Mass-media suedeză şi Facebook încearcă să ACOPERE VIOLUL unei tinere de către un grup de migranți musulmani

Distribuie!by Mass-media suedeze au crezut că au acoperit cu succes violul unei tinere suedeze care a avut loc în interiorul unui apartament din Malmberget, situat în municipalitatea Gällivare. Iar Facebook a cenzurat imediat postările prietenei de familie, în încercarea de a ascunde în continuare acest caz oribil. loading... Iar culmea […]
Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Mass-media suedeze au crezut că au acoperit cu succes violul unei tinere suedeze care a avut loc în interiorul unui apartament din Malmberget, situat în municipalitatea Gällivare. Iar Facebook a cenzurat imediat postările prietenei de familie, în încercarea de a ascunde în continuare acest caz oribil.

loading...

Iar culmea culmilor este că politicienii din Suedia îi învinovățesc pe suedezi pentru faptul că nu-i ajuta pe migranți să se integreze cu succes în comunitate.


Cu toată cenzura, o prietenă a mamei tinerei fete a aflat de viol și în mânie și șoc, a postat pe Facebook despre caz: “De astăzi am descoperit că zâmbetul unei bune prietene a fost rănit de bărbați străini într-un apartament în Malmberget, în noaptea de sâmbătă.Femeia este încă atât de tânără, iar viața ei este distrusă acum”.

Într-o altă postare, ea afirmă: “Ce se întâmplă în municipiul nostru? Ce se întâmplă în GĂLLIVARE ne face să credem că nu mai mai este un loc sigur pentru a trăi?”


Potrivit celor șase persoane care cunosc familia fetei, a existat un grup mare de bărbați musulmani implicați în violul oribil și brutal. Mass-media nu a scris despre viol, deoarece a fost comis de migranți musulmani, iar postarea de pe Facebook a câștigat rapid atenția publicului, titrează voiceofeurope.

Numai că, Facebook, imediat a cenzurat postările prietenei de familie, în încercarea de a ascunde în continuare povestea. Ca urmare a atenției câștigate înainte de cenzura Facebook, poliția a fost nevoită să posteze pe site-ul lor despre “violul urât” care a avut loc în “zona Gällivare”. Cu toate acestea, politicienii locali au acuzat suedezii etnici că nu au ajutat migranții să se integreze cu succes în societatea suedeză. Şi atunci mai este de mirare că mass-media, politicienii, social media și poliția complac prin ascunderea acestor atrocități?

https://evz.ro/mass-media-suedeze-facebook-violul.html

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Gazeta de Informații!

Citiți și...

Pentru prima oară în istorie, datoria României a depășit 100 de miliarde de euro. Ceaușescu cu 11 miliarde de dolari a construit o țară!
Iulius Filip scrisoarea din ´86 către Augustin Lazăr după ce i-a refuzat eliberarea: De ce sînt în închisoare știi dar te-ai ostenit prea puțin ca oameni să nu fie torturați și schingiuiți deși era o atribuțiune care îți revenea
USR îl Susține pe Consilierul Anei Paucker, Mihai Șora -doar neobolsevicii atei pot sustine astfel de oameni
Rețeaua SOROS vrea să impună ILEGAL CENZURA ÎN ROMÂNIA. Flux24 dezvăluie planul Halucinant de cenzură pus la cale de SOROS, HOTNEWS şi DIGI24. Cerem procuraturii să se autosesize. Nimeni nu se poate erija în organ de cenzură.
Referendumul lui Iohannis, paravan pentru un tun financiar de 2 milioane de Euro?
S-A ACTIVAT SI MUGUR ISARESCU - OMUL BANCILOR STRAINE SI A FMI-ULUI IN ROMANIA. Mugur Isărescu: "UN NOU ACORD CU FMI AR FI BENEFIC. Trebuie axat pe probleme nerezolvate"
În cea mai mare tăcere, Guvernul Orban a majorat accizele la carburanți, în seara de Revelion, după o zi de la eliminarea supraaccizei
Oamenii de ştiinţă (???) din Arabia Saudită admit că femeia este un mamifer. Dar nu şi o fiinţă umană. Oare ce mamifer este dna Merkel?
US Army le cere FEMEILOR să facă DUȘ cu BĂRBAȚII, ca parte a Programului de Integrare a TRANSSEXUALILOR
Lovitură pentru mișcarea #rezist? Toți oficialii americani care au susținut protestele pentru justiție și „lupta anticorupție” în ultimii ani au fost ELIMINAȚI din Departamentul de Stat al SUA. A mai rămas Klemm
Bonus de $16 milioane! Cum sunt cumpărați cei ce avizează vaccinurile- O poveste de coșmar cu autism, vaccinuri, fraude științifice, mușamalizări și mulți, mulți bani
Se cere verificarea tuturor retrocedărilor maghiare din Transilvania - stiripesurse
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Despre Gazeta de Informații

Gazeta de Informații: Capitalism, Ceausescu, Conspiratii, Design, Diverse, Eminescu, Istorie, Masonerie, Pamflet, Politica, Sanatate, Simboluri si Spiritualitate. Contact: office@gazetadeinformatii.ro