Hackerul Gucccifer a obținut informații SECRETE din mailul fostului șef al SRI: Liste de spioni, rechizitorii

Distribuie!by „Documente din contul lui George Maior (350 MB), care nu ar fi trebuit să fie acolo: planurile cadastrale ale vilelor Lac (n.red- resedințe de stat), documente/rechizitorii/expertize din Dosarul Flota, schemele de inteligence pe care Maior le-a implementat în Libia, cu sprijinul englezilor, care-l supervizau. Diplomați. Asta după asasinarea lui […]
Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

„Documente din contul lui George Maior (350 MB), care nu ar fi trebuit să fie acolo: planurile cadastrale ale vilelor Lac (n.red- resedințe de stat), documente/rechizitorii/expertize din Dosarul Flota, schemele de inteligence pe care Maior le-a implementat în Libia, cu sprijinul englezilor, care-l supervizau. Diplomați. Asta după asasinarea lui Gadaffi”, asta susține că ar fi descoperit în e-mailul fostului șef al SRI, George Maior, hackerul român Marcel Leher Lazăr într-un interviu acordat în scris la Antena 3.

loading...

Guccifer este în prezent încarcerat.

Dosarul Flota se referă și la fostul președinte Traian Băsescu.

– Pe ce criterii v-ați ales țintele?

– „Criterii politice, inteligence, servicii secrete, celebrități pentru a le folosi conturile lor ca platforme de difuzare a informațiilor despre persoanele politice”.

 – Informațiile despre conținutul contului de e-mail al doamnei Hillary Clinton au stârnit un uriaș scandal, chiar mondial. Vă așteptați la așa ceva?

„Am știut încă din 2013, luna martie, când am accesat acele conturi, că vor avea un impact devastator. Nu m-am așteptat însă să dureze atât de mult timp ca factori de decizie să proceseze la analizarea, diseminarea și, mă repet, luare deciziilor juste”. (…)

– Ce politicieni români au fost țintele dumneavoastră?

– „Nu pot să spun. Puteți interpela poliția americană, care are acces la aceste date”.

– Ce ați descoperit scandalos în conversațiile lor?

– „Documente din contul lui George Maior (350 MB), care nu ar fi trebuit să fie acolo: planurile cadastrale ale vilelor lac, documente/rechizitorii/expertize din Dosarul Flota, schemele de inteligence pe care Maior le-a implementat în Libia, cu sprijinul englezilor, care-l supervizau. Diplomați. Asta după asasinarea lui Gadaffi”.

 


Sursa: http://www.flux24.ro/mega-bomba-hackerul-gucccifer-a-obtinut-informatii-secrete-din-mailul-fostului-sef-al-sri-liste-de-spioni-rechizitorii/

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Gazeta de Informații!

Citiți și...

Atentie, soferi! Veti fi amendati daca nu aveti asta in masina. A intrat in vigoare, iar amenda incepe cu 1000 lei ! Descarcati si printati fisa pentru fiecare model de masina !
Adevarul despre atentatele de la Paris. Etapele gandite de papusari in vederea subjugarii intregii populatii a planetei
La ordinul regelui Carol II, asasinarea lui Corneliu Zelea Codreanu, aflat in inchisoare, si a altor 252 de legionari, e pusă la punct de Gavrilă Marinescu, prefect al Poliţiei Capitalei, şi de primul-ministru Armand Călinescu
ADEVĂRUL din spatele știrii privind „concedierea” profesoarei care refuza să-l predea pe Eminescu. Cum a încercat, din nou, HotNews să manipuleze opinia publică
Romanii, cobaii Europei : Una din două conserve de ton are în compoziţie peşte contaminat cu Cesiu 137 !
Klaus Iohannis secondat de rețeaua Soroș și-a îndeplinit misiunea ascunsă pentru care a fost ales. A distrus PNL-ul în favoarea Partidului Soroșist - "Uniți Salvăm Bucureștiul". București - Sondaje Exit Polls: USB 25%, PNL 17%.
Parinti finlandezi permit fiicelor adolescente sa aiba relatii cu imigranti musulmani adulti
Începe execuția „sifoanelor” DNA? Războiul SIE-SRI nu s-a terminat!
Austrieci NERUȘINAȚI/Ne-au LUAT pe NIMIC PETROLUL, PĂDURILE, GAZELE și BĂNCILE dar NU vor să le plătească COPIILOR români ALOCAȚII EGALE cu ale copiilor lor!
Dan Chitic, REVOLTAT: Nu se fac numărători paralele în diaspora! Credeți că zboară avioanele din Jakarta cu voturile la BEC?
Nu mai au unde să vândă din cauza importurilor masive: fermierii au ajuns la capătul răbdării și se duc să arunce cu brânză în Guvern!
Recep Tayyip Erdoğan – Inca un dictator in coasta Romaniei
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Despre Gazeta de Informații

Gazeta de Informații: Capitalism, Ceausescu, Conspiratii, Design, Diverse, Eminescu, Istorie, Masonerie, Pamflet, Politica, Sanatate, Simboluri si Spiritualitate. Contact: office@gazetadeinformatii.ro