Marșul minerilor spre București. Mulți protestatari se simt din ce în ce mai rău după cele trei zile de mers de jos

Distribuie!by loading... Cei peste 50 de mineri și energeticieni au parcurs, până în prezent, circa 150 de kilometri în marșul de protest către București inițiat luni în semn de nemulțumire față de situația actuală a Complexului Energetic Oltenia (CEO). Protestatarii au plecat luni dimineața din fața Sucursalei Electrocentrale Rovinari, parcurgând […]
Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Marșul minerilor spre București. Mulți protestatari se simt din ce în ce mai rău după cele trei zile de mers de jos 534

loading...

Cei peste 50 de mineri și energeticieni au parcurs, până în prezent, circa 150 de kilometri în marșul de protest către București inițiat luni în semn de nemulțumire față de situația actuală a Complexului Energetic Oltenia (CEO).

Protestatarii au plecat luni dimineața din fața Sucursalei Electrocentrale Rovinari, parcurgând în fiecare zi aproximativ 40 de kilometri. În prima noapte aceștia au dormit în localitatea Cursaru din comuna Plopșoru, în corturi și în mașinile cu care își transportă alimentele și hainele, în cea de-a doua noapte în localitatea Ișalnița din județul Dolj, iar în noaptea de miercuri spre joi în apropierea orașului Slatina din județul Olt.

Președintele Federației Naționale Mine Energie (FNME), Dumitru Pârvulescu, a declarat că minerii și energeticienii se simt din ce în ce mai rău după cele trei zile de mers de jos, distanța parcursă provocându-le răni la picioare. Primul angajat care a părăsit marșul a fost un miner din Bâlteni care, din cauza rănilor, a fost operat marți la Spitalul din Rovinari. Locul acestuia a fost luat de fiica sa, care s-a alăturat zecilor de protestatari.

Miercuri, alți cinci salariați ai CEO s-au retras din cauza rănilor la picioare, ei fiind înlocuiți ulterior cu alți colegi.

Pârvulescu a precizat că autoritățile județene s-au interesat de starea lor de sănătate, însă nu au primit niciun semn din partea factorilor centrali.

Liderul FNME a adăugat că nu știe ce distanță vor parcurge în cea de-a patra zi de marș, oamenii fiind din ce în ce mai obosiți.

Pe tot parcursul marșului de protest, salariații CE Oltenia au fost însoțiți de cel puțin un echipaj de poliție.

 

 


Sursa:

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Gazeta de Informații!

Citiți și...

Statul român ar fi fost prejudiciat de băncile pentru locuințe ale Raiffeisen și BCR. Daniel Zamfir: Am fost înjurat pentru că mi-am permis să constat ipocrizia personajului care a ieșit în Piața Victoriei
CONTRA NOSTRA.Transfer istoric de suveranitate pregătit de UE: Frontierele naționale vor fi apărate de o nouă forță de poliție a Comisiei Europene
Iohannis cumpară 5 avioane cu peste 100 milioane Euro iar Orban a pregătit 2 miliarde pentru achiziția unor rachete Patriot. Vă convine?
Prin obstrucționarea justiției, Iohannis este complice la traficul de copii și crimele asasinului din Caracal
Profeţiile se indeplinesc : Şovinii bulgari au cerut anularea Tratatului care a consfinţit unirea Dobrogei cu România
Deputatul Ninel Peia, exclus din PSD după ce a susţinut că vaccinurile i-au îmbolnăvit pe copiii din Argeş
Un Rabin declară: Coronavirusul va dispărea doar după ce se va construi Al Treilea Templu
Să ne rugăm să nu se întâmple: 4 milioane de refugiaţi la porţile Europei
PRESIUNILE REȚELEI PROGRESISTE. Departamentul de Stat al SUA (rămas sub control Progresist) se arată "îngrijorat" cu privire la noile legi ale Justiției din Polonia.
Tăriceanu taie subvențiile pentru corporații! ”S-a terminat!”
De ce-a deturnat Klaus Iohannis ancheta în cazul Colectiv de la ipoteza mîinii criminale către teza Vinovată e Corupția?
Dronele de la protestele din Piața Victoriei, în vizorul Poliției. Ce riscă cei care lansează drone neînmatriculate
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Despre Gazeta de Informații

Gazeta de Informații: Capitalism, Ceausescu, Conspiratii, Design, Diverse, Eminescu, Istorie, Masonerie, Pamflet, Politica, Sanatate, Simboluri si Spiritualitate. Contact: office@gazetadeinformatii.ro