Momente de cosmar la Campina! Grindina e cat oul de porumbel!

Distribuie!by La Câmpina s-a activat comitetul de urgență, din cauza grindinei! loading... Câmpinenii nu-și aduc aminte să mai fi văzut vreodată așa ceva. Straturi de gheață s-au așternut peste Câmpina, mai ales în partea de sud a orașului, în curți, pe străzi și acoperișuri. Mai multe beciuri și garaje au […]
Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

La Câmpina s-a activat comitetul de urgență, din cauza grindinei!

campina_piatra

loading...Câmpinenii nu-și aduc aminte să mai fi văzut vreodată așa ceva. Straturi de gheață s-au așternut peste Câmpina, mai ales în partea de sud a orașului, în curți, pe străzi și acoperișuri. Mai multe beciuri și garaje au fost inundate, florile, copacii și vița de vie au fost distruse, canalizarea nu a făcut față și a refulat, iar pe str. Orizontului a crăpat asfaltul.

IMG_1032


Primarul Horia Tiseanu se află în oraș și ține legătura cu Poliția Locală, Pompierii și Floricon Salub. Prima intervenție a fost pe str. Orizontului, unde asfaltul a crăpat pe o porțiune de 7 metri, semn că se întâmplă ceva dedesubt. Zona a fost încercuită, iar circulația a fost interzisă pe un sens, unde a sărit capacul de canalizare. Pe str. Chișinău se intervine la un garaj care a fost inundat.


Au fost solicitate echipe de intervenție cu utilaje de la Florion Salub, pentru a îndepărta gheața de pe străzi, în intersecții și sensurile giratorii. Vor fi folosite excavatoare cu lame, iar pompierii vor ajuta oamenii să-și scoată apa și gheața din curți și beciuri.

9b3088e5-0a17-464c-9257-386095eaa6e5

Cetățenii care au nevoie de intervenția autorităților sunt rugate să sune la Poliția Locală, care a trimis deja mai multe echipaje pe teren, pentru a evalua situația.


Peisajul hibernal s-a instalat după trei reprize de grindină. Gheața nu a fost mare, maximum 2 centimetrii, dar volumul de precipitații a fost uriaș, localnicii spunând că nu au mai văzut așa ceva în această zonă.

Coșmarul continuă, la Câmpina plouă în continuare.

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Gazeta de Informații!

Citiți și...

SOV: Ce se întâmplă acum în România e o operaţiune a FBI şi CIA. Kovesi şi Coldea vor fi sacrificaţi. Voi dați ca fraieri în Coldea și Kovesi fără să vedeți realitatea din spate, nu vreți să vedeți realitatea din spate.
Prin obstrucționarea justiției, Iohannis este complice la traficul de copii și crimele asasinului din Caracal
Ați mințit! Pompierii știau de clubul Colectiv cu cinci săptămîni înainte de incendiu! Pus în fața unui fax al Gazetei, Arafat a ordonat azi noapte o anchetă la ISU
Apocalipsa după Schweighofer
Clocotește agricultura! Fermierii cer demisia unui director din Ministerul Agriculturii!
Ponta despre noul sistem medical: Vom trăi într-o societate unde 10% din populaţie, vom avea acces la servicii medicale bune, iar restul de 90% or să moară"
Haita lui Soros sare în apărarea celor care abuzează copiii și distrug familiile . Daniel Bodnariu, fratele lui Marius, îi răspunde lui Teodor Tita, autorul articolului, preluat de unii „creștini”, intitulat în mod ironic:”Când și unde îți poți bate copiii în Numele Domnului? Sau al tău.”
Ionuț Cristache: „Ce ați făcut în ultimii cinci ani, domnule Iohannis?”
Tensiuni fără precedent la graniță! România, vizată de furia lui Putin. Liderul Rusiei a pregătit rachetele
Klaus Iohannis e anticomunist numai când îi iese lui ceva. Cartea lui care s-a vandut in China a fost curătată de anticomunism ca să facă el bani acolo!
Sub conducerea lui Ceausescu becurile de la Fieni ajungeau în 60 de ţări de pe cinci continente. In anii`80 se produceau 10 milioane de becuri pe lună, de 2200 de feluri
România şi alte ţări vor profita de atacul de la Paris, pentru a lua măsuri de îngrădire a drepturilor fundamentale
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Despre Gazeta de Informații

Gazeta de Informații: Capitalism, Ceausescu, Conspiratii, Design, Diverse, Eminescu, Istorie, Masonerie, Pamflet, Politica, Sanatate, Simboluri si Spiritualitate. Contact: office@gazetadeinformatii.ro