Mesaj pentru idiotii utili:

Distribuie!by Romania, o tara doar cu numele. In realitate o colonie locuita de o populatie prea indiferenta si prea indobitocita sa inteleaga starea in care se afla. loading... Lucram pentru corporatii pe salarii de nimic. Preturile produselor sunt comparabile cu cele din strainatate in conditiile in care veniturile medii sunt […]
Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Romania, o tara doar cu numele. In realitate o colonie locuita de o populatie prea indiferenta si prea indobitocita sa inteleaga starea in care se afla.

loading...

Lucram pentru corporatii pe salarii de nimic. Preturile produselor sunt comparabile cu cele din strainatate in conditiile in care veniturile medii sunt de 10 ori mai mari decat in Romania. Practic, am ajuns sa fim sclavi in propria tara. Si cu toate acestea, ne complacem in aceasta situatie FARA SA FACEM NIMIC. Noi mai traim cum mai traim DAR ganditi-va la urmatoarele generatii. Ce le lasam copiilor din moment ce Romania nu mai exista ca stat si in viitor foarte posibil nici ca tara?


 

Sursa: 

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Gazeta de Informații!

Citiți și...

Decat sa muncesti in strainatate mai bine cultivi lavanda si incasezi 5000 de euro la hectar
Sinteza ultimilor ani de... "România lucrului bine făcut.." pentru multinationale.. !Romania fara resurse , Romania lucrului bine facut pentru imperiul Austriac. Companiile austriece „măcelăresc” pădurile româneşti, poliţia arestează doar ţărani cu o căruţă de lemne. Klaus Iohannis a refuzat sa promulge modificarile la Codul Silvic. Ce va rămâne după ei, Dumnezeu cu mila.
Bilderberg 2016: inegalitate, revolte sociale, Trump, Un grup mic de bogati (Bilderberg) care duc lumea la colaps ! (VIDEO)
Actrița Aimee Iacobescu și mama ei s-au filmat pentru a-și arăta disperarea „Cu economie, pensiile noastre cumulate ne ajung până la jumătatea lunii. Cheltuim pe medicamente aproape 2.000 de lei” Video
Abandonată total. Guvernul României o lasă pe Camelia Smicală să achite cheltuielile juridice uriașe contractate de statul român cu intenția de a o ajuta!
Ce ni se mai pregătește în 2018? Tezele Soroșiste de la Davos pe care presa occidentală nu le-a prezentat
Carol I este campionul dărâmării de biserici şi mânăstiri. Nici tătarii, nici Cuza şi nici Ceauşescu nu l-au întrecut
Unitatea militară din Târgoviște în care soții Ceaușescu au fost executați în 1989 va fi transformată în mall
FMI cere tăierea salariilor în România, oprirea programului Prima Casă, tot ceea ce a facut bun PSD se va opri acum din cauza votulului!
Eșecul acțiunii secesioniste din Catalonia lovește în visul maghiar al ruperii Transilvaniei. Carles Puidgemont a fost arestat!
HELLVIG SCHIMBA GARDA IN SRI – Jurnalistul Dan Andronic anunta ca noul prim-adjunct al SRI va fi generalul Dan Valentin Capsuna: „Este din tabara anti-Coldea... Faptul ca din 2011 pana in prezent nu a mai fost avansat in grad demonstreaza ca nu a facut parte din grupul de favoriti ai fostului prim-adjunct Florian Coldea”. Surse l-au caracterizat pe Capsuna, pentru Lumeajustitiei.ro: „Nationalist, cu capul pe umeri. Nu ii plac spectacolele cu catuse”
Din gândirea TeFeListă. Se cere arestarea medicului din Iași, Răzvan Constantinescu
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Despre Gazeta de Informații

Gazeta de Informații: Capitalism, Ceausescu, Conspiratii, Design, Diverse, Eminescu, Istorie, Masonerie, Pamflet, Politica, Sanatate, Simboluri si Spiritualitate. Contact: office@gazetadeinformatii.ro