Mesaj dramatic al unei supravieţuitoare din Colectiv: “Totul este un fals, nu există nici un plan de sprijinire a victimelor”

Distribuie!by Corina Gabriela Ioniţă, una dintre persoanele care au supravieţuit tragediei din clubul Colectiv, a publicat sâmbătă un mesaj pe pagina personală de Facebook în care îi acuză pe medicii de la spitalul Elias de indiferenţă şi de afişarea unei atitudini “glaciale”. “Totul este un fals, nu există nici un […]
Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Corina Gabriela Ioniţă, una dintre persoanele care au supravieţuit tragediei din clubul Colectiv, a publicat sâmbătă un mesaj pe pagina personală de Facebook în care îi acuză pe medicii de la spitalul Elias de indiferenţă şi de afişarea unei atitudini “glaciale”. “Totul este un fals, nu există nici un plan de sprijinire a victimelor din #Colectiv”, îşi începe fata postarea de pe reţeaua de socializare.

loading...
 

Mediafax Foto/Marian Ilie

Tânăra originară din judeţul Ialomiţa a suferit arsuri pe 40% din suprafaţa corpului şi se află acum la un spital din Marea Britanie, regiunea Essex. Aceasta urmăreşte evenimentele din ţară, iar iniţiativa preşedintelui Klaus Iohannis de a organiza un cocktail pentru răniţii şi rudele celor decedaţi pare să o dezamăgească profund.


Mai mult, Corina Gabriela Ioniţă a scris pe scurt despre modul în care s-au manifestat medicii de la spitalul Elias, cei care au avut-o în grijă înainte de transferul în străinătate, şi a arătat că deşi deţine o scrisoare din partea medicilor englezi care explică starea ei de sănătate şi necesităţile pe care le are, doctorii s-au comportat “glacial (cum o fac ei de obicei)” şi nu s-au arătat prea receptivi la rezolvarea problemelor pe care le atrage după sine starea gravă în care s-a aflat tânăra. Fata a motivat această atitudine prin ideea că, probabil, doctorii simt că au ieşit din vizorul presei.

Tânăra arată că medicii n-au făcut decât să-i ureze “succes” în rezolvarea procedurilor legate de concediul medical, de comandarea mănuşilor compresive de care are acum nevoie, chiar şi în găsirea unui fizioterapeut bun “la stat sau la privat”, după cum doreşte.


La final, Corina se întreabă retoric unde a dispărut sprijinul pe care se presupune că ar fi trebuit să-l primească răniţii din Colectiv: “Păi cum aşa, parcă era vorba că vom primi sprijin…?!”

 

 

 

Sursa:

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Gazeta de Informații!

Citiți și...

Dezvăluirile academicianului Eugen Mihăiescu: „Silviu Brucan a plănuit din apartamentul meu Lovitura de stat din ’89. Caramitru a ordonat „FOC!” asupra Bibliotecii Universitare”
România şi alte ţări vor profita de atacul de la Paris, pentru a lua măsuri de îngrădire a drepturilor fundamentale
De ce votăm şmenari în posturi de primari: care este imaginea edilului ideal şi de ce continuă românii să creadă în fantasmele din campania electorală
CUM ISI BAT METEOROLOGII JOC DE ROMANI, DE DRAGUL MAI-MARILOR STATULUI
Klaus Iohannis, sabotat de 1 milion de români: “Ești un vânzător de țară și o rușine…”, Iohannis : "Romanii sunt fanatici religiosi , Moschea aduce siguranta in Romania"
INALT OFITER NATO: IN VARA ACEASTA LUMEA VA FI PROBABIL ÎN RAZBOI
După Ungaria, o altă ţară europeană îi dă peste nas lui Soros. ‘Activităţile lui sunt inacceptabile’
Bursele globale între Apocalipsă și Armageddon
Afise, brosuri si anunturi din anii 1900 care avertizau despre pericolele vaccinarii in America
RUSIA ESTE IN PRAGUL UNUI RAZBOI GREU! NORVEGIENII AU FACUT PUBLICE DOVEZILE!
RUSINE! Presedintele Klaus Iohannis a anuntat ca Romania "desi se opune" VA ACCEPTA COTELE OBLIGATORII si va primi mii de imigranti daca Uniunea Europeana i-o va cere. Pentru miile de imigranti noi facilitati de primire a imigrantilor vor fi construite
Peter Singer, susținător al uciderii copiilor după naștere și al relațiilor sexuale dintre oameni și animale, va primi titlul de Doctor Honoris Causa al Universității București
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Despre Gazeta de Informații

Gazeta de Informații: Capitalism, Ceausescu, Conspiratii, Design, Diverse, Eminescu, Istorie, Masonerie, Pamflet, Politica, Sanatate, Simboluri si Spiritualitate. Contact: office@gazetadeinformatii.ro