul de a se confrunta în dezbateri publice
Dan Barna a devenit simbolul fraierului în politică. Val uriaș de glume pe Facebook: Dan a pus barna în habarnam
 Berbeceanu, acest Cattani de Romania reprezinta lectia clara pentru toti cei care vor sa lupte impotriva coruptiei!!!!
Legea e clară: În cazul unui risc de faliment, banca poate confisca economiile clienților săi!
Fost ofițer SRI, DEZVĂLUIRI despre Rareș Bogdan | „Este un agent de influență personal al lui Coldea”
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Despre Gazeta de Informații

Gazeta de Informații: Capitalism, Ceausescu, Conspiratii, Design, Diverse, Eminescu, Istorie, Masonerie, Pamflet, Politica, Sanatate, Simboluri si Spiritualitate. Contact: office@gazetadeinformatii.ro