Ministru de Externe Chinez: SUA ne-a dat coronavirus ( Nu, nu sunt teorii ale conspirațiilor)

Distribuie!by Se vede treaba că teoriile conspirației legate de epidemia Covid-19 încep să fie preluate și de structurile de vârf ale statului chinez. loading... Purtătorul de cuvânt al diplomației de la Beijing, Zhao Lijian, a lăsat să se înțeleagă că epidemia cu noul coronavirus ar fi, de fapt, opera armatei […]
Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Se vede treaba că teoriile conspirației legate de epidemia Covid-19 încep să fie preluate și de structurile de vârf ale statului chinez.

loading...

Purtătorul de cuvânt al diplomației de la Beijing, Zhao Lijian, a lăsat să se înțeleagă că epidemia cu noul coronavirus ar fi, de fapt, opera armatei Statelor Unite.


Fără a aduce dovezi în sprijinul afirmației sale, oficialul chinez a lansat această ipoteză pe Twitter, reluând astfel teoriile conspirației care circulă pe Internet.

La începutul crizei Covid-19, directorul Centrului chinez de control și prevenție a maladiilor a declarat că noul coronavirus a apărut într-o piață din centrul orașului Wuhan. Însă, în ultimele săptămâni, Zhong Nanshan, specialist chinez în maladii respiratorii și veteran al luptei împotriva epidemiei SARS (2002-2003) a evocat ca sursa virusului responsabil de epidemia Covid-19 să nu fie, de fapt, China.


Ipoteza a fost imediat preluată de autoritățile din Beijing. În postarea sa, Zhao Lijian a publicat un video în care apare directorul Centrelor americane pentru control și prevenția maladiilor (CDC) declarând în fața Congresului că unii americani despre care s-a crezut că au murit din cauza gripei sezoniere au fost depistați, după deces, ca purtători ai noului coronavirus.

SURSA: https://evz.ro/china-a-luat-o-razna-de-la-conronavirus-ultima-teorie-a-conspiratiei-uimeste-pe-oricine.html?fbclid=IwAR10REL4cdL4edx7kKMkeOvBfntvFMDw1O3BtGZad-kQgPe-jLuR8OxaagI

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Gazeta de Informații!

Citiți și...

Aria autonomiei, la Congresul UDMR: „Cheia e legalizarea”
The Guardian "Armata SUA ia în considerare doborârea rachetelor de test lansate de Coreea de Nord (surse)"
O cursă misterioasă aterizează pe Otopeni
Presedintele CJ Brasov: Iohannis m-a implorat sa nu fac aeroport la Brasov. Chiar crede cineva ca se va face aeroport cat timp va exista Iohannis?
Dacă e bine sau nu să vă vaccinați copiii, citiți, vă rog, părerea unui farmacist manager de elită
Cine a comandat spionarea șefei DNA. Este un personaj foarte bogat și influent din România
Florin Buicu susține că Legea vaccinării ar putea să intre în vigoare chiar din acest an
NAUFRAGIUL REGIMULUI BĂSESCU – SUPRAVIEŢUITORI ŞI ÎNECAŢI
LE-A VENIT RANDUL – Generalul SRI Florian Coldea si sefa DNA dr. Laura Kovesi vor fi audiati la PICCJ in calitate de prezumtivi autori ai unei infractiuni. Audierea va avea loc in dosarul privind inregistrarea difuzata de Sebastian Ghita in care Traian Basescu vorbea despre cum a fost fabricata executia lui Dan Voiculescu. Coldea si Kovesi nu vor merge singuri la PICCJ, ci la pachet cu judecatoarea Camelia Bogdan de la Curtea de Apel Bucuresti si fostul presedinte Traian Basescu
Anunț-șoc de la Moscova: Trebuie să ne pregătim pentru ce este mai rău
Presa maghiară: „Romania este una dintre cele mai vulnerabile colonii din Europa, unde cariera politica este extrem de instabilă”
Dosar dezvăluit de CIA, la ordinul lui Donald Trump: Cum au scăpat unii bolnavi de cancer... fără medicamente
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Despre Gazeta de Informații

Gazeta de Informații: Capitalism, Ceausescu, Conspiratii, Design, Diverse, Eminescu, Istorie, Masonerie, Pamflet, Politica, Sanatate, Simboluri si Spiritualitate. Contact: office@gazetadeinformatii.ro