Medicul Vasile Astărăstoae a învins DNA: “PROFESORULUI NU I S-A FĂCUT DREPTATE, CI I S-AU CERTIFICAT NEDREPTĂȚILE PE CARE LE-A PĂTIMIT!

Distribuie!by “PROFESORULUI NU I S-A FĂCUT DREPTATE, CI I S-AU CERTIFICAT NEDREPTĂȚILE PE CARE LE-A PĂTIMIT! loading... După mai mult de 9 ani de mizerii din partea ”justiției independente”, de umilință și nedreptate, profesorul Vasile Astărăstoae a fost achitat definitiv, alături de colegii mei de la UMF, de către Curtea […]
Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

“PROFESORULUI NU I S-A FĂCUT DREPTATE, CI I S-AU CERTIFICAT NEDREPTĂȚILE PE CARE LE-A PĂTIMIT!

loading...

După mai mult de 9 ani de mizerii din partea ”justiției independente”, de umilință și nedreptate, profesorul Vasile Astărăstoae a fost achitat definitiv, alături de colegii mei de la UMF, de către Curtea de Apel Suceava. Acuzația – celebrul ”abuz în serviciu”. Sentința – (de acum comuna) fapta nu există!
Consecințe: cariere distruse, reputație terfelită, infarct miocardic.
Autor: un golan de la DNA-ul lui Băsescu și Kovesi, paranoicul (redacta rechizitoriile cu litere colorate) ieșean Eva Émilian, el însuși anchetat, șantajat și ”ejaculat” (Vanghelie dixit) de către Sistem atunci când derbedeii mai mari nu au mai avut nevoie de nespălatul distrugător al multor destine ieșene.
Acesta este chipul așa-numitului ”stat de drept” implementat de dementul bețiv și perpetuat de actualul psihopat: orice terchea-berchea își poate bate joc de un savant și nimeni nu este tras la răspundere.
Cu excepția rectorului de la UMF Cluj, profesorul Constantin Ciuce, niciun alt conducător al vreunei instituții academice nu i-a luat apărarea, la vremea respectivă, profesorului nostru – aceasta este oglinda unei societăți reprimate și timorate, în care lașitatea este considerată drept un semn de sănătate. Rușinea ar trebui să-i acopere pentru acea tăcere, pentru că și ei înșiși recunoșteau atunci, în șoaptă, că om mai cinstit și mai bun decât profesorul nu cunoscuseră. Când le va veni și lor rândul, nimeni nu va sări să-i apere.
O mențiune specială și pentru un alt derbedeu ieșean, judecătorul (devenit magistrat la apelul de seară, dintr-un jurist al unei întreprinderi) Dan Anton, cel care a decis arestarea preventivă pentru doi dintre colegii mei, pe motiv că prezintă ”pericol social”, în timp ce refuza propunerea de arest preventiv pentru membrii unui clan interlop ieșean.
În lumea noastră există multă mizerie, iar noi stăm și privim pasiv cum elitele ne sunt distruse și personalitățile marcante anihilate una câte una. În timpul ăsta, figuri șterse și înturmate sar pe asfalt sau protestează vehement împotriva… codului fiscal. În felul ăsta, nu vom supraviețui ca nație!” (Răzvan Constantinescu)


Curtea de Apel Suceava a decis luni, 2 decembrie, achitarea medicului Vasile Astărăstoae, fost preşedinte al Colegiului Medicilor din România şi fost rector al Universităţii de Medicină şi Farmacie din Iaşi, într-un dosar DNA.

Judecătorii Curţii de Apel Suceava au întors decizia de la fond, de la Tribunalul Suceava, unde Vasile Astărăstoae fusese condamnat la doi ani de închisoare cu suspendare, şi a dispus achitarea pentru toate capetele de acuzare.


În decembrie 2011, Vasile Astărăstoae a fost trimis în judecată de DNA pentru abuz în serviciu contra intereselor publice, în formă calificată, tentativă la folosirea de documente ori declaraţii false, care are ca rezultat obţinerea de fonduri europene şi conflict de interese. Curtea de Apel Suceava a stabilit că presupusa faptă de de abuz nu este probată de procurorii DNA, fapta de tentativă la folosirea de documente ori declaraţii false, care are ca rezultat obţinerea de fonduri europene nu a fost săvârşită cu vinovăţia prevăzută de lege, iar presupusa faptă de conflict de interese s-a prescris.

https://www.stiripesurse.ro/medicul-vasile-astarastoae-a-invins-dna-fostul-presedinte-al-colegiului-medicilor-achitat-definitiv_1409145.html?fbclid=IwAR25Kxlzkh9jpahJxlF8CO8KMEaUXITWegQ7vZls_tZ8fZLyxxix6oH0eqE

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Gazeta de Informații!

Citiți și...

WhatsApp, AMENDĂ de 3 milioane de euro în Italia
Scandal cu banii europeni pentru Agricultură: fondurile comunitare au fost redirecționate către refugiați la indicațiile masonului...GEORGE SOROS. Ministrul Agriculturii, Achim Irimescu, confirmă că banii europeni pentru agricultură s-au dus şi se vor duce la MIGRANȚI. IRIMESCU: "Sute de milioane de euro s-au dat la Refugiaţi"
Preşedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat la Parlament că salută decizia luată de Guvernul Dăncilă de a renunţa la serviciile SPP.
Cum a fugit din Romania unul dintre spionii sefei DNA
Miniștrii lui Cioloș: Cristina Guseth, noul ministru al Justiției, și-a început cariera la Fundația Soros, alături de consiliera lui Klaus Iohannis
Dacian Cioloș a făcut parte din trupele de Securitate! Tatăl a fost ofițer de Miliție, iar unchiul a lucrat la Contrasabotaj
MINERIADA DNA – Parchetul anticoruptie ii cerceteaza penal pe judecatorii din CSM care au exclus-o pe Camelia Bogdan din magistratura, dupa ce aceasta a dat miercuri pana la 12 noaptea, denunturi in fata procurorului Remus Budai. Pregateste DNA punerea in miscare a actiunii penale impotriva judecatorilor din CSM si suspendarea lor din functie?
Taieri masive de copaci in "cel mai salbatic sector al Carpatilor romanesti" - Poze din 27 mai 2014,
Orban a blocat-o pe Merkel | Ungaria și-a folosit dreptul de veto pentru a opri acordul UE-Turcia privind refugiaţii
Pactul SECRET Dragnea-Netanyahu! Israelul, gata să suporte financiar impactul ieșirii României din UE și să garanteze parteneriatul strategic cu SUA!
Adio TAXA AUTO! Oficial, Romania nu mai are TAXA AUTO sau TIMBRU DE MEDIU!
Investigația FBI care a vizat-o pe Hillary Clinton, în atenția justiției
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Despre Gazeta de Informații

Gazeta de Informații: Capitalism, Ceausescu, Conspiratii, Design, Diverse, Eminescu, Istorie, Masonerie, Pamflet, Politica, Sanatate, Simboluri si Spiritualitate. Contact: office@gazetadeinformatii.ro