MINISTRUL ITALIAN DE INTERNE: „ROMÂNIA E O SURSĂ DE SCLAVI PENTRU EUROPA”

Distribuie!by De aceea e nevoie de un presedinte strain sau unul care e omul strainilor, sa se asigure occidentalii ca in Romania raman salariile suficient de mici ca romanii sa plece pe salarii ceva mai mari pe dincolo si ca corporatiile sa faca profit in Romania si sa nu trebuiasca […]
Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

De aceea e nevoie de un presedinte strain sau unul care e omul strainilor, sa se asigure occidentalii ca in Romania raman salariile suficient de mici ca romanii sa plece pe salarii ceva mai mari pe dincolo si ca corporatiile sa faca profit in Romania si sa nu trebuiasca sa plateasca taxe sau sa dea salarii mari in tara!

loading...

 

Într-o nouă declarație controversată, Matteo Salvini, liderul formațiunii radicale Liga Nordului, îi disculpă pe oamenii de afaceri italieni care ajung să profite de pe urma muncitorilor români și dă vina pe regulile europene.


Românii sunt printre cei mai expuși abuzurilor de pe piața muncii din Italia. Cazurile repetate de sclavie modernă arată că sunt obligați să muncească și câte 17 ore pe zi. Și nu doar că lucrează zi-lumină, sunt plătiți cu salarii de mizerie: trei euro pe oră.

Sunt recrutați din zonele rurale sărace ale țării, unde n-au posibilitatea să se informeze asupra riscurilor la care se expun pentru promisiunea unor locuri de muncă bune.


Odată ajunși la destinație, angajatorii le confiscă documentele și îi cazează în condiții insalubre, în camere supraaglomerate. De cele mai multe ori vorbim despre muncitori sezonieri în agricultură.

Printre cazurile care au șocat opinia publică este povestea a 13 români salvați de poliție de pe o plantație din sudul Italiei, în luna iunie. Cei care îi abuzaseră erau și ei tot români și au fost arestați.

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Gazeta de Informații!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Despre Gazeta de Informații

Gazeta de Informații: Capitalism, Ceausescu, Conspiratii, Design, Diverse, Eminescu, Istorie, Masonerie, Pamflet, Politica, Sanatate, Simboluri si Spiritualitate. Contact: office@gazetadeinformatii.ro