Ministerului Sănătății controlat de Soros, minte de ingheață apele, in Bistrița nu există niciun caz de Rujeolă

Distribuie!by AFLĂ câți copii din Bistrița-Năsăud nu sunt vaccinați O adevărată isterie a izbucnit zilele acestea în urma comunicatului Ministerului Sănătății prin care se anunța ieri o epidemie de rujeolă în județul nostru. Bistrițeanul.ro a descoperit că, de fapt, nu există niciun caz de rujeolă astăzi în județ și a […]
Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

AFLĂ câți copii din Bistrița-Năsăud nu sunt vaccinați

O adevărată isterie a izbucnit zilele acestea în urma comunicatului Ministerului Sănătății prin care se anunța ieri o epidemie de rujeolă în județul nostru. Bistrițeanul.ro a descoperit că, de fapt, nu există niciun caz de rujeolă astăzi în județ și a obținut și procentele legate de vaccinul ROR:

Conform informațiilor obținute de Bistrițeanul.ro, în acest moment în județul nostru nu există niciun caz de rujeolă, departe de a exista vreun focar de infecție. După cum a declarat și prefectul Ovidiu Frenț puțin mai devreme pentru Bistrițeanul.ro, au existat, într-adevăr, 124 de cazuri de copii diagnosticați cu rujeolă, dar în perioada ianuarie-februarie, până în martie. 

loading...

În mediul urban sunt vaccinați 83,33% dintre copiii cu vârsta până la un an și din mediul rural – 71,03%, copii cu vârsta până la un an. În ceea ce privește copiii născuți în 2014, lucrurile stau în felul următor: în mediul urban procentul copiilor vaccinați este de 94,3%, iar în mediul rural – 98,13%, semn că se recuprează restantierții într-un ritm bun.

Copiii în vârstă de cinci ani sunt vaccinați cu două doze, iar acoperirea este de 95,51% în mediul urban și 95,084% în mediul rural. Procentele tind să crească până când copiii împlinesc șapte ani, la ultima vaccinare, pentru că între timp vaccinările se recuperează. Astfel, în anul 2015, peste 95% dintre copiii de șapte ani erau vaccinați.

Procentul este mai scăzut la sat, mai mulți factori influențând acest lucru. În mediul rural, părinții nu se prezintă cu copiii la vaccin sau, în alte cazuri, au contraindicații.

Dintre cele 124 de cazuri existente în anul 2016, cele mai multe au fost reprezentate de către copii cu vârsta sub un an nevaccinați, foarte puțini aveau peste un an – nevaccinați, iar restul – adulți care au făcut rujeolă tot pe fondul nevaccinării.

Este important ca toți adulții să fie vaccinați, pentru că astfel virusul nu mai poate afecta atât de multă populație. Dacă adulții nu și-au făcut vaccinurile, virusul devine mai virulent pentru că suferă anumite mutații, iar boala se complică odată cu înaintarea în vârstă.

Factorii care duc la declanșarea unui focar de infecție sunt nevaccinarea, dar și circulația mai mare a virusurilor. În anul 2015 nu au fost probleme de aprovizionare în ceea ce privește vaccinurile, spre deosebire de anul acesta. În județul Bistrița-Năsăud nu au existat cazuri de rujeolă care să ducă la deces.

 


Sursa .bistriteanul.ro

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Gazeta de Informații!

Citiți și...

S-a plătit un tribut de 80 tone aur pentru ca România să fie acceptată în organizatia de criminali NATO?
Un pericol de neignorat: fanatismul, de la Hitler la… Iohannis
Comisia Europeană sancționează România pentru legea care impune hypermarketurilor să vândă produse românești. Deputatul PNL, Daniel Gheorghe: E o formă de presiune pentru a renunța la inițiativele care promovează capitalul autohton
Lovitură pentru mișcarea #rezist? Toți oficialii americani care au susținut protestele pentru justiție și „lupta anticorupție” în ultimii ani au fost ELIMINAȚI din Departamentul de Stat al SUA. A mai rămas Klemm
Ghiță îl 'TOARNĂ' pe Cristian Tudor Popescu: 'Lucrează pentru servicii străine, lua bani negri'
Renumit psihiatru american: Bărbații transgender nu devin femei, ei devin bărbați feminizați, interpreții unui rol. Iadul nu are altă înverșunare decât interesul de a se travesti într-un principiu moral
Cum poti sa fii asa de idiot sa distrugi un monument al naturii?!? Asa arata Delta Dunarii, patrimoniul mondial al UNESCO!!! (VIDEO)
Lista cu companiile pe care le detine magnatul George SOROS !! Cititi cu atentie , o sa fiti socati !
Din agenda Casei Albe: Nu primim vize. Primim arme.
Comunismul nu mai e o scuză: Cum şi-a modernizat Polonia calea ferată şi cât de repede se poate traversa ţara
Documentul care o spulberă pe Kovesi. Doi „grei” au adus probe devastatoare
Cioloș: "Noi mai avem două luni de guvernare, ce să discutăm cu unioniștii?"
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Despre Gazeta de Informații

Gazeta de Informații: Capitalism, Ceausescu, Conspiratii, Design, Diverse, Eminescu, Istorie, Masonerie, Pamflet, Politica, Sanatate, Simboluri si Spiritualitate. Contact: office@gazetadeinformatii.ro