Mercurul din vaccinurile pediatrice (+ video cu subt.RO)

Distribuie!by Ediție specială de la grupa AGI a doctorului Rolf Kron pentru cei care țipă tare: “Vaccinurile nu mai conțin mercur!“. loading... Dragi vacciniști: BA DA, vaccinurile pot conține în continuare mercur, deoarece acesta poate fi un rezultat al procesului de producție. Același lucru se aplică și la vaccinurile pentru bebeluși. Iată ce […]
Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather


Ediție specială de la grupa AGI a doctorului Rolf Kron pentru cei care țipă tare: “Vaccinurile nu mai conțin mercur!“.

loading...

Dragi vacciniști: BA DA, vaccinurile pot conține în continuare mercur, deoarece acesta poate fi un rezultat al procesului de producție. Același lucru se aplică și la vaccinurile pentru bebeluși.


Iată ce informații avem de la Institutul Paul Ehrlich din Germania:

“Thiomersal este un compus organic de mercur, care contine 49% din greutate mercur (Hg). Este cunoscut faptul că mercurul și compușii lui, categorie în care intră și Thiomersalul, etilmercurul și metilmercurul, au efecte neurotoxice și nefrotoxice, bineînțeles în doze mult mai mari decat cele utilizateîn vaccinuri.


Sigur, “bineînțeles”, vă credem, băieți, ce să ziceți și voi…

Si acum declaratia Institutului Paul Ehrlich despre Thiomersalul din vaccinuri (pag. 3):

“Un copil imunizat în prezent cu vaccinuri plurivalente după schema recomandată de Comisia STIKO nu mai primește injecție cu Thiomersal, respectiv I SE INJECTEAZA DOAR CANTITATI REZIDUALE.

Cantități reziduale de la procesul de producție, se înțelege!! Clar, nu?

Asta inseamna un singur lucru: foarte probabil Thiomersalul există în continuare în vaccinuri și NU este declarat, deoarece nu este menționat în nicio specificație și niciun prospect. Evident, noi știm deja căproducătorii sunt obligați să declare doar o parte a substanțelor, doar dintr-o anumită fază a procesului de productie a  vaccinurilor. Restul este considerat “secret industrial”, nici autoritățile care aprobă punerea pe piață a vaccinurilor NU STIU ce conțin de fapt vaccinurile.

Bine că la alimente se precizează cu sfințenie “Poate conține urme de alune, soia, ou” etc. Evident, în prospectul vaccinurilor nu dă bine să apară : “Poate conține urme de Thiomersal“. Păi cum adică, săajungem ca și mai mulți oameni să refuze vaccinurile? Si mai malefic este faptul că guvernanții pregătesc o lege prin care vaccinarea să devină obligatorie !!?? Cine nu se supune va plăti amenzi uriașe.

Dragilor, opuneți-vă cu toată forța, nu admiteți așa ceva, dacă sunteți responsabili de viața copiilor voștrii.

Multă sănătate și înțelepciune vă doresc, dragilor!

 

Sursa : http://piersicuta.blogspot.ro/

Special video : Frumosul adevar – Cel mai simplu tratament pentru cancer (subt.RO) :

 

 

 

Sursa:http://burebista2012.blogspot.ro/2015/04/mercurul-din-vaccinurile-pediatrice.html

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Gazeta de Informații!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Despre Gazeta de Informații

Gazeta de Informații: Capitalism, Ceausescu, Conspiratii, Design, Diverse, Eminescu, Istorie, Masonerie, Pamflet, Politica, Sanatate, Simboluri si Spiritualitate. Contact: office@gazetadeinformatii.ro