MILIARDARII planetei se pregătesc pentru APOCALIPSĂ! Imagini incredibile din ADĂPOSTURI SECRETE, construite pentru bogătaşi (VIDEO)

Distribuie!by Cand spui buncăr anti-apocaliptic, majoritatea oamenilor îşi imaginează o construcţie din oţel şi beton, plină cu paturi de campanie şi conserve.  loading... Ameninţarea unui cataclism global este la fel de prezent ca cea din timpul celui del-Al Doilea Război Mondial, doar că astăzi, adăposturile de înaltă securitate diferă cu […]
Distribuie!

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailby feather

Cand spui buncăr anti-apocaliptic, majoritatea oamenilor îşi imaginează o construcţie din oţel şi beton, plină cu paturi de campanie şi conserve. 

loading...

Ameninţarea unui cataclism global este la fel de prezent ca cea din timpul celui del-Al Doilea Război Mondial, doar că astăzi, adăposturile de înaltă securitate diferă cu mult de cele de atunci, scrie CNN.

Astăzi, un număr tot mai numeros de companii se confruntă cu o cerere destul de mare de structuri care să protejeze împotriva unui astfel de cataclism, indiferent că este vorba despre un razboi mondial, un asteroid, sau o pandemie globală.

Iar atunci când elitele lumii sunt publicul ţintă, luxul devine o condiţie de bază!

Industria buncărelor de lux se arată promiţătoare şi numerosi jucători vor o felie.

Printre ei se afla şi compania californiană Vivos. CEO-ul său, Robert Vicino, este convins că “omenirea nu poate supravieţui pe termen lung” în spaţii mohorâte, de tip “spartan”.

XPoint – unul dintre adăposturile companiei

Situat în Dakota de Sud, este alcătuit din 575 de buncăre militare subterane, fiind destinat celor care vor să-şi petreacă sfârşitul lumii într-o comunitate.

Complexul, care poate găzdui aproximativ 5.000 de oameni, va oferi confortul unui mic oraş, cu cinematograf, săli de clasă, grădini hidroponice, clinică, sală de gimnastică şi spa. Costurile variază între 25.000 şi 200.000 de dolari.

Majoritatea adăposturilor de acest gen sunt foste buncăre militare sau depozite de armament construite de SUA sau de guvernele sovietice, cumpărate de dezvoltatori. Sunt concepute pentru a rezista unui atac nuclear şi sunt prevăzute cu reţele de electricitate, cu sisteme de purificare a apei şi cu sisteme de filtrare a aerului.

Includ de regulă provizii de hrană pentru un an, dar au şi grădini subterane. Dezvoltatorii îşi propun să creeze comunităţi cât mai complete, inclusiv prin asigurarea prezenţei unor profesionişti din domenii variate, de la medici la dascăli.

Pentru cei cu exigenţe şi mai ridicate este pregătit adăpostul Vivos Europa One, situat într-un fost depozit de armament din Germania. Complexul este format din 34 de reşedinţe private cu suprafeţe care pornesc de la 232 de metri pătraţi, cu posibilitatea de a adăuga încă un etaj. Acestea pot fi dotate după placul cumpărătorilor.

Un buncăr demn de un miliardar

Există şi adăposturi de lux destinate supravieţuirii în regim individual. Unul dintre ele este The Oppidum, considerat cel mare adăpost din lume pentru un singur proprietar. Buncărul este situat în Republica Cehă, unde a fost construit de Rusia şi fosta Cehoslovacie pe parcursul a zece ani, începând din 1984.

Este format dintr-o componentă aflată la suprafaţa solului şi una subterană cu două niveluri, care se întinde pe 7.200 de metri patraţi.

În incinta sa se află, printre altele, o gradină subterană cu lumină naturală simulată, un bazin de înot, un centru spa, o sală de cinema şi o pivniţă cu vinuri. Pentru varianta finală se va ţine cont de specificaţiile cumpărătorului.

Buncărul este protejat de multiple sisteme de înaltă securitate, de la ziduri înalte şi senzori la tehnologie de apărare automată.

 

 

Sursa:observator.tv

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Gazeta de Informații!

Citiți și...

DEPUTAŢII INTERZIC MIŞCAREA LEGIONARĂ. Pedepse cu închisoarea pentru legionari.
Încă un templu MASONIC gigant se ridică în București, impotriva acestui templu satanic nu se opune nimeni ?
George Friedman, avertizează: România să nu se bazeze pe sprijinul UE împotriva Rusiei
CE INSEAMNA NATIONALIZARE?
Se pregăteşte un Euromaidan la Bucureşti?
Dezvăluiri video șocante – Cum vine moartea din aer. In atmosferă se pulverizează cu viruși: gripă aviară, SARS, gripă porcină, barium și alte metale grele . Clima este afectată, natura, vedeți cât de bolnavi sunt brazii la noi in țară , un alt motiv pentru care Schewighofer taie pădurile Românesti !!
SOROS INTERZIS IN ROMANIA – Colonelul Mircea Dogaru, presedintele Sindicatului Cadrelor Militare Disponibilizate, ii cere premierului Grindeanu sa ia masuri dure impotriva ONG-urilor finantate de miliardarul George Soros: „Va solicitam anchetarea activitatii si interzicerea fundatiilor sponsorizate de George Soros si pe teritoriul Romaniei... State ca Israel, Germania, Albania solicita luarea de masuri si interzicerea fundatiilor Soros, in timp ce Ungaria a trecut deja la masuri hotarate”
Dupa cum am spus, corporatiile imperialiste dau liber la sclavi sa mearga la proteste .
SOV: Ce se întâmplă acum în România e o operaţiune a FBI şi CIA. Kovesi şi Coldea vor fi sacrificaţi. Voi dați ca fraieri în Coldea și Kovesi fără să vedeți realitatea din spate, nu vreți să vedeți realitatea din spate.
Cardul de Identitate Biometric – un atentat la libertate care trebuie şi poate fi stopat. Proiectul ar costa România peste 2 miliarde de euro. Marea Britanie l-a blocat. DICTATURA BIOMETRICĂ – PDF
Minciunile jenante ale „Familiei Regale din România”…
Statul criminal Britanic, după ce l-au debranșat de la aparate ca să-l ucidă și nu l-au hrănit 36 de ore progresiștii din spital nu s-au lăsat văzând că Alfie respiră. EVZ.ro: "Micuțul Alfie a fost EXECUTAT? I s-au administrat 4 „medicamente” MISTERIOASE înainte de a MURI"
Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Despre Gazeta de Informații

Gazeta de Informații: Capitalism, Ceausescu, Conspiratii, Design, Diverse, Eminescu, Istorie, Masonerie, Pamflet, Politica, Sanatate, Simboluri si Spiritualitate. Contact: office@gazetadeinformatii.ro