Ministresa Justiţiei, Raluca Prună, autodenunţ: “Am minţit la CEDO în problema penitenciarelor”

Distribuie!by “Ministrul Justiţiei, Raluca Prună a declarat în şedinţa CSM că a minţit cu privire la suma de care dispune pentru asigurarea unor bune condiţii în şapte penitenciare din România. Prună ar fi declarat că există un buget de aproximativ un miliard de euro, deşi Guvernul nu a prevăzut această […]
Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

“Ministrul Justiţiei, Raluca Prună a declarat în şedinţa CSM că a minţit cu privire la suma de care dispune pentru asigurarea unor bune condiţii în şapte penitenciare din România. Prună ar fi declarat că există un buget de aproximativ un miliard de euro, deşi Guvernul nu a prevăzut această sumă.

loading...

“Ştiţi cum e, domnule judecător, ca la penitenciare, unde eu m-am dus şi am minţit la CEDO şi spun bine minţit la CEDO, că eu am crezut că dacă mi se dă o hârtie sub semnătura cuiva din statul român… Deci eu am minţit acolo spunând că noi am asigurat buget pentru şapte penitenciare a câte 150 de milioane pentru fiecare penitenciar, ergo aproape un miliard de euro, dar astea erau nişte bune intenţii, pentru că în realitate în buget noi nu avem aceşti bani. Aşa s-a întâmplat şi cu investiţiile. Pe mine nu mă costă nimic şi pe niciun ministru să facem o foaie foarte frumoasă, să spunem că ne trebuie două miliarde de euro ca noi să avem o infrastructură de top în România, dar câtă vreme nu ai acoperire în buget, lucrurile astea nu se vor întâmpla”, a declarat Raluca Prună.”[1]


raluca-pruna

Acestea sunt personajele sinistre propulsate la conducerea Romaniei de catre ONG-urile lui Georoge Soros: mincinosi, hoti, parsivi si ticalosi. Cu toate acestea, acum, Tinerii Frumosi si Liberi, cei care “si-au luat tara inapoi”, acum, pur si simplu tac.

Video


SURSE

  1. http://www.dcnews.ro/mobile/raluca-pruna-am-mintit-la-cedo_518280.html
  2. Foto: Internet
  3. Video: YouTube

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Gazeta de Informații!

Citiți și...

Scarbele regale trăiesc în lux pe spinarea românilor. Tu ce parere ai?
Cum au fost asasinati martorii Evenimentelor din 1989 de catre regimul KGB-istului Ion Iliescu
PERICOL IMENS în Marea Neagră! RUSIA A DEPĂŞIT NATO, România N-ARE NICIO ŞANSĂ. Istoria se scrie acum
Dovada că Parchetul General secția militară subminează Dosarul Mineriadei prin nerespectarea procedurilor legale
Dan Diaconu: “Marea restauraţie”
NEFERTITI DATA JOS DE PE PIRAMIDA – Mesaj categoric al sefei CSM Simona Marcu: “Activitatea judecatorilor si procurorilor nu trebuie idealizata si cu atat mai putin glorificata”. Judecatorul Lucian Netejoru acuza procurorii din CSM: “Ne ingrijoreaza abordarea inedita in cazul controlului efectuat la DNA... Ma intreb retoric, cine este autorul unui raport de control, cel care il intocmeste sau cel care este chemat sa il aprobe?”. Minune mare, Tarcea si Lazar au dat semne de normalitate (Raportul)
CUTREMUR/DIICOT îi ACUZĂ pe Isărescu și Năstase că AU FĂCUT JOCURILE Grupului Infracțional al lui Patriciu. Amănunte INCENDIARE despre IMPLICAREA SIE!
VIDEO Dan Barna, surprins cum râdea de un bolnav de inimă după ce se prefăcuse îngrijorat
ATENȚIE LA REȚEAUA NEOBOLȘEVICĂ A LUI SOROȘ. În manualele de "Educație Civică" de clasa VII-a, Teoria Bolșevică a lui Marx despre STATUL BOLȘEVIC este PREZENTATĂ NECRITIC, ca și cum ar fi "o altă variantă validă de stat"
SURSE La „Conclavul Penalilor”, unde s-a CONCEPUT Ordonanța 13, ar fi participat și Blaga și Gorghiu! Vin SURPRIZE MARI!
Grindeanu nu pleacă imediat. Cum va fi asigurat interimatul după căderea Guvernului
Mesaj pentru România: “Sunteţi o ţară ieftină, cu conducători ieftini, politicieni corupţi şi asta meritaţi”
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Despre Gazeta de Informații

Gazeta de Informații: Capitalism, Ceausescu, Conspiratii, Design, Diverse, Eminescu, Istorie, Masonerie, Pamflet, Politica, Sanatate, Simboluri si Spiritualitate. Contact: office@gazetadeinformatii.ro