Mihai Alexandru, compozitor: Mi-aș dori sa se menționeze clar în regulamentul acestui concurs, că participanții creștini nu au dreptul sa concureze la Eurovision, măcar să știm o treabă de la început

Distribuie!by Continuă ecourile după ce la concursul Eurovision. Se înmulțesc dovezile care arată că artista Laura Bretan a fost penalizată pentru poziția ei pro familie din cadrul Referendumului pentru Căsătorie din octombrie trecut. loading... Compozitorul cântecului interpretat de Laura Bretan, Mihai Alexandru, spune că „ din cauza unor motive care n-au nici o […]
Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Continuă ecourile după ce la concursul Eurovision. Se înmulțesc dovezile care arată că artista Laura Bretan a fost penalizată pentru poziția ei pro familie din cadrul Referendumului pentru Căsătorie din octombrie trecut.

loading...

Compozitorul cântecului interpretat de Laura Bretan, Mihai Alexandru, spune că „ din cauza unor motive care n-au nici o legătură cu muzica, a trebuit să acceptăm acest deznodământ.  Noi ne-am asumat de la început acest lucru, știam ca pot exista urmări iar ele nu au întârziat”.


Vă rog să mă scuzați, dar aceasta este părerea mea. Am pierdut cea mai mare șansă de a aduce anul următor, Eurovisionul în România. Românii au votat Laura Bretan, doi jurați ne-au acordat note maxime, prestația ei și tot pachetul au fost impecabile, dar din cauza unor motive care n-au nici o legătură cu muzica, a trebuit să acceptăm acest deznodământ. Noi ne-am asumat de la început acest lucru, știam ca pot exista urmări iar ele nu au întârziat. Întrebarea mea este următoarea: Nu cumva avem de-a face un soi de discriminare? Nu cumva Eurovisionul deviază de la ideea de bază care ne unea pana acum, adică muzica. Mi-as dori să se menționeze clar în regulamentul acestui concurs, că participanții creștini nu au dreptul sa concureze, măcar sa știm o treabă de la început. În acest fel se pot evita situații ca aceasta, care a avut ca rezultat dezamăgirea unui copil de 16 ani, plus majoritatea românilor, iar toată munca unei echipe a fost aruncata pe apa sâmbetei.
Draga mea, Laura, aseară ai strălucit pur și simplu, ai cântat impecabil și îți mulțumesc din tot sufletul meu pentru aceasta experiență pe care am trăit-o împreună”, a scris Mihai Alexandru.

https://www.activenews.ro/stiri-mass-media/Mihai-Alexandru-compozitorul-piesei-cantata-de-Laura-Bretan-Mi-as-dori-sa-se-mentioneze-clar-in-regulamentul-acestui-concurs-ca-participantii-crestini-nu-au-dreptul-sa-concureze-la-Eurovision-macar-sa-stim-o-treaba-de-la-inceput-154687?fbclid=IwAR0rKiw4A4bW2k1saTfsL_ND8Kga9DZkFyOMBoy6aia0LeQw10e8JPYvtE0

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Gazeta de Informații!

Citiți și...

DEZVALUIRI ȘOC: CUM SE ARANJAU DOSARELE IN ROMANIA PE AXA KOVESI-AMBASADA SUA- BIDEN
Dan Chitic: “Trădare națională pe resurse!”
Cine sunt jurnaliștii propagandiști români care denigrează România în presa străină? Ce e mai josnic decât să îți denigrezi propria țară?
De unde vin și ce îi mână în luptă pe apologeții LGBTQ? Originile și scopul Noii Revoluții Sexuale
LOVITURA LUI DRAGOMIR – Colonelul SRI Daniel Dragomir continua razboiul cu Statul Paralel. Dragomir a depus la Parchetul Militar plangere penala impotriva procurorului DNA Gheorghe Mihai si a patru ofiteri de politie judiciara din DNA, acuzati ca i-au fabricat dosarul in care a fost tinut in arest preventiv 192 de zile pe niste pretinse fapte pentru care a primit achitare. Daniel Dragomir: "Am multe de spus”
Ghiţă anunţă o lege: Epurări pe modelul Erdogan-Gulen
Băsescu: În caz de război, cei plecați la muncă afară trebuie aduși sub arme
Ce spune unul dintre cei mai cunoscuţi ”hackeri buni” din România despre atacul cibernetic. “De acum înainte aşteptaţi-vă la ce este mai rău. Gândiţi-vă cum ar intra cineva în datele voastre de la ANAF şi fie v-ar şterge datoriile, fie vi le-ar mări”
Premieră mondială împotriva pedofililor. Australia vrea să le anuleze pașapoartele
Ce mai fac refugiatii cazati la noi in tara? Intrebati daca isi cauta servici raspund ca nu. VIDEO
Medicii avertizeaza: balsamul de rufe e boala curata!
TOP 10 minciuni ale comunistului Mihai Sora
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Despre Gazeta de Informații

Gazeta de Informații: Capitalism, Ceausescu, Conspiratii, Design, Diverse, Eminescu, Istorie, Masonerie, Pamflet, Politica, Sanatate, Simboluri si Spiritualitate. Contact: office@gazetadeinformatii.ro