Mentalul pulimii: “Sa ne dea!”, disonanta cognitiva la nivel de tara !

Distribuie!by loading... Pana la ultimele alegeri prezidentiale, era simplu: tineretul ovin era cu Bula– ca o sa ne dea (tara back), hodorogimea molfaitoare de pita cu aditivi era cu Naumovici – ca el ne-a dat! Asta ca sa intelegeti de ce nu le mai place lor Ceausescu: primii erau in […]
Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

untitled-3

loading...

Pana la ultimele alegeri prezidentiale, era simplu: tineretul ovin era cu Bula– ca o sa ne dea (tara back), hodorogimea molfaitoare de pita cu aditivi era cu Naumovicica el ne-a dat!

Asta ca sa intelegeti de ce nu le mai place lor Ceausescu: primii erau in coaie la tatii lor sau la scoala ajutatoare, iar celor din urma pentru ca nu era uăuă! Nu iera lumina! Pai ca sa nu va ingrasati bai, ca uite, acu’ sunteti doldora de cancere! Ce sa faceti voi cu lumina?! Ca de citit si asa nu citeati! Macar nea Nicu a platit datoriile! Care voia sa citeasca, citea (ca mine, sub patura, cu lanterna – pai era jale cand voiau ai mei sa ma culce!). E, acu’ au taiat-o spre Iohanis/Ciolos si o parte din bosorogime! Au vazut ei ca partidul rosu e pe pula, asa ca s-au facut mai la dreapta si-i gasesc calitati nationale la asa-zisul premier (despre care nu a auzit nimeni pana sa-i vina numirea de la Washington).


Ce va da, ma nenorocitilor? Credeti ca un balon si o sarma sunt gratis?!

Pana si copiii copiilor vostrii o sa plateasca sarmalele alea molfaite pe farfurii din plastic, la varice, in piata!
“Sa ne dea!” – acesta este mentalul romanului! Cutare ne-a dat = el este BUN! Cutare ne-a luat = el este RAU (na na na!). Cutare a taiat salarii – rau! Cutare a dat ….hm, nu stiu, ca nu a dat nimeni nimic – o muie? Iar la asta se adauga o Proasta Memorie a Raului! Romanul este om bun, mai! Poti sa-i iei juma’ de tara si peste o luna sa vii cu doi mici si o bere “Noroc” – romanul devine uman!


Il imbunezi cu potol, ca si pe porc! Vreti voi sa aveti soarta de porci, ca vin alegerile? O puneti d’un mic cu mustar? Bafta! Eu nu vreau! Nu vreau soarta de porc, ca dupa alegeri vine CRACIUNUL!

 

Sursa:

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Gazeta de Informații!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Despre Gazeta de Informații

Gazeta de Informații: Capitalism, Ceausescu, Conspiratii, Design, Diverse, Eminescu, Istorie, Masonerie, Pamflet, Politica, Sanatate, Simboluri si Spiritualitate. Contact: office@gazetadeinformatii.ro