Mierea halucinogenă de Himalaya: Deliciul pentru care nepalezii își pun viața în pericol

Distribuie!by În fiecare an, membrii tribului Gurung, din Nepal, fac eforturi supraomenești și își pun viața în pericol pentru a aduna ceea ce ei numesc „mierea nebunilor”, un tip de miere halucinogenă cunoscut pentru efectele sale medicinale și afrodiziace. loading... Această tradiție datează de mii de ani și are o […]
Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

În fiecare an, membrii tribului Gurung, din Nepal, fac eforturi supraomenești și își pun viața în pericol pentru a aduna ceea ce ei numesc „mierea nebunilor”, un tip de miere halucinogenă cunoscut pentru efectele sale medicinale și afrodiziace.

loading...

Această tradiție datează de mii de ani și are o mare importanță religioasă și culturală pentru oamenii din trib.


Miere halucinogenă cu efectele miraculoase

Mierea halucinogenă de Himalaya
Foto: Pinterest

Într-o singură lună pe an, albinele-gigant de Himalaya, printre cele mai mari albine din lume, vin aici pentru a colecta nectarul unei flori otrăvitoare, care conferă mierii proprietăți medicinale, afrodiziace și halucinogene.

Albinele-gigant de Himalaya pot atinge lungimea de trei centimetri și produc un tip de miere râvnit de oamenii din întreaga lume: mierea roșie.


 

Se pare că această miere halucinogenă ajută în lupta împotriva diabetului și hipertensiunii și sporește performanțele sexuale. De aceea, cei din tribul Gurung iau în fiecare dimineață o lingură din mierea roșie.

Mierea halucinogenă de Himalaya
Foto: Pinterest

Totuși, această miere își datorează renumele mai ales proprietăților sale halucinogene. Cei care au încercat-o spun că are efecte asemănătoare cu ale absintului.

Mai mult, dacă este înghițită în doze mari, poate provoca probleme cardiace și halucinații profunde, care pot dura peste 24 de ore.

 

Își pun viața în pericol pe stâncile abrupte

Mierea halucinogenă de Himalaya
Foto: Pinterest

Cei mai greu le este, desigur, celor care colectează mierea halucinogenă. Acești oameni sunt nevoiți să escaladeze stânci abrupte, înalte de sute de metri, cu ajutorul unor scări din sfoară.

 

Poartă echipament de protecție sumar. De aceea, în timpul operațiunii de colectare a mierii, sunt înțepați de zeci de ori. Cumva, însă, au învățat să tolereze înțepăturile.

Mierea halucinogenă de Himalaya
Foto: Pinterest

„Doar cei care își controlează fricile și rămân calmi în fața morții pot fi colectori de miere halucinogenă. Acest rol este unul foarte riscant, dar cei care-l îndeplinesc sun respectați și onorați”, spune Baia Bahadur Gurung, șeful tribului.

Odată ce ajung la cuib, colectorii de miere gonesc albinele cu ajutorul fumului. Apoi, îndepărtează fagurii cu grijă și îi plasează în coșuri care sunt apoi coborâte la sol.

Întregul proces durează aproximativ trei zile. De obicei, recolta se ridică la aproximativ 150-200 de litri de miere halucinogenă.


SURSA: https://incredibilia.ro/nepal-miere-halucinogena/

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Gazeta de Informații!

Citiți și...

SECRETUL UIMITOR pe care nu il STIAI despre banalii ARDEI COPTI!
Dr. Adrian Cacovean: „Ideea vaccinării obligatorii este o idee la fel de «bună» cam ca aia a lui Hitler, că ar trebui purificată rasă umană”
Atentie se fac prospectiuni 2017 !!!!!!! Prospecțiunile geologice din situl N2000 Sighișoara-Târnava Mare, potențial destructive și ilegale ! Se iau cu asalt multe sate din zona Sighisoara-Danes de catre firma de prospectiuni a lui Tender !!!
Naționalizarea corpului uman va însemna sfârșitul poporului român! Mizerabila presa falsa ( oficiala) continua programul de denigrare si minciuna la adresa bannerelor informative si la adresa copiilor nevaccinati pe care ii omoara in spitale ca apoi sa inventeze ca au murit de rujeola!
Carnea falsă și secretele preparării ei. Am fost șocati când am văzut asta!
Un documentar ce vă va schimba viaţa! Ce este aditivul E441? (video)
PUNETI UN PAHAR DE APA CU SARE SI CU OTET IN CASA SI VEDETI SCHIMBARILE INCREDIBILE IN 24 DE ORE!
Spitalul Județean Brașov: pacienți umiliți, batjocoriți, ignorați cu orele la urgente! Unde-i prefectul ala cu Arafat care se scandalizau de panourile despre vaccinare la Brasov?
„Brânză de cauciuc din ulei de palmier”, ultimul experiment social pe stomacul românilor! De la săpun, la brânză!
Renumit psihiatru american: Bărbații transgender nu devin femei, ei devin bărbați feminizați, interpreții unui rol. Iadul nu are altă înverșunare decât interesul de a se travesti într-un principiu moral
Cancerul si semintele de mar: iata ce se ascunde de ani de zile!
Criminalii de copii: BIHOREANUL i-a găsit pe medicii orădeni care au condus orfelinatul groazei de la Cighid. Mărturiile lor sunt şocante! (FOTO / VIDEO)
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Despre Gazeta de Informații

Gazeta de Informații: Capitalism, Ceausescu, Conspiratii, Design, Diverse, Eminescu, Istorie, Masonerie, Pamflet, Politica, Sanatate, Simboluri si Spiritualitate. Contact: office@gazetadeinformatii.ro