Mierea halucinogenă de Himalaya: Deliciul pentru care nepalezii își pun viața în pericol

Distribuie!by În fiecare an, membrii tribului Gurung, din Nepal, fac eforturi supraomenești și își pun viața în pericol pentru a aduna ceea ce ei numesc „mierea nebunilor”, un tip de miere halucinogenă cunoscut pentru efectele sale medicinale și afrodiziace. loading... Această tradiție datează de mii de ani și are o […]
Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

În fiecare an, membrii tribului Gurung, din Nepal, fac eforturi supraomenești și își pun viața în pericol pentru a aduna ceea ce ei numesc „mierea nebunilor”, un tip de miere halucinogenă cunoscut pentru efectele sale medicinale și afrodiziace.

loading...

Această tradiție datează de mii de ani și are o mare importanță religioasă și culturală pentru oamenii din trib.


Miere halucinogenă cu efectele miraculoase

Mierea halucinogenă de Himalaya
Foto: Pinterest

Într-o singură lună pe an, albinele-gigant de Himalaya, printre cele mai mari albine din lume, vin aici pentru a colecta nectarul unei flori otrăvitoare, care conferă mierii proprietăți medicinale, afrodiziace și halucinogene.

Albinele-gigant de Himalaya pot atinge lungimea de trei centimetri și produc un tip de miere râvnit de oamenii din întreaga lume: mierea roșie.


 

Se pare că această miere halucinogenă ajută în lupta împotriva diabetului și hipertensiunii și sporește performanțele sexuale. De aceea, cei din tribul Gurung iau în fiecare dimineață o lingură din mierea roșie.

Mierea halucinogenă de Himalaya
Foto: Pinterest

Totuși, această miere își datorează renumele mai ales proprietăților sale halucinogene. Cei care au încercat-o spun că are efecte asemănătoare cu ale absintului.

Mai mult, dacă este înghițită în doze mari, poate provoca probleme cardiace și halucinații profunde, care pot dura peste 24 de ore.

 

Își pun viața în pericol pe stâncile abrupte

Mierea halucinogenă de Himalaya
Foto: Pinterest

Cei mai greu le este, desigur, celor care colectează mierea halucinogenă. Acești oameni sunt nevoiți să escaladeze stânci abrupte, înalte de sute de metri, cu ajutorul unor scări din sfoară.

 

Poartă echipament de protecție sumar. De aceea, în timpul operațiunii de colectare a mierii, sunt înțepați de zeci de ori. Cumva, însă, au învățat să tolereze înțepăturile.

Mierea halucinogenă de Himalaya
Foto: Pinterest

„Doar cei care își controlează fricile și rămân calmi în fața morții pot fi colectori de miere halucinogenă. Acest rol este unul foarte riscant, dar cei care-l îndeplinesc sun respectați și onorați”, spune Baia Bahadur Gurung, șeful tribului.

Odată ce ajung la cuib, colectorii de miere gonesc albinele cu ajutorul fumului. Apoi, îndepărtează fagurii cu grijă și îi plasează în coșuri care sunt apoi coborâte la sol.

Întregul proces durează aproximativ trei zile. De obicei, recolta se ridică la aproximativ 150-200 de litri de miere halucinogenă.


SURSA: https://incredibilia.ro/nepal-miere-halucinogena/

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Gazeta de Informații!

Citiți și...

Culmea Nesimțirii Progresiste: O Individă de la ziarul progresisto-soroșist Republica, pune UCIDEREA LUI ALFIE făcută de medicii și de judecătorii progresiști din Marea Britanie pe "seama lui Dumnezeu" și a "răutății lui Dumnezeu"
„Brânză de cauciuc din ulei de palmier”, ultimul experiment social pe stomacul românilor! De la săpun, la brânză!
CE FACE SOȚIA LUI DACIAN CIOLOȘ ÎN TIMPUL PROTESTELOR VIOLENTE DIN ROMÂNIA
Vaccinul Anti-Rujeolă a crescut în anii '90, mortalitatea în rândul copiilor din Africa de Vest cu 33%. Dacă nu ar fi fost oprit de la administrare ar fi murit 500.000 de fetițe în fiecare an din cauza lui
Romanii, cobaii Europei : Una din două conserve de ton are în compoziţie peşte contaminat cu Cesiu 137 !
Vigantol, vitamina D3... sau cum iti poti distruge copiii cu avizul medicului
Pericolul LGBT: Cuplu de lesbiene și-au ucis fiul de nouă ani prin mutilare, încercând să-l facă transgender
Luaţi orez într-o lingură şi aprindeţi-l. Dacă veţi vedea asta, nu trebuie să-l consumaţi în nici un caz
Sunt medic. Si…cui ii pasa?
Reacția lui Paul Hitter după ce premierul a insinuat că statul va lua copiii părinților care refuză vaccinarea: „Jur că nu vă voi lăsa să mi-l luați, sau dacă mi-l luați, voi lua și eu câțiva dintre voi”
Cine sunt cei 23 de copii care au murit, conform datelor oficiale, din cauza rujeolei. Centrul European pentru Prevenirea și Controlul Bolilor precizează că decesele au apărut „la persoane care au fost imunocompromise sau au avut alte co-morbidități”
Un prahovean de 25 ani a murit după ce a fost plimbat între patru spitale. Considerat suspect de Covid, testul a ieșit negativ în ziua decesului
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Despre Gazeta de Informații

Gazeta de Informații: Capitalism, Ceausescu, Conspiratii, Design, Diverse, Eminescu, Istorie, Masonerie, Pamflet, Politica, Sanatate, Simboluri si Spiritualitate. Contact: office@gazetadeinformatii.ro