Merkel o suna pe Dancila. Retrogradarea lui Iohannis?

Distribuie!by După mine știrea momentului e că, deunăzi, Angela Merkel a sunat-o pe Viorica Dăncilă, pe la ora nouă seara, și a ținut-o la telefon circa 30 de minute fără să se aleagă, după cum spun gurile rele,  cu mai nimic din ceea ce dorea. loading... Câtă densitate de informație […]
Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

După mine știrea momentului e că, deunăzi, Angela Merkel a sunat-o pe Viorica Dăncilă, pe la ora nouă seara, și a ținut-o la telefon circa 30 de minute fără să se aleagă, după cum spun gurile rele,  cu mai nimic din ceea ce dorea.

loading...

Câtă densitate de informație grea în fraza de mai sus. Înțelegeți? Una e să umpli sacul cu pufuleți și alta cu alice de plumb.


Cine a sunat? Însuși cancelarul Germaniei. Liderul Europei.

La ce oră a sunat? Cam atunci când lumea bună încearcă să se relaxeze după o zi grea de muncă și când astfel de telefoane sunt acceptabile doar în extremis, când nu mai pot aștepta  urmarea pașilor protocolari.


Cât a durat convorbirea? Circa 30 de minute! Adică, aproximativ cât tete-a- tete – ul pregătit cu luni bune înainte între Trump și Kim Jong – un.

Și, mai ales, pe cine din România a sunat cu atâta precipitare doamna Merkel? Cumva pe tovarășul ei docil de șuete în deutsche sprache, pe Klaus Iohannis, pe „șeful statului român” cum atât de mult îi place acestuia să se autointituleze? Nu, doamnelor și domnilor! Stupoare!  Cancelarul Germaniei a sunat-o pe doamna „Veorica”. Pe insignifianta doamnă Dăncilă, cea jignită cu atâta lipsă de bărbăție de președintele Iohannis, cea umilită ca în tavernele de tras pe nas jointuri puturoase de propagandiști cu mintea rătăcită care nu sunt în stare de nimic mai mult decât să o compare cu o maimuță!!!

Realizați magnitudinea știrii?

Conform revistei Capital (ca să nu avem vorbe): „Cancelarul german a purtat o conversație telefonică cu premierul României, Viorica Dăncilă. Timp de jumătate de oră, Angela Merkel a insistat ca România să amâne discuțiile despre gazoductul ruso-german, un proiect de importanță strategică uriașă. Sursele avizate au precizat că premierul român a refuzat, spunând că nu tradeaza interesele UE si parteneriatul cu celelalte state. Mai exact, este vorba despre o propunere a României, prin care constructia gazoductului ar fi mai complicata, votul urmând sa se dea maine. De altfel, potrivit informatiilor din presa straina, Franta a renuntat sa mai sustina pozitia Germaniei, trecând de partea României. Votul de vineri ar urma sa fie impotriva gazoductului ruso-german Nord Stream 2, odata cu trecerea Frantei de partea României, Poloniei, a tărilor baltice şi a SUA. Germania este sustinuta de Austria si Olanda, conform stiripesurse.ro.”.

Așadar, în timp ce președintele Iohannis își oblojește andropauza răfuindu-se pueril cu Olguța Vasilescu, Angela Merkel îl lasă cu jocurile lui în nisip pentru a discuta cu cine contează. Cu hulita Viorica Dăncilă, prelungirea politică a hulitului Liviu Dragnea.

Nu înseamnă asta retrogradarea lui Iohannis în liga de amatori, de către cei care, până acum, l-au considerat ca fiind principalul lor jucător în meciurile din România? Oricum am încerca să găsim contraargumente, cam asta înseamnă!

Trufia sasului, exersată în lumea mică a războaielor personale, a mizelor derizorii, nu mai lasă loc de indulgențe. Purtătorului ei i se arată, pur și simplu, pubela!

Sigur, pentru o vreme, în lipsă de altceva mai bun, Germania și sateliții ei europeni îl vor susține în continuare pe domnul Iohannis ca și cum acesta ar fi ceea ce sperau ele să fie, în România: un bastion al intereselor lor. E clar însă că au văzut arama personajului pe sub poleiala de aur și au început să-i caute înlocuitor.

Una peste alta, se pare că multe interese internaționale divergente au ajuns să se învârtă  în jurul și deasupra României, sub formă de nori negri, alarmanți. Rusia face din Deveselu un casus belli, pentru Israel mutarea ambasadei noastre la Ierusalim devine un țel major, cu rol de pildă europeană, iar SUA, în războiul ei cu Germania, ridică România la rang de teritoriu de interes strategic ce trebuie, cu orice preț, controlat.

Pe mine, toată această evoluție cu România în pâlnia unui ciclon amenințător ce se formează independent de voința ei, ba chiar împotriva acesteia, mă îngrijorează peste măsură.

Sper să mă înșel, dar observ pe plan internațional o convergență de elemente agravante pe care nu o consider deloc întâmplătoare. Și deloc prevestitoare de bine.

Iar în toată această vâltoare nouă ne lipsește ceea ce ne-ar trebui cel mai mult: conducătorul unificator.

Sursa: conteledesaintgermain.ro

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Gazeta de Informații!

Citiți și...

ACUZATIE INCENDIARA: ILIE SIRBU, OFITER ACOPERIT AL SECURITATII SI COMPLICE LA OMOR CALIFICAT
Colectiv, DE CE A FOST ATENTAT!
Alertă: Facebook vrea să își creeze propriile știri și să controleze adevărul
Judecătoarea Mădălina Afrăsinie, mesaj dur pentru Iohannis: Aveți dreptate când spuneți că românii cinstiți își doresc autostrăzi, spitale, educație. Ne spuneți dacă ați plătit impozite pentru meditațiile pe care dv ați declarat că le-ați dat?
 Inventatorii de boli. Cum sunt TRANSFORMAȚI oamenii SĂNĂTOȘI în cumpărători de medicamente. Vrem spitale nu Catedrale ? Cimitire mai multe nu vreti ?
DEVARUL DESPRE DRAGNEA I-A ISTERIZAT – CSM a comis cel mai grav atac la adresa presei. Pentru a acoperi dezvaluirile Lumea Justitiei despre haosul de la ICCJ, CSM a desfiintat Raportul Inspectiei ce ne dadea dreptate. Iata ce confirma IJ: "Calificarea completelor ca 'nelegale' de catre jurnalist are acoperire in deciziile CCR... Pronuntarea anterior datei de 27.05.2019 ar fi putut schimba cursul procesului aflat pe rolul ICCJ... E reala sustinerea ca Lucia Rog este casatorita cu un ofiter SRI"
LE-A VENIT RANDUL – Generalul SRI Florian Coldea si sefa DNA dr. Laura Kovesi vor fi audiati la PICCJ in calitate de prezumtivi autori ai unei infractiuni. Audierea va avea loc in dosarul privind inregistrarea difuzata de Sebastian Ghita in care Traian Basescu vorbea despre cum a fost fabricata executia lui Dan Voiculescu. Coldea si Kovesi nu vor merge singuri la PICCJ, ci la pachet cu judecatoarea Camelia Bogdan de la Curtea de Apel Bucuresti si fostul presedinte Traian Basescu
Cum au fost pregătite protestele anti-Trump. Înregistrare obţinută de Fox News despre manifestările pregătite pentru ziua ceremoniei de inaugurare a noii administraţii
Iliescu, cercetat penal pentru sângele vărsat ... însă americanii vor capul lui "Juan Pepito" !
Mihai Șora, farul călăuzitor al neomarxiștilor (Ana Pauker, Iliescu, USR)
Nu mai dați copiilor pufuleți! Citiți URGENT asta și aflți riscurile enorme la care sunt supuși
Depopularea României, un „succes“ guvernamental
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Despre Gazeta de Informații

Gazeta de Informații: Capitalism, Ceausescu, Conspiratii, Design, Diverse, Eminescu, Istorie, Masonerie, Pamflet, Politica, Sanatate, Simboluri si Spiritualitate. Contact: office@gazetadeinformatii.ro