Mihai Fifor confirmă: 112 trece de la STS la MAI

Distribuie!by Șeful interimar al Internelor a confirmat miercuri seara că Executivului pregătește un act normativ prin care serviciul 112 să treacă de la STS la MAI, scrie stiripesurse.ro. Întrebat dacă anunțul premierului Viorica Dăncilă legat de comasarea dispeceratelor de urgență înseamnă că serviciul 112 va trece de la STS la […]
Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Șeful interimar al Internelor a confirmat miercuri seara că Executivului pregătește un act normativ prin care serviciul 112 să treacă de la STS la MAI, scrie stiripesurse.ro.
Întrebat dacă anunțul premierului Viorica Dăncilă legat de comasarea dispeceratelor de urgență înseamnă că serviciul 112 va trece de la STS la MAI, Mihai Fifor a răspuns la Antena 3: „E corect, asta vrem sa facem”.
Premierul Viorica Dancilă a declarat miercuri că a cerut Internelor „comasarea dispeceratelor între Poliție, SMURD, Pompieri, Ambulanță”.
https://www.activenews.ro/stiri/Mihai-Fifor-confirma-112-trece-de-la-STS-la-MAI-157176

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Gazeta de Informații!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Despre Gazeta de Informații

Gazeta de Informații: Capitalism, Ceausescu, Conspiratii, Design, Diverse, Eminescu, Istorie, Masonerie, Pamflet, Politica, Sanatate, Simboluri si Spiritualitate. Contact: office@gazetadeinformatii.ro