Mărul, ca pe vremea lui Adam, mijloc de recunoaștere al păcătoșilor | Israelienii l-au înregistrat pe colonelul SRI Daniel Dragomir de la prima întâlnire

Distribuie!by … plus – un pasaj relevant în afacerea Mafiei evreiești: ”o persoană apropiată președintelui, fostul consilier pentru siguranța națională George Fotache”. ...dabăl plus: Daniel Dragomir de la SRI precizează că el este în relaţii bune cu premierul Moldovei…iacă aici amploarea Moldovei pe plan mondial, via SRI și Israel – […]
Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

14724648_1236702866383326_471071833259932319_n
… plus – un pasaj relevant în afacerea Mafiei evreiești: ”o persoană apropiată președintelui, fostul consilier pentru siguranța națională George Fotache”.
...dabăl plus:
dragomirDaniel Dragomir de la SRI precizează că el este în relaţii bune cu premierul Moldovei…iacă aici amploarea Moldovei pe plan mondial, via SRI și Israel – plus aspecte tehnice legate pixuri cu arc, porecle, ”un măr şi un ziar pe masă”…dar peste toate – ”în domeniul nostru niciodată nu părăsim serviciul public” dixit Mossad
…super plus: ”Am înțeles că acel client care stă în spatele lui Daniel este de fapt Hellvig, șeful SRI-ului.”
…mega super plus: ”o parte din prețul de răscumpărare a rămas în mîinile lui Coldea, repetentul INI, așa zisa Academie a SRI”
– trăgând linie cu totul combinațiune era de ”aproximativ 750 mii de lire sterline” – un mizilic de vreun milion de euroi, cam atât costa aruncarea în aer a DNA, bănuți de cazinou modest – asta-i România,eftină

loading...

„Am zburat în Bucureşti pe 01.02.2016 – am ajuns în Bucureşti dimineaţa, am mers la hotelul Sheraton Hotel.
Specific că Daniel a luat legătură cu mine pe căi precaute, potrivit modurilor de acţionare din lumea informaţiilor, printr-un telefon celular care a conţinut o aplicaţie care se numeşte silent phone, printr-un program de mesagerie care se numeşte wickr, avantajul acestor programe este că mesajele se şterg, iar telefoanele sînt mai securizate, la întrebarea ta, este vorba despre programe gratuite care se pot descărca de pe app store.
Daniel clientul a cerut să utilizăm aceste programe. Pe ambele programe avea aceeaşi poreclă: johndoe500 ca nume de utilizator pe ambele aplicaţii. Daniel mi-a scris, ne întîlnim la Hilton – la English Bar la Hilton. Din cîte reţin în jur de 12:30/13:00 cu aproximaţie.
Mă vei recunoaşte voi avea un măr şi un ziar pe masă.
Şi într-adevăr astfel l-am recunoscut.

A început întîlnirea, cei prezenţi au fost: eu, Udi Levi şi Daniel Dragomir. Am comandat doar cafea iar întîlnirea a început cu prezentarea unuia altuia şi am povestit despre mine şi despre firmă. Am enumerat cîteva cazuri din trecut care au ajuns în presă şi se poate vorbi despre acestea.
Am povestit că noi lucrăm cu clienţi particulari, firme şi guverne. Şi pentru fiecare fel am dat un exemplu. Udi s-a prezentat pe sine şi circumstanţele sale şi apropierea sa de Meir Dagan. Meir Dagan a fost reprezentantul nostru onorific în trecut.
Pe Udi l-am prezentat ca preşedinte onorific în firmă. Iar atunci Daniel a început să se prezinte, a prezentat fondul său din serviciile de informaţii, mulţi ani în S.R.I.
A menţionat că în ultima perioadă a fost mutat din funcția oficială din organizație din cauza unei anchete care are loc împotriva sa la D.N.A. A susţinut că ancheta este bullshit, dar îi permite astăzi să fie un gen de persoană în umbra S.R.I.-ului, şi să fie curierul său pentru misiuni speciale. Udi Levi a rîs şi a zîmbit şi a spus, da, şi la mine este aşa, în domeniul nostru niciodată nu părăsim serviciul public. Iar astfel am creat un limbaj comun pentru că am înțeles că sîntem din acelaşi domeniu.

După cîteva minute la English Bar, Daniel a propus să mîncăm prînzul, să trecem într-un loc mai liniştit unde să mîncăm prînzul. Am fost de acord şi am ieşit de la English Bar şi am mers aproximativ cinci minute pe jos. Am ajuns la un restaurant aproape de hotel, cu numele de „NADAMAS” iar acolo ne-am aşezat.
Daniel, ca persoană a serviciilor de informaţii, s-a aşezat în colţul restaurantului cu faţa la uşă, sub muzică clasică, zgomotoasă. Acolo am comandat să mîncăm prînzul iar Daniel Dragomir a început să ne povestească despre proiect.
Daniel a început să explice că scopul proiectului este de a ne asigura şi de a confirma sau de a nega un număr de suspiciuni şi direcţii de corupţie, mită şi conduită problematică în organizaţia D.N.A. şi specific la şefa organizaţiei, Laura Kovesi.
Daniel a spus că de cînd este în această funcţie, ea de fapt a preluat comanda statului şi face cu statul ca şi cum ar fi statul ei personal.
Ea împreună cu nr. 2 al S.R.I-ului al cărui nume este Florian Coldea. Că acest cuplu a transformat aceasta într-un stat al fricii, teroare.
Ei anchetează pe toată lumea şi chiar bagă judecători, persoane şi miniştri în închisoare. Şi îi ameninţă pe toţi.
Daniel nu a vorbit deloc despre dosarul lui personal de la D.N.A. aşa cum m-aş fi aşteptat de la orice client potenţial pe care îl cunosc din trecut. Nu a cerut să rezolvăm problema lui personală, ci a vorbit despre problema naţională şi cît este de important României.”
.
Laura și Coldea sunt în relații foarte bune cu americanii

„Încetul cu încetul am început să înţelegem că este aici un proiect sensibil şi serios, iar de aceea Udi Levi a decis să înceapă să înregistreze această convorbire, înregistrarea a început la cîteva minute după ce ne-am aşezat la restaurant.
Eu nu înregistrez niciodată clienţii (:) ).
Dar Udi avea un stilou dintre acestea, un stilou pe care se apasă pe arcul său şi el începe să înregistreze.
Udi mi-a făcut semn că începe să înregistreze, iar eu am dat din cap că sînt de acord. Din acel moment conversaţia este înregistrată şi este în mîna mea astăzi.
Suspectul menţionează în faţa mea că există cîteva fişiere pe disc în plus faţă de înregistrarea conversaţiei de mai sus. Suspectul va detalia aceasta în continuare. Suspectul citeşte puncte şi propoziţii alese din redarea însemnată cu Y.T. 2 din data de astăzi, paginile 1-26, a se specifica că este vorba de o redare în limba engleză. Redarea conţine litere în limba engleză, mai jos este legenda:

Y – Daniel
BCI – eu – Dan Zorella
BC – Udi Levi.

Î: Menţionează-mi care sunt punctele importante pe care doreşti să le precizezi în legătură cu această redare.
Daniel mi-a povestit că a trimis pe adresa președintelui, din contextul conversației, era un mesaj care s-a trimis în ultima perioadă, adică se referă la președintele actual al României, Iohannis Klaus, printr-o persoană foarte apropiată președintelui. În legătură cu problemele președintelui (neinteligibil) despre soția președintelui și președinte.
A menționat o persoană apropiată președintelui, fostul consilier pentru siguranța națională George Fotache.

După aceea, Daniel a început să descrie istoria Laurei și a specificat că a făcut multe greșeli în carieră și sunt multe casete care se învîrt în oraș despre ea.
Probabil casetele se află la persoanele de care nu s-a atins. Laura și Coldea sunt în relații foarte bune cu americanii. Coldea și Laura sunt foarte legați, ea se teme că-și va termina funcția, așa și el și invers. Daniel povestește despre dosare confidențiale din organizațiile de servicii de informații.
– Un anumit dosar despre ancheta Al Qaeda, de la CIA le-au cerut ajutorul.
– Un dosar adițional legat de Dania Priest și Dick Marty.
Dosare adiționale legate de anchetele americanilor în România și influențele americanilor în România, informatori interni pe care îi are de la organizațiile de servicii de informații despre problemele ei și mai mult decît atît probleme pe care le are Coldea.
Ca, de exemplu, faptul că dnul Coldea a fost implicat în povestea răpirii ziariștilor români în 2005, în care a fost implicat și Daniel și că au eliberat ziariștii și au plătit preț de răscumpărare, o parte din prețul de răscumpărare a rămas în mîinile lui Coldea.
Daniel precizează că au mult material despre Coldea și cererea sa în final este adunarea de material despre Laura.
Pe parcursul conversației Daniel specifică problema sa personală prin faptul că, dacă într-adevăr, Laura și Coldea ar fi scoși din funcțiile lor, atunci Daniel ar putea să-l schimbe pe Coldea în funcția numărul 2 în S.R.I.
În continuare, Daniel menționează convorbiri sensibile ale sale cu americanii și precizează conversații ale lui Coldea din ultimul timp cu americanii și aceasta arată că el astăzi încă este ”puternic în probleme”.

Țin să specific un paragraf din cele mai importante din redare (suspectul citește paragraful în engleză), vă dau un rezumat în ebraică al paragrafului:

Daniel menționează că domnul Hellvig, șeful S.R.I.-ului este o persoană corectă și onestă și dorește să conducă organizația așa cum trebuie.
Laurei nu îi place de acesta.
Hellvig a avut un grup de persoane, o echipă foarte apropiată de acesta și înainte de a fi numit șef al organizației Coldea și Laura i-au arestat pe toți.
Astăzi Hellvig este singur în companie și desigur că nu o place pe doamna. Atunci cînd eu și Udi am întrebat dacă este prieten bun al lui Daniel, Daniel a răspuns cu un zîmbet că îl cunoaște. Adică deja ne-a dat de înțeles cine stă în spatele proiectului și adresarea către Firma Black Cube. Am înțeles că acel client care stă în spatele lui Daniel este de fapt Hellvig, șeful SRI-ului.

Î: Atunci ai înțeles?
R: Da, aceasta este prima dată cînd am început să înţeleg aceasta și am început să înţeleg că atunci cînd Daniel spune şi se exprimă „noi” „we” el se referă la el şi la Hellvig, şi la organizaţia SRI-ului.”

Eu îl întreb pe Daniel dacă doreşte o ofertă în scris şi cînd doreşte să începem proiectul?
Daniel răspunde la aceasta că nu doreşte o ofertă în scris ci doreşte să ştie care este bugetul pentru un astfel de proiect.
Daniel deja a înţeles capabilităţile noastre, el va merge la clienţi şi le va prezenta proiectul şi le va prezenta planul iar apoi va reveni la noi. Eu îi spun că bugetul este în jur de 100-150 de mii de lire sterline pe lună pe o perioadă de două luni.
Adică între 200-300 de mii de lire sterline pentru întregul proiect. În plus comision de succes, referindu-mă la o plată adiţională care se efectuează la finalul proiectului, doar în cazul în care am reuşit să aducem un dosar de informaţii care este compus din mai multe surse care afirmă sau neagă în mod echivoc acuzaţiile împotriva lui Laura Kovesi.
Comisionul de succes aproximativ 750 mii de lire sterline adiţionali.
În continurea redării pagina 24 Daniel precizează că el este în relaţii bune cu premierul Moldovei.

 


Sursa: george.roncea

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Gazeta de Informații!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Despre Gazeta de Informații

Gazeta de Informații: Capitalism, Ceausescu, Conspiratii, Design, Diverse, Eminescu, Istorie, Masonerie, Pamflet, Politica, Sanatate, Simboluri si Spiritualitate. Contact: office@gazetadeinformatii.ro