MEDICUL GINECOLOG CARE REFUZĂ SĂ FACĂ AVORTURI ȘI CONSILIAZĂ FEMEILE AFLATE LA UN PAS DE A RENUNȚA LA SARCINI

Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Un medic ginecolog tânăr, care profesează în mai multe clinici din  Cluj-Napoca (Novogyn, Medlife), este un promotor pro-viață. Medicul specialist în obstetrică ginecologie, Daniela Pintican, refuză să facă avorturi la cerere și consiliază femeile care ajung în cabinetul său cu gândul de a renunța la sarcini.

loading...

„Până acum, toate pacientele pe care le-am consiliat să nu renunțe la sarcină au adus pe lume bebelușii. Și nici una nu a spus ulterior că regretă că a dus sarcina până la capăt”, a spus dr. Daniela Pintican, într-un discurs susținut în deschiderea Marșului pentru Viață ce a avut loc în Cluj-Napoca și la care au luat parte câteva mii de oameni.


DISCURSUL MEDICULUI DANIELA PINTICAN ÎL PUTEȚI URMĂRI AICI , DE LA MINUTUL 39.00

Medicul Daniela Pintican a participat în această lună la 2 evenimente la care a fost invitată să vorbească, în calitate de medic, despre ce înseamnă o sarcină, când apare o nouă viață în corpul unei femei și de ce nu e indicat un avort, atunci când apare o sarcină nedorită.


„DA, după un contact sexual neprotejat poate să apară o sarcină, iar sarcina nu înseamnă doar ceva acolo în uter pentru care mergi la medic şi în 10 minute scoate tot şi rezolvă problema. Avortul nu este o metodă contraceptivă, afecteaza atât fertilitatea pe termen lung cât şi starea psihică a femeii. Campaniile desfăşurate au avut ca scop promovarea vieții şi dorința de a ajuta femeile aflate în criză de sarcină. Ca în orice țară civilizată, în România este nevoie de Centre specializate pentru aceste femei aflate în criză de sarcină. Mesajele de pe pancarte si intenția organizatorilor campaniilor a fost aceea de a scoate in evidență că termenul „sarcină” nu este doar ceva minor şi neimportant, ci inseamnă o viață, un copil. Nimeni nu a avut intenția de a acuza femeile care cândva au recurs la avort, iar scopul a fost acela de a scoate în evidență importanța vieții încă de la începutul sarcinii. Imi doresc să existe cât mai multe centre de consiliere pre şi postavort. Viața are valoare, indiferent de stadiul in care se află!”, a spus dr. Daniela Pintican, într-un mesaj postat pe pagina personală de Facebook

dr. Daniela Pintican, in timpul unui discurs pro viață/Sursa foto: Facebook

Medicul a mai spus că apreciază că sunt atât de mulți oameni interesați de acest subiect (n.red. criza de sarcină, avortul) și a simțit că este „ceva necesar în zilele noastre” să vorbești despre asta.

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Gazeta de Informații!

Citiți și...

Sorin Roșca Stănescu, ipoteză EXPLOZIVĂ | Ce mișcări secrete pregătește Cioloș, după Consiliul European
Raport internațional devastator pentru BINOM. DNA şi SRI, puse la zid pentru falsificarea luptei anticorupţie
Va stopa guvernul Orban finanțările ilegale pentru pretinsa casă regală din REPUBLICA România ca să plătească alocațiile copiilor?
Cancerul economic - Romanii patrioti fac ravagii prin rafturile hipermarketurilor straine, Dacii care se bat in piept, se inghesuie la supermarketurile imperialiste !!! Supermarketurile distrug economia României. Anchetă a unei televiziuni germane, despre modul în care Lidl face afaceri în România: importă 71% dintre produse şi lasă piața locală să moară. Cu bani de la Banca Mondială. Motoul patronilor imperialişti: "România este o plantaţie de sclavi consumatori.. De ce românii (Dacii) devin tot mai proşti. Coeficientul de inteligenţă a scăzut cu 14 puncte în ultimul secol in Romania. Ce impact are mâncarea proastă asupra inteligenţei şi ce mâncăm, de fapt, atunci când consumăm salam, parizer sau şuncă din comerţ mai ales din magazinele imperialiste ... (VIDEO ȘOC)
Elena Udrea: "Mă vedeam frumoasă rău, eram divă de Buzău!"
Banca Mondiala, raspuns naucitor despre Romania de la un lider PNL
Corneliu Coposu: "Negociem orice, dar nu negociem principii"
MAIOR O INGROAPA PE KOVESI – Sintagma „eveniment privat” rostita de fostul sef al SRI George Maior in fata comisiei parlamentare cu privire la vizita din casa lui Gabriel Oprea poate duce la incheierea mandatului de sefa a DNA al Laurei Kovesi. Maior nu a negat in niciun moment prezenta lui Kovesi in sufrageria lui Oprea. Daca se va dovedi ca a fost in casa lui Oprea, la un „eveniment privat”, alaturi de politicieni si sefi de servicii, Kovesi se va autoincrimina cu propria declaratie
Armata rusă atacă Pentagonul | Care este teatrul ”războiului rece” dintre americani și ruși
Statul „român” împotriva românilor "Taie-le rădăcinile, acoperă-le cerul, distruge-le tradițiile, dezbină-i, fă-i să se rușineze de ceea ce sunt!"
LOVITURA DE STAT DIN DECEMBRIE 1989 – APEL INTERNATIONAL PENTRU ATACAREA ROMANIEI, DATE SI DOCUMENTE OFICIALE SI BENEFICIARII: DISIDENTI – AGENTI STRAINI
S-a depus acțiunea judiciară pentru dovedirea nulității absolute a formei republicane de guvernământ
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Despre Cocoon.ro - Conspiratii Indeplinite