Mesaj dramatic al unei supravieţuitoare din Colectiv: “Totul este un fals, nu există nici un plan de sprijinire a victimelor”

Distribuie!by Corina Gabriela Ioniţă, una dintre persoanele care au supravieţuit tragediei din clubul Colectiv, a publicat sâmbătă un mesaj pe pagina personală de Facebook în care îi acuză pe medicii de la spitalul Elias de indiferenţă şi de afişarea unei atitudini “glaciale”. “Totul este un fals, nu există nici un […]
Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Corina Gabriela Ioniţă, una dintre persoanele care au supravieţuit tragediei din clubul Colectiv, a publicat sâmbătă un mesaj pe pagina personală de Facebook în care îi acuză pe medicii de la spitalul Elias de indiferenţă şi de afişarea unei atitudini “glaciale”. “Totul este un fals, nu există nici un plan de sprijinire a victimelor din #Colectiv”, îşi începe fata postarea de pe reţeaua de socializare.

loading...
 

Mediafax Foto/Marian Ilie

Tânăra originară din judeţul Ialomiţa a suferit arsuri pe 40% din suprafaţa corpului şi se află acum la un spital din Marea Britanie, regiunea Essex. Aceasta urmăreşte evenimentele din ţară, iar iniţiativa preşedintelui Klaus Iohannis de a organiza un cocktail pentru răniţii şi rudele celor decedaţi pare să o dezamăgească profund.


Mai mult, Corina Gabriela Ioniţă a scris pe scurt despre modul în care s-au manifestat medicii de la spitalul Elias, cei care au avut-o în grijă înainte de transferul în străinătate, şi a arătat că deşi deţine o scrisoare din partea medicilor englezi care explică starea ei de sănătate şi necesităţile pe care le are, doctorii s-au comportat “glacial (cum o fac ei de obicei)” şi nu s-au arătat prea receptivi la rezolvarea problemelor pe care le atrage după sine starea gravă în care s-a aflat tânăra. Fata a motivat această atitudine prin ideea că, probabil, doctorii simt că au ieşit din vizorul presei.

Tânăra arată că medicii n-au făcut decât să-i ureze “succes” în rezolvarea procedurilor legate de concediul medical, de comandarea mănuşilor compresive de care are acum nevoie, chiar şi în găsirea unui fizioterapeut bun “la stat sau la privat”, după cum doreşte.


La final, Corina se întreabă retoric unde a dispărut sprijinul pe care se presupune că ar fi trebuit să-l primească răniţii din Colectiv: “Păi cum aşa, parcă era vorba că vom primi sprijin…?!”

 

 

 

Sursa:

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Gazeta de Informații!

Citiți și...

Poziție OFICIALĂ a Guvernului Grindeanu pe tema căsătoriilor între homosexuali
Gandul: Ceauşescu, bancherul lumii. Cum au recuperat băieţii deştepţi banii pe care alte ţări îi datorau statului şi ce a primit România în schimbul a 8 miliarde de dolari: orez şi bancuri proaste
Protest la Cluj, astazi in Piata Unirii.
Cancerul economic - Supermarketurile distrug economia Romaniei. Dacii care se bat in piept rup usile supermarketurilor imperialiste !! Motoul patronilor imperialisti: "Romania este o plantatie de sclavi consumatori.. vor cumpara si facale daca sunt frumos ambalate si la pret de oferta" .. Spor la cumparaturi cu cosuletul libertatii castigate de dupa '89, acum aveti "da toate" !!
Isarescu a fost chemat la audieri in Senat, dar a refuzat sa mearga: Nu particip la discutii nascute din stiri false
Înregistrări cu Laura Codruța Kovesi: De ce nu îi ÎNHĂȚĂM pe cei cu dosarele vechi?
Comisarul europen Corina Crețu s-a întâlnit cu George Soros la Bruxelles: Apreciez inițiativele venite din partea Fundației pentru o societate deschisă
Paleologu, atac la Barna: Cum se face că tocmai Ghinea (USR) v-a secretizat contractele?
Emil Boc a vandut TOT CENTRUL CLUJULUI catre unguri si evrei!!
REVOLTATOR! RAFO ONESTI, trimisa la fier vechi de patronii rusi. Lui Victor Ponta nu-i pasa!
George Roncea după inculparea lui Ion Iliescu pentru mineriada din 13 – 15 iunie 1990: “Mai sunt încă vreo 70 de gușteri criminali de top care urmează să se prezinte la audieri”
Mizele secrete ale regionalizării României. Dislocarea Transilvaniei. Doctrina "românismului agresiv", promovat de politica ruso-maghiară
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Despre Gazeta de Informații

Gazeta de Informații: Capitalism, Ceausescu, Conspiratii, Design, Diverse, Eminescu, Istorie, Masonerie, Pamflet, Politica, Sanatate, Simboluri si Spiritualitate. Contact: office@gazetadeinformatii.ro