Ministrul Energiei ne dă cu tifla: activitatea sa la minister nu este neapărat în beneficiul românilor și al României

Distribuie!by   Publicăm, spre conformitate, fragmentul din interviul care l-a făcut celebru pe ministrul tehnocrat Victor Vlad Grigorescu: el este printre primii care a declarat deschis că jurământul pe care l-a depus la investitura nu valorează mare lucru, deoarece ceea ce face el la minister nu este neapărat în beneficiul românilor […]
Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

 


Publicăm, spre conformitate, fragmentul din interviul care l-a făcut celebru pe ministrul tehnocrat Victor Vlad Grigorescu: el este printre primii care a declarat deschis că jurământul pe care l-a depus la investitura nu valorează mare lucru, deoarece ceea ce face el la minister nu este neapărat în beneficiul românilor și al României. Deunăzi, un ditai președintele ne mărturisea a cui slugă este: a yankeilor! Dar de ce trebuie neapărat ca președinții României să fie slugile cuiva?

loading...

Vlad Grigorescu

Victor Vlad Grigorescu: ”Am avut discuții cu mai toți operatorii din piață și cu asociațiile de profil. Sigur că poate niciodată nu este un moment potrivit pentru reformă și poate pentru mulți ideea aceasta s-ar dori amânată. Eu cred însă că trebuie să fim ambițioși, că suntem la momentul oportun, cred că începem cu un pas important de a stabili un procent minim de tranzacționare.


Nu e ceva ce am face numai noi, s-a făcut și în Olanda, s-a făcut și în alte țări și s-a dovedit o strategie eficientă. Această strategie va trebui să continue în anii următori, pentru că la sfârșitul acestei decade, când o să avem o conductă de mare presiune, BRUA, construită, și rezerve din Marea Neagră sper eu intrate înspre comercializare, o să avem și o piață care să fie cu adevărat funcțională, nu neapărat în beneficiul românilor și al României, ci poate al întregii regiuni. Eu cred că prin acest pas ne situăm în zona de avangardă a reglementărilor din zona gazelor. (Interviu Agerpres – 02.09.2016).

 

Autor: Gandeste.org


Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Gazeta de Informații!

Citiți și...

Trump -discurs istoric la ONU: „Dacă vrei libertate, fii mândru de țara ta! Dacă vrei democrație, păstrează-ți suveranitatea! Și dacă vrei pace, iubește-ți națiunea!''
Premieră mondială împotriva pedofililor. Australia vrea să le anuleze pașapoartele
Document EXPLOZIV: Semnătura lui CTP pe protocolul care a 'distrus' presa scrisă din România
Cât de mare este SRI faţă de serviciile din alte ţări
Deputatul USR Tudor Pop, pe Facebook: 'Nu o să ne facă agenda publică alegătorii'
Crapa PSD-ul. Un grup important de parlamentari se pregateste sa plece din partidul lui Dragnea, PSD va pierde majoritatea
MINERIADA DNA – Parchetul anticoruptie ii cerceteaza penal pe judecatorii din CSM care au exclus-o pe Camelia Bogdan din magistratura, dupa ce aceasta a dat miercuri pana la 12 noaptea, denunturi in fata procurorului Remus Budai. Pregateste DNA punerea in miscare a actiunii penale impotriva judecatorilor din CSM si suspendarea lor din functie?
Sebastian Ghiță: "Mai mulți procurori fac parte dintr-o rețea plătită de ONG-uri înființate de Soros"
SI DACA E ADEVARAT? - Presedintele Coalitiei Romanilor din SUA, preotul Chris Terhes, avertizeaza: “DNA a trecut de la grup infractional organizat la organizatie terorista... Sub conducerea lui Kovesi, are clar obiective politice, de control sau subminare a puterii democratice... Toate dezvaluirile demonstreaza ca Kovesi este capul unei retele teroriste care a dorit sa ia ostatic statul roman. DIICOT-ul ar trebui sa aresteze intregul DNA”
Compania Samsung A CONFIRMAT! Televizoarele ASCULTA si INREGISTREAZA TOT ce vorbiti in casa! Serviciile secrete primesc inregistrarile! (VIDEO)
Brânză făcută cu o substanţă folosită la dezgheţarea şoselelor. Priviţi şi voi ce am ajuns să mâncăm
FLORIAN COLDEA, COMPLICE LA SPIONAJ SI SABOTAJ AL SECURITATII ENERGETICE A ROMANIEI
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Despre Gazeta de Informații

Gazeta de Informații: Capitalism, Ceausescu, Conspiratii, Design, Diverse, Eminescu, Istorie, Masonerie, Pamflet, Politica, Sanatate, Simboluri si Spiritualitate. Contact: office@gazetadeinformatii.ro