Mark Zuckerberg se alătură grupului – Secret Tel Aviv- nu poți să urăști evreii și să stai și pe Facebook

Distribuie!by Mark Zuckerberg se alătură grupului – Secret Tel Aviv -, declarând că a trecut prea mult timp de la ultima sa vizită în Israel. Mai mult, co-fondatorul mulţumeşte celor care au creat acest grup luând prin surprindere comunitatea. loading... Indiferent de motiv, Zuckerberg a aderat la grupul “Secret Tel […]
Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Mark Zuckerberg se alătură grupului – Secret Tel Aviv -, declarând că a trecut prea mult timp de la ultima sa vizită în Israel. Mai mult, co-fondatorul mulţumeşte celor care au creat acest grup luând prin surprindere comunitatea.

loading...

Indiferent de motiv, Zuckerberg a aderat la grupul “Secret Tel Aviv” – un hub online pentru vorbitorii de limbă engleză. Zuckerberg, care a crescut în New York și locuiește acum în California, iar acum cîteva zile s-a alăturat grupului de 220.000 de membri.


Ieri, câțiva membri au observat că tânărul miliardar s-a alăturat și l-au întâmpinat aşa cum se cuvine în grup, iar Zuckerberg părea mulțumit să fie acolo. “Sper că noului nostru membru îi place hummusul”, a scris un membru. Seful Facebook a răspuns la mesaj: “Tuturor le place hummusul”.

Când un alt membru a împărtășit o captură de ecran a lui Zuckerberg care s-a alăturat grupului, el a răspuns pentru a fi bine înţeles raționamentului său: “Mă bucur că sunt aici pentru a rămâne mai conectat cu Tel Aviv”, a scris Zuckerberg. “A trecut prea mult de la ultima mea vizită. Vă mulțumim că ați creat această comunitate!”, notează jpost.


Nu este clar despre ultima oară când a fost Zuckerberg în Israel, dar în 2012 a găzduit pe președintele Shimon Peres la sediul Facebook din Silicon Valley și l-a ajutat să-și înființeze propriul cont. Deși nu este prea probabil ca Zuckerberg să plănuiască să se mute în Orașul Alb, Facebook are un birou în Tel Aviv cu peste 100 de angajați. Mass-media din Israel se întreabă, totuşi, de ce s-a înscris Mark Zuckeberg în acest grup din Tel Aviv şi ce se ascunde în spatele acestei mişcări.

https://evz.ro/facebook-mark-zuckeberg-tel-aviv.html

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Gazeta de Informații!

Citiți și...

E culmea! Cioloș și Prună protestează în stradă împotriva propriei ordonanțe
Nemții acuză NEPOTISMUL la vârf de la Casa Albă: 'La noi e de neimaginat'
Multinaționalele Străine ce dețin Supermarketurile refuză Legea Produselor Româneşti. Asociatia Marilor Retele Comerciale acuza ca propunerea legislativa care obliga supermarketurile sa ofere cel putin 50% produse romaneşti "submineaza comertul modern"
Proteste în Cehia: același spectacol, aceleași marote, aceeași inconsistență, aceeași prostie !
ALERTA MONDIALA! Rusia a trimis armata sa intercepteze navele SUA
VIDEO REVOLTĂTOR: fetiță de 8 ani, ridicată cu FORȚA de poliție. Suspiciuni că ar fi dată în SUA pentru trafic de organe
Palatul de la Snagov al lui Verestoy Attila
Daniel Ghiţă: Îl înjuram pe Patriarhul nostru ortodox, dar ne ploconim ca slugile în fata Papei, care e catolic! Cât costă toată vizita?
A început și în România: Americani au intrat cu avocat și poliție să ia copiii cu forța din casa unor români /asta se va întâmpla și dacă se va aproba căsătoria homosexualilor, vă vor lua copiii din case!
MOȚIUNE DE CENZURĂ. Senatorul Titus Corlățean: Ce normalitate este cea în care voci neo-marxiste din USR anunță că se impune stabilirea obligației avortului sau când neo-marxiștii spun că vor legifera căsătoriiile și parteneriatele gay?
Legătura dintre CARDURILE de DEBIT pentru migranţi - SOROS - ONU
Klaus Iohannis secondat de rețeaua Soroș și-a îndeplinit misiunea ascunsă pentru care a fost ales. A distrus PNL-ul în favoarea Partidului Soroșist - "Uniți Salvăm Bucureștiul". București - Sondaje Exit Polls: USB 25%, PNL 17%.
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Despre Gazeta de Informații

Gazeta de Informații: Capitalism, Ceausescu, Conspiratii, Design, Diverse, Eminescu, Istorie, Masonerie, Pamflet, Politica, Sanatate, Simboluri si Spiritualitate. Contact: office@gazetadeinformatii.ro