Ministrul Agriculturii continuă seria declarațiilor ȘOCANTE |Macroul din magazine, infestat cu VIERMELE Anisakis. CARNE de vită, CONGELATĂ de 40 de ani, a ajuns în România

Distribuie!by   loading... Ministrul Agriculturii, Achim Irimescu, continuă seria declarațiilor șocante. După ce a afirmat că România este o piață de mâna a zecea în care se aduc produse cu termene expirate și că salamul se spală cu oțet, ministrul Agriculturii, citat de activenews.ro, spune acum că nici macroul nu […]
Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

 

macrou-congelat

loading...

Ministrul Agriculturii, Achim Irimescu, continuă seria declarațiilor șocante. După ce a afirmat că România este o piață de mâna a zecea în care se aduc produse cu termene expirate și că salamul se spală cu oțet, ministrul Agriculturii, citat de activenews.ro, spune acum că nici macroul nu este bun de consum.

„Vă dau un caz concret. Mie îmi place să vorbesc pe cazuri concrete, nu pe povești: În marea Nordului este un vierme, Anisakis, de 2-3 cm, care stă în intestinele macroului și alți pești. În toată Europa, la peștele asta, pentru că are alt preț, se eviscerează, se scot viscerele și cu ele odată se scoate și viermele, și îl duce pe circuit.


Pentru România, că e piață de mâna a zecea, nu se evicerează și se aduce foarte ieftin. Aia e mână de lucru, să iei fiecare pește în parte să scoți intestinele, și în România se lasă așa. Se congelează în principiu, dacă ajunge să se congeleze la timp, dacă nu, până să ajungă să se congeleze la minus 22 grade, asta e regula europenă și internațională, viermii migrează de pe vapor până ajunge el la refrigerat, migrează în mușchi, și asta e un pește contaminat, pentru că s-au făcut studii…”, a declarat ministrul Agriculturii pentru zf.ro.

„Sunt importatori care se orientează. Este carne care, după 40 de ani, congelată, a ajuns în România, carne de vită. Înțelegeți? Statul nu își face datoria, instituțiile statului, ANPC-ul, veterinarii”, susține Irimescu.


vierme Anisakis-macrou

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Gazeta de Informații!

Citiți și...

DNA: ENEL isi insela clientii la factura
„Mi-e rusine ca acolo scrie Romania”. Ministrul Lia Olguta Vasilescu s-a facut de ras la ONU cu un discurs care a devenit viral pe retelele de socializare – Video
FORUM ECONOMIC DAVOS 2016. "Oamenii vor pierde cinci milioane de locuri de muncă"-
Senator ex-PSD: Ponta a fost racolat ca ofiter acoperit in '97-'98, cand era procuror
Si iată cum ne pierdem ţara ...NIS – Gazprom revine în forţă în Bihor
VANZAREA TOTALA A ROMANIEI SI ANIHILAREA ROMANILOR SI A ORTODOXIEI, LOVITURA DE STAT A REUSIT! SOROS A DEVENIT OFICIAL NOUL PREMIER AL ROMANIEI! (VIDEO)
Preţul seminţelor româneşti îl va depăşi pe cel al aurului!
Cancerul economic - Romanii patrioti fac ravagii prin rafturile hipermarketurilor straine, Dacii care se bat in piept, se inghesuie la supermarketurile imperialiste !!! Supermarketurile distrug economia României. Anchetă a unei televiziuni germane, despre modul în care Lidl face afaceri în România: importă 71% dintre produse şi lasă piața locală să moară. Cu bani de la Banca Mondială. Motoul patronilor imperialişti: "România este o plantaţie de sclavi consumatori.. De ce românii (Dacii) devin tot mai proşti. Coeficientul de inteligenţă a scăzut cu 14 puncte în ultimul secol in Romania. Ce impact are mâncarea proastă asupra inteligenţei şi ce mâncăm, de fapt, atunci când consumăm salam, parizer sau şuncă din comerţ mai ales din magazinele imperialiste ... (VIDEO ȘOC)
Tăriceanu: „Toate firmele românești au fost decapitate, nu mai există o firmă importantă românească de lucrări publice. Toate contractele de lucrări publice sunt câștigate de firme străine”. Ce spune despre legile justiției și „corupția de putere” (VIDEO)
Legea pentru Roșia Montană revine în forță
Paradisul Norvegiei , paradisul monarhiei – iadul copiilor!
De ce nu am ieșit în stradă deși sunt extrem de dezamăgit de ceea ce se întâmplă în țara mea
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Despre Gazeta de Informații

Gazeta de Informații: Capitalism, Ceausescu, Conspiratii, Design, Diverse, Eminescu, Istorie, Masonerie, Pamflet, Politica, Sanatate, Simboluri si Spiritualitate. Contact: office@gazetadeinformatii.ro