Mesajul șefului Poliției din Popești-Leordeni către subalterni: „Foarte slabă activitatea privind aplicarea de sancțiuni. Trebuie să îndreptați”

Distribuie!by Polițistul Marian Godină a publicat pe pagina sa de Facebook un mesaj trimis șeful poliției orașului Popești-Leordeni către subalternii săi, în care le atrage atenția că au fost date puține amenzi, iar ei trebuie să „îndrepte acest lucru”. Marian Godină relatează că a luat legătura cu șeful Poliției din […]
Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Polițistul Marian Godină a publicat pe pagina sa de Facebook un mesaj trimis șeful poliției orașului Popești-Leordeni către subalternii săi, în care le atrage atenția că au fost date puține amenzi, iar ei trebuie să „îndrepte acest lucru”.
Marian Godină relatează că a luat legătura cu șeful Poliției din Popești-Leordeni, comisarul Cristian Tomi Dumitru, pentru a se asigura că mesajul îi aparține, iar acesta a confirmat. Astfel, în mesaj, șeful Poliției din Popești Leordeni le-a transmis subalternilor săi „că s-a constatat o foarte slabă activitate în luna martie și aprilie până în prezent, privind aplicarea de sancțiuni la legile speciale”. Aveți în vedere acest aspect fiecare polițist și restul, până la sfârșitul lunii, veți desfășura activități de îndreptare a acestor indicatori și polițiștii care nu îndeplinesc acești indicatori, VOR ÎNTOCMI UN RAPORT JUSTIFICATIV ÎN ACEST SENS. Șeful Poliției din Popești-Leordeni, mesaj către subalterni: Mesajul șefului Poliției Popești-Leordeni către subalterni. sursa: Marian Godină/Facebook Marian Godină mai scrie în postarea sa că i-a transmis că vede „mesajul dumnealui ca fiind o presiune pusă pe agenți și un îndemn de a da cât mai multe amenzi și că sunt unul dintre cei care și-au tot bătut gura că nu există normă de amenzi”. În replică, șeful Poliției Popești-Leordeni, oraș aflat la marginea Capitalei, i-a explicat că interpretarea acelui mesaj ar fi una greșită, întrucât ”situația operativă de acolo impune sancțiuni și că agenții s-au cam învățat doar să verifice declarația, fără să verifice temeinic toate documentele șoferilor. De asemenea, mi-a spus că au loc multe spargeri din societăți pentru că agenții de pază nu sunt verificați și sancționați. Mi-a mai spus că într-o oră vede zeci de șoferi fără centură. Alții circulă beți, alții fără permis. De aceea le-a cerut agenților să muncească și să verifice, nu neapărat să dea amenzi”, mai scrie Godină.

loading...

 

Godină susține că nu s-a lăsat convins de argumentele comisarului Cristian Tomi Dumitru. ”Chiar mă întreb ce o însemna „îndeplinirea indicatorilor”. O fi un număr fix de amenzi? 50, 100, 150? Cum îndeplinești indicatorii ăia?”, a mai scris Marian Godină.


Libertatea a încercat să-l contacteze pe comisarul Cristian Tomi Dumitru, însă fără rezultat. Libertatea a publicat recent mai multe articole, inclusiv mesaje din Poliție, care dovedesc că șefii cer subalternilor să aplice mai multe sancțiuni. Totodată, un polițist de la IPJ Timiș a declarat pentru ziar că „șefii pun presiuni să dăm mai multe amenzi”. În perioada 24 martie- 19 aprilie, în România au fost date amenzi cumulate în valoare de 78 de milioane de euro, sumă care a atras atenția și presei internaționale. Chiar și presa din Chile a scris despre acest lucru.
Citeşte întreaga ştire:Mesajul șefului Poliției din Popești-Leordeni către subalterni: „Foarte slabă activitatea privind aplicarea de sancțiuni. Trebuie să îndreptați”

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Gazeta de Informații!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Despre Gazeta de Informații

Gazeta de Informații: Capitalism, Ceausescu, Conspiratii, Design, Diverse, Eminescu, Istorie, Masonerie, Pamflet, Politica, Sanatate, Simboluri si Spiritualitate. Contact: office@gazetadeinformatii.ro