Mihai Smicală, în ultimul său mesaj dinaintea capturării: „Vreau la mama mea, vreau să am o viață normală și vreau ca acei care mi-au făcut toate aceste lucruri să plătească”

Distribuie!by A fost făcută publică o filmare în care Mihai Smicală explică de ce a fugit de la casa de copii. Minorul se afla la cursuri când a primit un telefon de la centrul de copii în care era obligat să locuiască de aproape cinci ani. I-au spus că vin să-l ridice […]
Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
A fost făcută publică o filmare în care Mihai Smicală explică de ce a fugit de la casa de copii. Minorul se afla la cursuri când a primit un telefon de la centrul de copii în care era obligat să locuiască de aproape cinci ani. I-au spus că vin să-l ridice de la școală. Acesta s-a temut că urma să-l ducă într-un loc de unde nu va mai putea să-și vadă mama și, eventual, nici să urmeze unul dintre cele mai bune gimnazii din Finlanda, unde fusese acceptat de curând, performanțele lui școlare fiind fără precedent pentru un copil internat în sistemul de protecție finlandez, informează Știri pentru Viață.
„Eu sunt Mihai. Am fugit de la casa de copii pentru că mi-a fost frică. M-au sunat de la casa de copii când am fost la școală și mi-au zis că vin să mă ia. Mi-a fost frică de faptul că mă vor duce undeva unde nu o să o mai văd pe mama mea. Vă rog să mă ajutați cumva, să mă scoateți de aici de la casa de copii și poate și din Finlanda, pentru că eu nu mai pot. Vreau la mama mea, vreau să am o viață normală și vreau ca acei care mi-au făcut toate aceste lucruri să plătească”, a explicat minorul Mihai care îi este „interesul superior” personal.

loading...

https://www.activenews.ro/stiri/Mihai-Smicala-in-ultimul-sau-mesaj-dinaintea-capturarii-%E2%80%9EVreau-la-mama-mea-vreau-sa-am-o-viata-normala-si-vreau-ca-acei-care-mi-au-facut-toate-aceste-lucruri-sa-plateasca-159744?fbclid=IwAR0M5FknVaeX7R9eeORtaYp41IYv2p6BJQ-v3lDv_KQb9MbzfaOl0ffIryo#.XiY855sHPXs.facebook

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Gazeta de Informații!

Citiți și...

Daca ai inteles acest articol ti-ai salvat singur viata ! ! !
Vremurile din urmă! Germania, prima țară care a recunoscut în buletin al treilea sex
Lovitura data de Ministerul Educatiei: Părinții și copiii români vor fi „educați” să accepte familia homosexuală
În București nu există o statuie a lui Ștefan cel Mare, în schimb în Capitală a fost dezvelit monumentul Prințului Rainier III de Monaco în Parcul Circului. Firea: „E o investiție ce poate fi considerată mare”
MEDICUL GINECOLOG CARE REFUZĂ SĂ FACĂ AVORTURI ȘI CONSILIAZĂ FEMEILE AFLATE LA UN PAS DE A RENUNȚA LA SARCINI
Preot român din America, atac dur la Iohannis: Trebuie suspendat! Faptul că împiedică parlamentul sa legifereze prin folosirea de agenți străini, tot acest lobby extern pe care îl face nu încalcă suveranitatea poporului român și Constituția?
Milioane de musulmani francezi fericiți: Macron, omul clanului Rotschild a ajuns președinte. În cât timp francezii nativi vor deveni minoritate în propria țară?
Să dai 25 de ordonanțe de urgență într-o zi și niciuna să nu fie pentru anularea pensiilor speciale – asta înseamnă să fii aceeași mizerie!
DOSARUL RARINCA A FOST PRADUIT – Tribunalul Galati a stabilit ca nu a existat repartizare aleatorie la contestatia in anulare a Marianei Rarinca impotriva deciziei de condamnare pronuntata de judecatorii Dorel Matei si Anamaria Tranca de la Curtea de Apel Bucuresti. Instanta a anulat repartizarea cu dedicatie facuta prin Hotararea Colegiului de conducere a CAB (Minuta)
MIHAI VITEAZUL SE-NTOARCE ÎN MORMÂNT. SOROŞIŞTII au apărut şi la Turda unde înființează o filială "Uniți Salvăm" pentru sponsorizatul lui Soros, Nicuşor Dan.
Avocatul familiei Șărămăt: Am apelat la mass-media, pentru că, timp de doi ani de zile, am strigat nedreptatea Sorinei prin instanțele de judecată și nu s-a uitat nimeni la noi! Tot ce am spus iese acum la iveală: falsurile, incompetența...
SOV, reacție după anunțul lui Tudorel Toader despre Kovesi: 'Revocarea este o greșeală uriașă pe plan politic, economic și social' Acesta precizează că Laura Codruța „nu este o ființă minunată, a făcut o grămadă de porcării, fie de capul ei, fie la ordin, dar ea împreună cu instituția ei au devenit o adevărată sperietoare pentru cei care se înfruptă din tunuri”.
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Despre Gazeta de Informații

Gazeta de Informații: Capitalism, Ceausescu, Conspiratii, Design, Diverse, Eminescu, Istorie, Masonerie, Pamflet, Politica, Sanatate, Simboluri si Spiritualitate. Contact: office@gazetadeinformatii.ro