Mesajul superb al românilor pentru Uniunea Europeană: Sângele de martir creștin ne-a sfințit glia secole apărând cu râvnă ortodoxia. Bravii noștri eroi zilnic sunt dați uitării, cât mai avem mândrie: Nu islamizării!

Distribuie!by România a câștigat greu meciul cu Armenia din preliminariile CM 2018, scor 1-0. Fanii prezenți pe Arena Națională au afișat un mesaj legat de faptul că Uniunea Europeană obligă statele membre să accepte o cotă de imigranți veniți din țările arabe. Sângele de martir creștin ne-a sfințit glia secole […]
Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
România a câștigat greu meciul cu Armenia din preliminariile CM 2018, scor 1-0. Fanii prezenți pe Arena Națională au afișat un mesaj legat de faptul că Uniunea Europeană obligă statele membre să accepte o cotă de imigranți veniți din țările arabe.
Sângele de martir creștin ne-a sfințit glia secole apărând cu râvnă ortodoxia. Bravii noștri eroi zilnic sunt dați uitării, cât mai avem mândrie: Nu islamizării!, a fost bannerul afișat.

loading...
România ar fi trebuit să primească până la finalul acestui an aproximativ 4.000 de refugiați din Africa și Orientul Mijlociu. Până acum au ajuns doar 710, însă numărul acestora ar urma să crească. Chiar dacă UE forțtează România să accepte peste 3000 de oameni, autoritățile de la București spun că nu pot găzdui decât 1700. În plus, mulți migranți refuză să vină în România.

În același timp, în România, Institutul „Elie Wiesel” a declanșat o operațiune de demolare a unor statui sau schimbarea denumirii unor străzi doar pentru că, în numele sentințelor date în comunism de guvernul stalinist instalat de tancurile rusești, mari intelectuali români au fost condamnați de așa-zisele Tribunale ale Poporului, după război, pentru „crime de război”. În realitate, toate persoanele ce avuseseră legături cu regimul Antonescu fuseseră condamnate generic sub incidența „crimelor de război”, deși nu avuseseră funcții de decizie sau de răspundere față de declanșarea operațiunilor Armatei Române pentru eliberarea Basarabiei și Bucovinei.


Printre cei vizați se mai numără generalul Gheorghe Jienescu (care dă numele unei școli în comuna Rast, Dolj), scriitorul Vintilă Horia, pedagogul I.C. Petrescu sau mitropolitul Visarion Puiu (are o statuie în curtea Mănăstirii Putna).

Sursa foto: Prosport

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Gazeta de Informații!

Citiți și...

PROTV a fost achizitionat de un grup american acuzat de Trump ca FAKE NEWS, dar si foarte apropiati de Ponta si Hrebenciuc
Cum a inventat Kovesi un miliard de euro
Rectorul UBB, acad. Ioan Aurel Pop: Demonizarea lumii bizantine și balcanice are aceeași finalitate, de a ne abate de la soarta noastră de punte între Est și Vest. Necultivarea memoriei ne transformă în infirmi
Şmecheria are un nume: Electrica Furnizare SA
În 1976, japonezii construiau la noi cea mai performantă stație de satelit din SE Europei. În 2018, vizită ratată a premierului nipon
Avertismentul FMI: Ne apropiem de o criză mondială asemănătoare celei de acum 10 ani. Guvernele nu sunt pregătite să facă faţă recesiunii
Iohannis : “Va spun foarte clar ca locul nostru, al Romaniei, e in spatiul euroatlantic. Acolo apartinem noi. Punct. România a pierdut subit o investiție de miliarde de $ și posibilitatea de a-și reveni un pic. România a renunțat, probabil, la parteneriatul cu China, ca să nu supere pe Big Brother.
Ruşine! Tupeu fără precedent din partea corporatiilor americane prezente în România: i-au dat premierului Grindeanu o foaie de parcurs privind "statul de drept". Acesta a accepta-o ca o slugă.
In orase precum Timisoara, Brasov sau Iasi se circula pe scara in autobuze deoarece nu se mai gasesc soferi nici pe 4500 de lei plus cazare!
După ce Donald Trump l-a dat afară pe șeful FBI, Comey, "BINOMUL AMERICAN" îl lovește PE DONALD TRUMP cu un POTOP de scurgeri în presă a informațiilor confidențiale. Un MEMO al lui Comey spune că "Trump i-a cerut să nu-l investigheze pe Flynn"
Biserica Ortodoxă se ridică ( in sfârșit) împotriva lui Klaus Iohannis
Fostul ofiţer SRI, Daniel Dragomir: „În perioada următoare vor exista din ce în ce mai multe dezvăluiri”
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Despre Gazeta de Informații

Gazeta de Informații: Capitalism, Ceausescu, Conspiratii, Design, Diverse, Eminescu, Istorie, Masonerie, Pamflet, Politica, Sanatate, Simboluri si Spiritualitate. Contact: office@gazetadeinformatii.ro