Misterele boicotului politic: Coalitia pt. Familie acuza ca partidele politice nu au vrut sa se implice deloc! Au avut ordin de la UE

Distribuie!by Este evident pentru mulți că parte din eșecul Referendumului pentru Familie se datorează neimplicării partidelor politice în mobilizarea oamenilor la urne. loading... Acest fapt pare inexplicabil, considerând că în septembrie 2016, înainte de alegerile parlamentare, Coaliția pentru Familie, inițiatoarea demersului pentru modificarea articolului 48 din Constituție. Duminică seara, Mihai […]
Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Este evident pentru mulți că parte din eșecul Referendumului pentru Familie se datorează neimplicării partidelor politice în mobilizarea oamenilor la urne.

loading...

Acest fapt pare inexplicabil, considerând că în septembrie 2016, înainte de alegerile parlamentare, Coaliția pentru Familie, inițiatoarea demersului pentru modificarea articolului 48 din Constituție. Duminică seara, Mihai Gheorghiu, liderul Coaliției, a spus, în cadrul emisiunii Controverse, pe B1TV, că: „Dialogul cu toate partidele politice este întrerupt de un an, cu unele de un an și jumătate, iar cu unele nu a existat deloc.(…) Nu am înțeles care au fost rațiunile pentru amânarea Referendumului timp de 3 ani (…) PSD e primul partid cu care am pierdut dialogul. Nu am refuzat noi dialogul, dimpotrivă, dialogul nu a existat pentru că nu a existat oferta de a dialoga.”


Întrebat cum se explică, totuși, că partidele care au semnat protocoale cu membrii Coaliției au continuat demersurile pentru a promova Referendumul, Georghiu a spus că a existat o presiune „de jos în sus”, adică organizațiile din teritoriu ar fi insistat pentru a nu fi abandonat proiectul.

Atunci cum se explică faptul că tocmai aceste organizații nu au mai acționat tocmai în zilele de vot?


Tot Gheorghiu a declarat că nu știe ce a intervenit, dar a observat că în ultima săptămână partidele nu au mai manifestat același interes pentru Referendum. Mai mult, Gheorghiu consideră că „a apărut un blocaj”.

Pe 26 septembrie, la Bruxelles, au fost prezenți Viorica Dăncilă și Călin Popescu Tăriceanu. Imediat după discuțiile de acolo, organizate pentru a pregăti audierea premierului din 3 octombrie în Parlamentul European, ambii oficiali români au simțit nevoia să declare că partidele pe care le reprezintă, PSD și ALDE, nu se vor implica în Referendum, părând că declarațiile fuseseră cerute în mod expres de grupurile parlamentare europene din care fac parte.

https://evz.ro/boicot-referendum-cheia-la-bruxelles.html

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Gazeta de Informații!

Citiți și...

Pedofili străini în România: Elvețian care abuza copiii străzii de lângă Gara de Nord îi recompensa cu aurolac
Fascismul civic și succesul SRI în Piața Victoriei – cauze și efecte
Aveti rabdare sa inceapa razboiul si sa vedeti cat de repede isi revin romanii! Tot asa s-a intamplat si-n Serbia…
Specialiştii in securitate vă sfatuiesc: acoperiti camerele video de la laptop, tabletă sau smartphone! IATĂ MOTIVELE
Cum se fura padurile din romania : video 27-11-2016
Avion rusesc DOBORÂT la granița dintre Turcia și Siria. Aeronava s-a prăbușit cuprinsă de flăcări – VIDEO
DEZVĂLUIRI Se joacă tot mai murdar | Black Cube…HexiPharma…Quo Vadis?
INSTIGATORUL LA PENAL – Presedintele Camerei Deputatilor Liviu Dragnea a depus plangere penala la Parchetul General impotriva propagandistului Mircea Marian, care i-a publicat pe Facebook adresa de acasa in timpul protestelor de strada din Piata Victoriei. Individiul este acuzat de instigare la infractiunea de atentat, ultraj, incitare la ura si risca ani grei de inchisoare. Cititi plangerea si mesajul incitator distribuit la mii de oameni pe retea
Papahagi declară cu fanatism că dorește cu ARDOARE Dispariția României. Papahagi: "Îmi doresc cu ardoare Statele Unite ale Europei." Ți-ai dat arama pe față IUDĂ a neamului românesc. Cum să vrei dispariția propriei tale țări?
Oricum Romania e o pubela, nu faceti decit sa aduceti probleme !!
Producătorul serialului pro-homosexual „O familie modernă” de la Pro TV insultă creștinii care sunt de acord cu politica anti-imigrație a lui Trump: Creștinismul vostru e de rahat!
Declarația istorică a Președintei Parlamentului Elen, Zoe Konstantopoulou
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Despre Gazeta de Informații

Gazeta de Informații: Capitalism, Ceausescu, Conspiratii, Design, Diverse, Eminescu, Istorie, Masonerie, Pamflet, Politica, Sanatate, Simboluri si Spiritualitate. Contact: office@gazetadeinformatii.ro