Mark Zuckerberg se alătură grupului – Secret Tel Aviv- nu poți să urăști evreii și să stai și pe Facebook

Distribuie!by Mark Zuckerberg se alătură grupului – Secret Tel Aviv -, declarând că a trecut prea mult timp de la ultima sa vizită în Israel. Mai mult, co-fondatorul mulţumeşte celor care au creat acest grup luând prin surprindere comunitatea. loading... Indiferent de motiv, Zuckerberg a aderat la grupul “Secret Tel […]
Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Mark Zuckerberg se alătură grupului – Secret Tel Aviv -, declarând că a trecut prea mult timp de la ultima sa vizită în Israel. Mai mult, co-fondatorul mulţumeşte celor care au creat acest grup luând prin surprindere comunitatea.

loading...

Indiferent de motiv, Zuckerberg a aderat la grupul “Secret Tel Aviv” – un hub online pentru vorbitorii de limbă engleză. Zuckerberg, care a crescut în New York și locuiește acum în California, iar acum cîteva zile s-a alăturat grupului de 220.000 de membri.


Ieri, câțiva membri au observat că tânărul miliardar s-a alăturat și l-au întâmpinat aşa cum se cuvine în grup, iar Zuckerberg părea mulțumit să fie acolo. “Sper că noului nostru membru îi place hummusul”, a scris un membru. Seful Facebook a răspuns la mesaj: “Tuturor le place hummusul”.

Când un alt membru a împărtășit o captură de ecran a lui Zuckerberg care s-a alăturat grupului, el a răspuns pentru a fi bine înţeles raționamentului său: “Mă bucur că sunt aici pentru a rămâne mai conectat cu Tel Aviv”, a scris Zuckerberg. “A trecut prea mult de la ultima mea vizită. Vă mulțumim că ați creat această comunitate!”, notează jpost.


Nu este clar despre ultima oară când a fost Zuckerberg în Israel, dar în 2012 a găzduit pe președintele Shimon Peres la sediul Facebook din Silicon Valley și l-a ajutat să-și înființeze propriul cont. Deși nu este prea probabil ca Zuckerberg să plănuiască să se mute în Orașul Alb, Facebook are un birou în Tel Aviv cu peste 100 de angajați. Mass-media din Israel se întreabă, totuşi, de ce s-a înscris Mark Zuckeberg în acest grup din Tel Aviv şi ce se ascunde în spatele acestei mişcări.

https://evz.ro/facebook-mark-zuckeberg-tel-aviv.html

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Gazeta de Informații!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Despre Gazeta de Informații

Gazeta de Informații: Capitalism, Ceausescu, Conspiratii, Design, Diverse, Eminescu, Istorie, Masonerie, Pamflet, Politica, Sanatate, Simboluri si Spiritualitate. Contact: office@gazetadeinformatii.ro