Momente de cosmar la Campina! Grindina e cat oul de porumbel!

Distribuie!by La Câmpina s-a activat comitetul de urgență, din cauza grindinei! loading... Câmpinenii nu-și aduc aminte să mai fi văzut vreodată așa ceva. Straturi de gheață s-au așternut peste Câmpina, mai ales în partea de sud a orașului, în curți, pe străzi și acoperișuri. Mai multe beciuri și garaje au […]
Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

La Câmpina s-a activat comitetul de urgență, din cauza grindinei!

campina_piatra

loading...Câmpinenii nu-și aduc aminte să mai fi văzut vreodată așa ceva. Straturi de gheață s-au așternut peste Câmpina, mai ales în partea de sud a orașului, în curți, pe străzi și acoperișuri. Mai multe beciuri și garaje au fost inundate, florile, copacii și vița de vie au fost distruse, canalizarea nu a făcut față și a refulat, iar pe str. Orizontului a crăpat asfaltul.

IMG_1032


Primarul Horia Tiseanu se află în oraș și ține legătura cu Poliția Locală, Pompierii și Floricon Salub. Prima intervenție a fost pe str. Orizontului, unde asfaltul a crăpat pe o porțiune de 7 metri, semn că se întâmplă ceva dedesubt. Zona a fost încercuită, iar circulația a fost interzisă pe un sens, unde a sărit capacul de canalizare. Pe str. Chișinău se intervine la un garaj care a fost inundat.


Au fost solicitate echipe de intervenție cu utilaje de la Florion Salub, pentru a îndepărta gheața de pe străzi, în intersecții și sensurile giratorii. Vor fi folosite excavatoare cu lame, iar pompierii vor ajuta oamenii să-și scoată apa și gheața din curți și beciuri.

9b3088e5-0a17-464c-9257-386095eaa6e5

Cetățenii care au nevoie de intervenția autorităților sunt rugate să sune la Poliția Locală, care a trimis deja mai multe echipaje pe teren, pentru a evalua situația.


Peisajul hibernal s-a instalat după trei reprize de grindină. Gheața nu a fost mare, maximum 2 centimetrii, dar volumul de precipitații a fost uriaș, localnicii spunând că nu au mai văzut așa ceva în această zonă.

Coșmarul continuă, la Câmpina plouă în continuare.

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Gazeta de Informații!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Despre Gazeta de Informații

Gazeta de Informații: Capitalism, Ceausescu, Conspiratii, Design, Diverse, Eminescu, Istorie, Masonerie, Pamflet, Politica, Sanatate, Simboluri si Spiritualitate. Contact: office@gazetadeinformatii.ro