Medicul Vasile Astărăstoae a învins DNA: “PROFESORULUI NU I S-A FĂCUT DREPTATE, CI I S-AU CERTIFICAT NEDREPTĂȚILE PE CARE LE-A PĂTIMIT!

Distribuie!by “PROFESORULUI NU I S-A FĂCUT DREPTATE, CI I S-AU CERTIFICAT NEDREPTĂȚILE PE CARE LE-A PĂTIMIT! loading... După mai mult de 9 ani de mizerii din partea ”justiției independente”, de umilință și nedreptate, profesorul Vasile Astărăstoae a fost achitat definitiv, alături de colegii mei de la UMF, de către Curtea […]
Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

“PROFESORULUI NU I S-A FĂCUT DREPTATE, CI I S-AU CERTIFICAT NEDREPTĂȚILE PE CARE LE-A PĂTIMIT!

loading...

După mai mult de 9 ani de mizerii din partea ”justiției independente”, de umilință și nedreptate, profesorul Vasile Astărăstoae a fost achitat definitiv, alături de colegii mei de la UMF, de către Curtea de Apel Suceava. Acuzația – celebrul ”abuz în serviciu”. Sentința – (de acum comuna) fapta nu există!
Consecințe: cariere distruse, reputație terfelită, infarct miocardic.
Autor: un golan de la DNA-ul lui Băsescu și Kovesi, paranoicul (redacta rechizitoriile cu litere colorate) ieșean Eva Émilian, el însuși anchetat, șantajat și ”ejaculat” (Vanghelie dixit) de către Sistem atunci când derbedeii mai mari nu au mai avut nevoie de nespălatul distrugător al multor destine ieșene.
Acesta este chipul așa-numitului ”stat de drept” implementat de dementul bețiv și perpetuat de actualul psihopat: orice terchea-berchea își poate bate joc de un savant și nimeni nu este tras la răspundere.
Cu excepția rectorului de la UMF Cluj, profesorul Constantin Ciuce, niciun alt conducător al vreunei instituții academice nu i-a luat apărarea, la vremea respectivă, profesorului nostru – aceasta este oglinda unei societăți reprimate și timorate, în care lașitatea este considerată drept un semn de sănătate. Rușinea ar trebui să-i acopere pentru acea tăcere, pentru că și ei înșiși recunoșteau atunci, în șoaptă, că om mai cinstit și mai bun decât profesorul nu cunoscuseră. Când le va veni și lor rândul, nimeni nu va sări să-i apere.
O mențiune specială și pentru un alt derbedeu ieșean, judecătorul (devenit magistrat la apelul de seară, dintr-un jurist al unei întreprinderi) Dan Anton, cel care a decis arestarea preventivă pentru doi dintre colegii mei, pe motiv că prezintă ”pericol social”, în timp ce refuza propunerea de arest preventiv pentru membrii unui clan interlop ieșean.
În lumea noastră există multă mizerie, iar noi stăm și privim pasiv cum elitele ne sunt distruse și personalitățile marcante anihilate una câte una. În timpul ăsta, figuri șterse și înturmate sar pe asfalt sau protestează vehement împotriva… codului fiscal. În felul ăsta, nu vom supraviețui ca nație!” (Răzvan Constantinescu)


Curtea de Apel Suceava a decis luni, 2 decembrie, achitarea medicului Vasile Astărăstoae, fost preşedinte al Colegiului Medicilor din România şi fost rector al Universităţii de Medicină şi Farmacie din Iaşi, într-un dosar DNA.

Judecătorii Curţii de Apel Suceava au întors decizia de la fond, de la Tribunalul Suceava, unde Vasile Astărăstoae fusese condamnat la doi ani de închisoare cu suspendare, şi a dispus achitarea pentru toate capetele de acuzare.


În decembrie 2011, Vasile Astărăstoae a fost trimis în judecată de DNA pentru abuz în serviciu contra intereselor publice, în formă calificată, tentativă la folosirea de documente ori declaraţii false, care are ca rezultat obţinerea de fonduri europene şi conflict de interese. Curtea de Apel Suceava a stabilit că presupusa faptă de de abuz nu este probată de procurorii DNA, fapta de tentativă la folosirea de documente ori declaraţii false, care are ca rezultat obţinerea de fonduri europene nu a fost săvârşită cu vinovăţia prevăzută de lege, iar presupusa faptă de conflict de interese s-a prescris.

https://www.stiripesurse.ro/medicul-vasile-astarastoae-a-invins-dna-fostul-presedinte-al-colegiului-medicilor-achitat-definitiv_1409145.html?fbclid=IwAR25Kxlzkh9jpahJxlF8CO8KMEaUXITWegQ7vZls_tZ8fZLyxxix6oH0eqE

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Gazeta de Informații!

Citiți și...

AVERTIZARE! Partea 1 - Lunile Rosii, Criza Financiara, Experimentul Cern, Noua Ordine Mondial si Instalarea Antichristului Mondial... 2015 !! (VIDEO),
Ilie Șerbănescu: „Bucureştiul va pierde Ardealul … îl va pierde în linişte, pe Facebook!”
CE va demara procedura de infringement împotriva României din cauza proiectelor de microhidrocentrale din Munții Făgăraș
REȚEAUA SCHWEIGHOFER: CINE A TĂIAT ȘI CÂT A CÂȘTIGAT
Florin Călinescu, REVOLTAT de Guvernul Orban
Referendumul lui Iohannis, paravan pentru un tun financiar de 2 milioane de Euro?
Un tun colosal de 2,4 miliarde euro, dat României.
MULTINATIONALELE EVAZIONEAZA, ROMANIA FALIMENTEAZA! TAXA DE 2 LEI/KG DE AMBALAJ SCUMPESTE ALIMENTELE AMARATILOR, PUNE LACATUL PE MULTE FABRICI SI BAGA ROMANIA IN INFRIGEMENT
ULTIMII ROMÂNI DIN AITA MARE. Un interviu cu Părintele Iustin Gârleanu, de Dan Tanasă: ”Crucile sunt mai numeroase decât membrii comunității românești”!
SA FIE ANARHIE! – Directorul SRI Eduard Hellvig legitimeaza miscarile de strada: “Ma bucur ca avem semne ale unei participari civice solide, care ofera incredere pentru viitor. O participare civica puternica inseamna preocupare pentru exprimarea nemultumirii, dar si implicare in contestarea abuzurilor, in imbunatatirea serviciilor publice in intarirea spiritului asociativ al societatii civile”
Laura Codruţa Kovesi, 'în corzi': I se cere demisia dinspre Bruxelles
Rovana Plumb şi-a înmatriculat maşina în Bulgaria pentru a nu plăti taxa de poluare pe care chiar ea a impus-o
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Despre Gazeta de Informații

Gazeta de Informații: Capitalism, Ceausescu, Conspiratii, Design, Diverse, Eminescu, Istorie, Masonerie, Pamflet, Politica, Sanatate, Simboluri si Spiritualitate. Contact: office@gazetadeinformatii.ro