Miting pentru autonomia „ținutului secuiesc” la Târgu Mureș! Ce au scandat protestatarii

Distribuie!by loading... Astazi a avut loc la Târgu Mureș un miting pentru autonomia „ținutului secuiesc”. Oamenii au ieșit în stradă și au depus o petiție la Prefectura Mureș, prin care au cerut autonomie. Mii de etnici maghiari au participat la miting deoarece vor autonomia teritorială, a precizat Ferencz Csaba, vicepreşedinte […]
Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

loading...
Astazi a avut loc la Târgu Mureș un miting pentru autonomia „ținutului secuiesc”. Oamenii au ieșit în stradă și au depus o petiție la Prefectura Mureș, prin care au cerut autonomie.

Mii de etnici maghiari au participat la miting deoarece vor autonomia teritorială, a precizat Ferencz Csaba, vicepreşedinte Consiliului Naţional Secuiesc, care este unul dintre organizatorii marşului secuilor, informează Mediafax.

Protestatarii de la Târgu Mureș au scandat în maghiară „Vrem autonomie”, „ținutul secuiesc” şi „suntem acasă”.

„Trebuie să înceapă o convorbire între personalităţile din Secuime şi Guvernul României în vederea realizării autonomiei teritoriale. Vom preda petiţia Instituţiei Prefectului, să ajungă la Parlament, la Guvern şi în atenţia domnului preşedinte”, a declarat Csaba pentru sursa citată.

 


Sursa: bugetul.ro

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Gazeta de Informații!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Despre Gazeta de Informații

Gazeta de Informații: Capitalism, Ceausescu, Conspiratii, Design, Diverse, Eminescu, Istorie, Masonerie, Pamflet, Politica, Sanatate, Simboluri si Spiritualitate. Contact: office@gazetadeinformatii.ro