Mega-scandal sexual înaintea alegerilor parlamentare. Ea este cea mai ”perversă” candidată PNL! CANCAN.ro a aflat cum a pătruns doamna Ciocan pe listele partidului Alinei Gorghiu

Distribuie!by loading... Când o Cătălina oarecare are o fixaţie pentru Ciocan, nu este ştire. Dar când Cătălina Ciocan este pe listele PNL Brăila pentru Camera Deputaţilor, atunci se cuvine să ne aplecăm stiloul asupra ciocanului. Fixaţia orală, studiu de caz pe PNL-ista Ciocan Celebrul psihanalist un pic cam obsedat pentru […]
Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Mega-scandal sexual înaintea alegerilor parlamentare. Ea este cea mai ”perversă” candidată PNL! CANCAN.ro a aflat cum a pătruns doamna Ciocan pe listele partidului Alinei Gorghiu

loading...

Când o Cătălina oarecare are o fixaţie pentru Ciocan, nu este ştire. Dar când Cătălina Ciocan este pe listele PNL Brăila pentru Camera Deputaţilor, atunci se cuvine să ne aplecăm stiloul asupra ciocanului.

Fixaţia orală, studiu de caz pe PNL-ista Ciocan

Celebrul psihanalist un pic cam obsedat pentru gustul nostru, Sigmund Freud, a inventat termenul ”fixaţie orală”. Conform teoriei, gura copilului este, pe perioada cât este alăptat, prima zonă erogenă dintre cele cinci pe care le va dezvolta, în decursul vieţii. Unii oameni nu depăşesc, însă, această fixaţie orală, aşa că au nevoie de terapie. Sau de celebritate. Cântăreaţa Shakira şi-a botezat ultimul turneu ”Oral Fixation”, iar coperta de promovare o înfăţişa sugându-şi senzual un deget.

În cazul brăilencei care ocupă poziţia a patra pe listele PNL din judeţ pentru Camera Deputaţilor, această fixaţie orală a ajuns un pic prea departe: doamna Ciocan s-a pozat în timp ce linge afectuos un penis în miniatură şi chiar în timp ce purta o mască în formă de penis (alt penis, sunt penisuri diferite, ca să fie clar, nici nu ştim de unde se pot cumpăra atâtea machete de penişi în Brăila!) pe post de nas.

Viitoarei deputate îi plac ciocanele în toate formele, mărimile şi stările de agregare. În general, în zona feţei
Viitoarei deputate îi plac ciocanele în toate formele, mărimile şi stările de agregare. În general, în zona feţei

Fotografia a fost făcută la o petrecere de Halloween la care doamna Ciocan s-a făcut (ne scuzaţi, dar aşa e expresia) p**ă, şi la propriu, iată, nu doar la figurat. În sensul că, spun cei prezenţi, a consumat cam mult.

De altfel, pasiunea pentru ipostaze scandaloase a doamnei candidat PNL reiese şi din alte poze de pe contul dumisale de Facebook: într-una se pregăteşte să-şi unească limba cu cea a unei prietene la fel de dispuse, iar în alta îşi ţine un pistol îndreptat spre tâmplă. Semn că unde merge ciocanul merge şi pistolul.

Nici cu o prietenă nu-i stă rău doamnei Pistol...pardon, Ciocan!
Nici cu o prietenă nu-i stă rău doamnei Pistol…pardon, Ciocan!

Ciocan, o familie tare

Se cuvine să precizăm că numele doamnei (Ciocan) nu este o glumă groasă de-a noastră. În mod cert, fixaţia pentru Ciocan a Cătălinei s-a manifestat şi când a venit vorba să-şi aleagă jumătatea. Soţul ei, Cristian Ciocan, este tot un politician local, fost subprefect susţinut de UNPR, de profesie economist.

Cei doi sunt bine ancoraţi în sferele de influenţă locale, fiind rude prin alianţă cu preşedintele PNL Brăila, senatorul Cătălin Boboc, actual preşedinte al Comisiei Juridice din Senat. Nu este exclus ca acesta să se fi dedat la această alianţă cu familia Ciocan tocmai pentru că ştie că în domeniul juridic ciocanul este foarte important. De asemenea, ciocanii sunt prieteni de familie cu Dorin Silviu Petrea, deputat UNPR de Brăila.

Soţii Ciocan deţin şi un bar în Brăila unde nu ezită, când situaţia o cere, să se facă amândoi mai ciocan decât sunt deja.

Sursa: cancan.ro


Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Gazeta de Informații!

Citiți și...

Cum au băgat bolivienii restaurantele McDonald’s în faliment
Oamenii lui SOROS din Parlamentul European au organizat Conferința lui Kovesi de la Bruxelles
O întrebare simplă. Pentru ce au murit atâţia tineri la Revoluţie?
Bill Gates, creator și susținător al vaccinării, refuză vaccinarea copiilor săi
TATAL FETITEI: "Toate organele de la Protecţia Copilului, de la managerul de caz, inspectorul de caz, şefa adopţiei, au complotat cu această familie, ne-au terorizat”. Părinţii adoptivi ai fetiţei ar fi intervenit direct la Bucureşti, la şefa Autorităţii Naţionale pentru Protecţia Copilului, Gabriela Coman, „ca să li se dea un copil clinic sănătos“
„Lovitura de stat” pe 10 august? Grupuri de mercenari, unii veniti din afara tarii – din forte para-militare
Romania prostilor bine facuti
Gigantul francez Lactalis începe restructurările după preluarea Albalact şi Covalact. Prima mutare: închide fabrica de la Kogălniceanu în ianuarie
De ce "Experimentul Norvegian" prin care se iau mii de copii anual de la părinții lor naturali se va fi izbi de cea mai mare rezistență în România. Platon - Republica - Despre cum să fie crescuți copiii la comun fără a-și cunoaște părinții.
Munca patriotică, un abuz „comunist”, dar de voluntariat nu ați auzit?
Norvegia, „raiul” terestru: Statul răpește copii, „Biserica” îi cunună pe homosexuali
Lista celor 33 universităţi de stat şi particulare care SUNT FORŢATE să-şi închidă porţile
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Despre Gazeta de Informații

Gazeta de Informații: Capitalism, Ceausescu, Conspiratii, Design, Diverse, Eminescu, Istorie, Masonerie, Pamflet, Politica, Sanatate, Simboluri si Spiritualitate. Contact: office@gazetadeinformatii.ro