Ministrul Sănătății, Victor Costache, vrea ca pacienții să fie împărțiți în săraci și bogați: „La oameni e ca la mașini”

Distribuie!by Ministrul Sănătății, Victor Costache, vine cu o informație nouă în ceea ce privește privatizarea serviciilor de sănătate din România, după controversata OUG dată de Guvernul Orban. Este vorba de asigurarea complementară, despre care Costache spune că va fi plătită doar de cei care doresc. Costache sugerează, practic, că românii bogați vor […]
Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Ministrul Sănătății, Victor Costache, vine cu o informație nouă în ceea ce privește privatizarea serviciilor de sănătate din România, după controversata OUG dată de Guvernul Orban. Este vorba de asigurarea complementară, despre care Costache spune că va fi plătită doar de cei care doresc.
Costache sugerează, practic, că românii bogați vor primi o asistență medicală mai bună, iar ca să explice pe înțelesul tuturor cum vor sta lucrurile a ales să facă o comparație cu asigurările auto.
Toți șoferii fac RCA la mașină, o asigură pe o sumă minimă, obligatorie. Dar cei care își permit îi fac și CASCO, asigurare în care intră mult mai multe beneficii.
„Am prorogat acest fenomen de un an pentru a reuși să ne creăm și noi un sistem de abonamente sau de asigurări de sănătate la care să se poată subscrie pentru a evita să scoateți din buzunar acești bani. (…) În toată Europa există asigurări complementare de sănătate, ceea ce face ca orice cetățean european, când are o problemă de sănătate neprevăzută să nu scoată o avere din buzunar”, a explicat ministrul Victor Costache la Realitatea Plus.
Practic nu e vorba de coplată directă, ci de suplimentarea contribuțiilor la asigurările de stat, a subliniat el.
„De aceea se numesc complementare. Plătiți numai dacă vreți. Nu vă impune nimeni. E ca la mașini”, a concluzionat ministrul interimar.
Reamintim că Ordonanța de Urgență ce privește modificările în domeniul Sănătății a fost publicată, săptămâna trecută, în Monitorul Oficial. Ordonanța acordă furnizorilor privați dreptul de a acorda servicii medicale bugetate de stat, în anumite condiții prevăzute de lege.
https://www.activenews.ro/stiri/Ministrul-Sanatatii-Victor-Costache-vrea-ca-pacientii-sa-fie-impartiti-in-saraci-si-bogati-%E2%80%9ELa-oameni-e-ca-la-masini-160153?fbclid=IwAR0ovDtuzHkal7aauyc8agbP5J6mViSd8rIyNyDDAD9Sd5OKskkDqZEg1Sk

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Gazeta de Informații!

Citiți și...

TEMĂ DE GÂNDIRE. Unirea Moldovei cu România anuntă alipirea Transilvaniei la Ungaria. China, "pisica" salvatoare
NEFERTITI SE CREDE PERFECTA – Ministrul Justitiei le-a spus cu subinteles procurorilor CSM ca stie ca vor da aviz negativ si a desfiintat-o cu argumente pe Kovesi, pe intelesul oricarui roman. Kovesi s-a aparat, demonstrand ca este incapabila sa isi asume vreo greseala: "Nu sunt aici sa va conving pe dvs!" Invatamintele lui Toader: "Nu va judeca doar CSM, va judeca societatea. Sigur va vor judeca romanii! Adevarul trebuie stiut"
DEMENŢĂ totală la parada gay din Sao Paolo. 2 milioane de homosexuali au ieşit pe străzi pentru a-L batjocori pe Isus. Intrebarea este, de ce nu işi bat joc şi de Mohamed , Crishna sau Buddha etc. ?
Nicolas Maduro declară RĂZBOI DIPLOMATIC Germaniei: A expulzat ambasadorul trimis de Angela Merkel
Regele Mihai si ambasadorul SUA Alan Green l-au numit pe Mugur Isareascu Guvernatorul BNR
#MacronLeaks Cocktail ținut de staff-ul lui Macron cu cei de la Banca Rothschild. Zistele de dreapta au aflat şi au scris Echipa lui Macron căuta chitanțele exact cum le căuta Coldea după dezvăluirile lui Ghiță.
„Politicienii postdecembrişti au făcut românilor mai mult rău decât mongolii, ungurii, turcii, nemţii şi ruşii"
EXPLOZIV/CARACATIȚA lui Oprea ajunge până la vârful Parchetului General, SRI şi DNA. Noi DEZVĂLUIRI
Majoritatea PSD+ALDE împreună cu minoritatea PNL+USR au votat în unanimitate să se taie cât mai multe păduri ca să exportăm lemnul brut la austrieci şi la alții ca ei
Analistul Dan Diaconu despre folosirea cazului de la Caracal de protestatarii din 10 august: Poate ar trebui să ne uităm în spatele pozelor acelor fete și să vedem conturul bazei de la Deveselu sau figura bizară a lui Klemm în pelerinaje pe la MAI
Persoane de Rang Inalt din Europa se distreaza vanand si omorand copii dezbracati!!!
Congresul UDMR discută un document despre autonomie: 'Transilvania va fi liberă de reţeaua aspiraţiilor centraliste'
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Despre Gazeta de Informații

Gazeta de Informații: Capitalism, Ceausescu, Conspiratii, Design, Diverse, Eminescu, Istorie, Masonerie, Pamflet, Politica, Sanatate, Simboluri si Spiritualitate. Contact: office@gazetadeinformatii.ro