Mesajul disperat al unui supraviețuitor din Colectiv: ‘Banii donați nu ajung la noi’

Distribuie!by Cătălin Scânteie, chitarist al trupei Hatemode, rănit în incendiul din clubul Colectiv, spune intr-un mesaj postat pe pagina sa de socializare ca supraviețuitorii și familiile victimelor au mari probleme în a accesa banii primiți cu titlu de donație. loading... “In atentia celor care participa sau intentioneaza sa participe la […]
Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

scanteie-catalin
Cătălin Scânteie, chitarist al trupei Hatemode, rănit în incendiul din clubul Colectiv, spune intr-un mesaj postat pe pagina sa de socializare ca supraviețuitorii și familiile victimelor au mari probleme în a accesa banii primiți cu titlu de donație.
loading...

“In atentia celor care participa sau intentioneaza sa participe la viitoare campanii de strangeri de fonduri pentru victimele din Colectiv, ce ulterior sunt administrate de Crucea Rosie…MARE ATENTIE, DEOARECE BANII NU AJUNG LA NOI, CEI CARE AM TRECUT PRIN FOCUL IADULUI SI NICI LA FAMILIILE CELOR CARE S-AU DUS! Daca doriti cu adevarat sa ajutati, o puteti face altfel, nu bagand banii in buzunarul hotilor care in loc sa-i dea mai departe, ii arunca pe tot felul de cearceafuri sau asa-zisa aparatura medicala, care si alea sunt de la donatori!

S-au strans pana in prezent aproximativ 2.000.000 euro (doua milioane), iar ei se tin de premieri, jurizari, vizite la prim ministru sau la Casa Regala. Mai mult, au avut tupeul sa spuna ca banii stransi sunt doar pentru doua persoane! Exista cazuri complicate unde familii intregi au ramas fara singura sursa de venit deoarece mama sau tatal au murit in urma incendiului!

In acest moment intampinam mari probleme in a accesa banii stransi, fiind pusi sa adunam mii de acte pentru a dovedi ce deja se stie, pentru a le inmana mai departe celor de la Crucea Rosie, unde in administratie nu exista nici macar un medic si functie de gravitatea fiecarui pacient, dansii dau (sau nu) banii stransi de la voi.

De ce nu se procedeaza la fel ca in alte cazuri cand sumele stranse s-au impartit in mod egal supravietuitorilor si rudelor celor care nu mai sunt printre noi? Unde se duc banii stransi? Pe ce se cheltuie?

Ce interese ascunse sunt la mijloc? Chiar nu se sesizeaza nimeni din presa?

DECI VA RUGAM DIN SUFLET, UN MARE NU “CRUCII” ROSII! Nu mai participati la asa-zise strangeri de fonduri administrate de catre cei de mai sus! Daca doriti sa donati o puteti face altfel.

Repet… MARE ATENTIE, DEOARECE BANII NU AJUNG LA NOI, CEI CARE AM TRECUT PRIN FOCUL IADULUI SI NICI LA FAMILIILE CELOR CARE S-AU DUS!

 

 


Sursa:

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Gazeta de Informații!

Citiți și...

Noi detalii despre scuterul MINUNE creat la Arad cu care te plimbi 100 km cu 50 bani. Cât de inteligent este şi când va ajunge pe piaţă
MEGA-TUNURI ÎN ROMÂNIA: Azi, VÂNZAREA Petrom | Năstase și CLICA sunt LIBERI și BOGAȚI!
Klaus Iohannis despre libertatile si toleranta pe care ar trebui sa le-o aratam homosexualilor
Comisia Europeană nu acceptă ca producatorii români sa vândă produsele/alimentele in magazinele imperialiste cu peste 51 %. !! Asa ca romani, consumati mai departe "gunoaiele" frumos ambalate de la straini !! România riscă o procedură de infringement, dacă nu modifică proporția de 51% produse românești la raft (ministru)
Județele care au votat partide precum USR care sunt împotriva familiei și pro homosexualitate, sunt lovite de natura furioasă și acesta e doar inceputul!
Soros e pus pe rele in toate colțurile lumii. Presa oficială din China il acuză pe George Soros că a declarat război yuanului
Guvernele masonice ale României
Vânzarea terenurilor către străini e o problemă natională, nu comunitară. În Germania, vânzarea unui singur hectar ar provoca scandal national
Marine Le Pen: "Globalizarea este o barbarie, corporaţiile multinaţionale conduc lumea"
Alexandru Cumpănaşu îi cere preşedintelui Klaus Iohannis să îl demită de urgenţă a directorului STS, Sorinel Vasilca, pe care l-a numit personal in functia de director, dupa 5 luni l-a decorat cu Ordinul Național „Steaua României” în grad de Ofițer
Chevron începe exploatările în Dobrogea, pe litoralul Mării Negre
MACEL. Tara in care 750.000 de CORUPTI au fost condamnati. Pana si armata are unitati anticoruptie
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Despre Gazeta de Informații

Gazeta de Informații: Capitalism, Ceausescu, Conspiratii, Design, Diverse, Eminescu, Istorie, Masonerie, Pamflet, Politica, Sanatate, Simboluri si Spiritualitate. Contact: office@gazetadeinformatii.ro