Mierea halucinogenă de Himalaya: Deliciul pentru care nepalezii își pun viața în pericol

Distribuie!by În fiecare an, membrii tribului Gurung, din Nepal, fac eforturi supraomenești și își pun viața în pericol pentru a aduna ceea ce ei numesc „mierea nebunilor”, un tip de miere halucinogenă cunoscut pentru efectele sale medicinale și afrodiziace. loading... Această tradiție datează de mii de ani și are o […]
Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

În fiecare an, membrii tribului Gurung, din Nepal, fac eforturi supraomenești și își pun viața în pericol pentru a aduna ceea ce ei numesc „mierea nebunilor”, un tip de miere halucinogenă cunoscut pentru efectele sale medicinale și afrodiziace.

loading...

Această tradiție datează de mii de ani și are o mare importanță religioasă și culturală pentru oamenii din trib.


Miere halucinogenă cu efectele miraculoase

Mierea halucinogenă de Himalaya
Foto: Pinterest

Într-o singură lună pe an, albinele-gigant de Himalaya, printre cele mai mari albine din lume, vin aici pentru a colecta nectarul unei flori otrăvitoare, care conferă mierii proprietăți medicinale, afrodiziace și halucinogene.

Albinele-gigant de Himalaya pot atinge lungimea de trei centimetri și produc un tip de miere râvnit de oamenii din întreaga lume: mierea roșie.


 

Se pare că această miere halucinogenă ajută în lupta împotriva diabetului și hipertensiunii și sporește performanțele sexuale. De aceea, cei din tribul Gurung iau în fiecare dimineață o lingură din mierea roșie.

Mierea halucinogenă de Himalaya
Foto: Pinterest

Totuși, această miere își datorează renumele mai ales proprietăților sale halucinogene. Cei care au încercat-o spun că are efecte asemănătoare cu ale absintului.

Mai mult, dacă este înghițită în doze mari, poate provoca probleme cardiace și halucinații profunde, care pot dura peste 24 de ore.

 

Își pun viața în pericol pe stâncile abrupte

Mierea halucinogenă de Himalaya
Foto: Pinterest

Cei mai greu le este, desigur, celor care colectează mierea halucinogenă. Acești oameni sunt nevoiți să escaladeze stânci abrupte, înalte de sute de metri, cu ajutorul unor scări din sfoară.

 

Poartă echipament de protecție sumar. De aceea, în timpul operațiunii de colectare a mierii, sunt înțepați de zeci de ori. Cumva, însă, au învățat să tolereze înțepăturile.

Mierea halucinogenă de Himalaya
Foto: Pinterest

„Doar cei care își controlează fricile și rămân calmi în fața morții pot fi colectori de miere halucinogenă. Acest rol este unul foarte riscant, dar cei care-l îndeplinesc sun respectați și onorați”, spune Baia Bahadur Gurung, șeful tribului.

Odată ce ajung la cuib, colectorii de miere gonesc albinele cu ajutorul fumului. Apoi, îndepărtează fagurii cu grijă și îi plasează în coșuri care sunt apoi coborâte la sol.

Întregul proces durează aproximativ trei zile. De obicei, recolta se ridică la aproximativ 150-200 de litri de miere halucinogenă.


SURSA: https://incredibilia.ro/nepal-miere-halucinogena/

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Gazeta de Informații!

Citiți și...

NE VOR LUA COPIII? Noul proiect de lege privind OBLIGATIVITATEA VACCINARII ajunge in Parlament. Se va tine de cuvant Dragnea ?
Romanii, cobaii Europei : Una din două conserve de ton are în compoziţie peşte contaminat cu Cesiu 137 !
Legatura dintre coloana vertebrala si organele interne – Adevarata cauza a durerilor si afectiunilor!
Hexipharma & Spitalele - anticamerele mortii, depopularea continuă . O fetiță de un an și o lună a murit în spital, în urma unei bronșite. Familia ei a depus plângere împotriva medicilor
FORȚA. VACCINAȚI CU FORȚA. Avocatul Poporului vrea ca Poporul să fie VACCINAT CU FORȚA spre binele poporului. Avocatul Dușmanului s-a sesizat din oficiu în cazul epidemiei de rujeolă și cere Ministerului Sănătății, Legea Vaccinării Obligatorii
Medic pneumolog: „Cum Dumnezeu poţi muri prin gripă? Ceva nu este în regulă”
Brânză făcută cu o substanţă folosită la dezgheţarea şoselelor. Priviţi şi voi ce am ajuns să mâncăm
Medicii avertizeaza: balsamul de rufe e boala curata!
CE FACE SOȚIA LUI DACIAN CIOLOȘ ÎN TIMPUL PROTESTELOR VIOLENTE DIN ROMÂNIA
Încă o bătaie de joc a Multinaționalelor Străine la adresa românilor. Adevărul.ro: Raport oficial: mâncarea din țară, e MULT mai proastă ca afară! Specialiști: "Ne așteptam la acest rezultat": Adică se așteptau ca Multinaționalele să-și bată joc de noi
5 medici au fost dati disparuti sau ucisi dupa ce au facut publice descoperirile lor despre vaccinuri! Disparitiile medicilor sus-mentionati au avut loc chiar inainte de anuntarea rezultatelor cu privire la vaccinuri.
Medic către pacient: Vinde-ți casa și vino cu banii, altfel nu te operez!…
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Despre Gazeta de Informații

Gazeta de Informații: Capitalism, Ceausescu, Conspiratii, Design, Diverse, Eminescu, Istorie, Masonerie, Pamflet, Politica, Sanatate, Simboluri si Spiritualitate. Contact: office@gazetadeinformatii.ro