Ministrul Muncii, Marius Budăi, despre Sorina: Fetița se află la familia adoptivă, la un domiciliu secret. Urmează monitorizarea post-adopție

Distribuie!by Ministrul Muncii și Protecției Sociale, Marius Budăi, a anunțat, vineri, că Sorina, fetița dată spre adopție unei familii din SUA, se află împreună cu familia adoptivă la un domiciliu care, potrivit procurorului, nu poate fi comunicat, urmând o perioadă de monitorizare, atât în România, cât și în SUA, informează […]
Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Ministrul Muncii și Protecției Sociale, Marius Budăi, a anunțat, vineri, că Sorina, fetița dată spre adopție unei familii din SUA, se află împreună cu familia adoptivă la un domiciliu care, potrivit procurorului, nu poate fi comunicat, urmând o perioadă de monitorizare, atât în România, cât și în SUA, informează Agerpres.

Potrivit sursei citate, mistral Budăi a precizat că a cerut un raport de la Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului Dolj (DGASPC), ” în care să se spună exact ce s-a întâmplat și să prezinte punctul de vedere al psihologului și asistentului social”.
„Eu, ca un vechi lucrător în asistența socială, din 1995, chiar speram să nu văd așa ceva niciodată. Am văzut că și Parchetul și IPJ au anunțat că vor face verificări și vor vedea exact ce s-a întâmplat acolo. Eu am dat ordin președintelui ANPDCA (Autoritatea Națională pentru Protecția Drepturilor Copilului și Adopție n.r.) să ceară un raport scris de la DGASPC Dolj să vedem, cei doi angajați de DGASPC Dolj să ne spună exact punctul lor de vedere, al psihologului și al asistentului social. Să ne spună exact ce a fost acolo. Cel mai important acum din punctul meu de vedere este să ne ocupăm de starea copilului. Noi avem posibilitatea și cu siguranță o vom face. Avem potrivit legislației o monitorizare post adopție. Atât timp cât familia va fi în România noi vom face această monitorizare, iar când se va deplasa în SUA, avem o instituție similară cu care avem încheiat un acord de colaborare și cu siguranță vom face această monitorizare și dacă situația va șchiopăta, cu siguranță voi informa opinia publică”, a afirmat Marius Budăi, la România TV.
Acesta a precizat că fetița se află în prezent cu familia adoptivă și că, potrivit procurorului, domiciliul acesteia nu poate fi comunicat.
Totodată, premierul Viorica Dăncilă a cerut vineri o anchetă în cazul fetiței de 8 ani din Baia de Aramă care a fost dată spre adopție și care a fost preluată vineri de autorități de la o asistentă maternală în urma unei hotărâri judecătorești, adăugând că a solicitat și ca acestui copil să i se acorde consiliere psihologică.
https://www.activenews.ro/stiri-social/Ministrul-Muncii-Marius-Budai-despre-Sorina-Fetita-se-afla-la-familia-adoptiva-la-un-domiciliu-secret.-Urmeaza-monitorizarea-post-adoptie-156578?fbclid=IwAR1kwSsWAmGS5r68mVNv00B4bv-POD0XvUjk3v2OO0HnDp-_qLA4m8MoEps#.XQ3zbIF6C8o.facebook

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Gazeta de Informații!

Citiți și...

In orase precum Timisoara, Brasov sau Iasi se circula pe scara in autobuze deoarece nu se mai gasesc soferi nici pe 4500 de lei plus cazare!
MOȚIUNE DE CENZURĂ. Senatorul Titus Corlățean: Ce normalitate este cea în care voci neo-marxiste din USR anunță că se impune stabilirea obligației avortului sau când neo-marxiștii spun că vor legifera căsătoriiile și parteneriatele gay?
Ce JAVRE!/Cum ne-au MANIPULAT Ponta şi Vâlcov cu 0,9 impus de FMI
Kovesi ARE UN NOU IUBIT! Indiciu: alesul fostei şefe a DNA este UN BĂRBAT CU MULTĂ PUTERE...
Președintele Klaus Iohannis a contestat la Curtea Constituțională proiectul PSD care elimină 102 de taxe nefiscale, Guvernul anunțând anterior că eliminarea acestora va avea un impact bugetar de circa 1,6 miliarde lei, respectiv 0,2% din PIB.
Ba, musiu FMI! Tu cine esti?! Cine este Fondul Monetar International (IMF) si ce atributii are ? Fondul Monetar International distrugator de tari – Documente Secrete
Iranul avertizează că va mări raza de acţiune a rachetelor balistice,în cazul ameninţărilor dinspre statele Europei
Zilierul Mason Ponta s-a întâlnit cu Marele Cancelar al Ordinului de Malta, organizație considerată drept MASONICĂ. Ministrul Aurescu: Dezvoltarea colaborării cu Ordinul dvs este o PRIORITATE pentru România.. Adică România și "plantația de sclavi" trabuie să se spună ordinului și planului masonic demonic și ocult !
REVOLTĂTOR. Casa lui Horea, o RUINĂ. Conacele grofilor maghiari, refăcute cu milioane de euro din banii publici!!!
Profesorul Ion Coja despre nemerniciile lui Iohannis și osanalele lui Cărtărescu
SOV despre românii care muncesc la corporațiile străine: Slugă mândră și îngâmfată. Asta vreți să fiți? Atunci să fiți sănătoși, nu vă mai plângeți
TTIP înseamnă sfârşitul României
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Despre Gazeta de Informații

Gazeta de Informații: Capitalism, Ceausescu, Conspiratii, Design, Diverse, Eminescu, Istorie, Masonerie, Pamflet, Politica, Sanatate, Simboluri si Spiritualitate. Contact: office@gazetadeinformatii.ro