Mesaj dramatic al unei supravieţuitoare din Colectiv: “Totul este un fals, nu există nici un plan de sprijinire a victimelor”

Distribuie!by Corina Gabriela Ioniţă, una dintre persoanele care au supravieţuit tragediei din clubul Colectiv, a publicat sâmbătă un mesaj pe pagina personală de Facebook în care îi acuză pe medicii de la spitalul Elias de indiferenţă şi de afişarea unei atitudini “glaciale”. “Totul este un fals, nu există nici un […]
Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Corina Gabriela Ioniţă, una dintre persoanele care au supravieţuit tragediei din clubul Colectiv, a publicat sâmbătă un mesaj pe pagina personală de Facebook în care îi acuză pe medicii de la spitalul Elias de indiferenţă şi de afişarea unei atitudini “glaciale”. “Totul este un fals, nu există nici un plan de sprijinire a victimelor din #Colectiv”, îşi începe fata postarea de pe reţeaua de socializare.

loading...
 

Mediafax Foto/Marian Ilie

Tânăra originară din judeţul Ialomiţa a suferit arsuri pe 40% din suprafaţa corpului şi se află acum la un spital din Marea Britanie, regiunea Essex. Aceasta urmăreşte evenimentele din ţară, iar iniţiativa preşedintelui Klaus Iohannis de a organiza un cocktail pentru răniţii şi rudele celor decedaţi pare să o dezamăgească profund.


Mai mult, Corina Gabriela Ioniţă a scris pe scurt despre modul în care s-au manifestat medicii de la spitalul Elias, cei care au avut-o în grijă înainte de transferul în străinătate, şi a arătat că deşi deţine o scrisoare din partea medicilor englezi care explică starea ei de sănătate şi necesităţile pe care le are, doctorii s-au comportat “glacial (cum o fac ei de obicei)” şi nu s-au arătat prea receptivi la rezolvarea problemelor pe care le atrage după sine starea gravă în care s-a aflat tânăra. Fata a motivat această atitudine prin ideea că, probabil, doctorii simt că au ieşit din vizorul presei.

Tânăra arată că medicii n-au făcut decât să-i ureze “succes” în rezolvarea procedurilor legate de concediul medical, de comandarea mănuşilor compresive de care are acum nevoie, chiar şi în găsirea unui fizioterapeut bun “la stat sau la privat”, după cum doreşte.


La final, Corina se întreabă retoric unde a dispărut sprijinul pe care se presupune că ar fi trebuit să-l primească răniţii din Colectiv: “Păi cum aşa, parcă era vorba că vom primi sprijin…?!”

 

 

 

Sursa:

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Gazeta de Informații!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Despre Gazeta de Informații

Gazeta de Informații: Capitalism, Ceausescu, Conspiratii, Design, Diverse, Eminescu, Istorie, Masonerie, Pamflet, Politica, Sanatate, Simboluri si Spiritualitate. Contact: office@gazetadeinformatii.ro