Marius Vizer preşedinte al Federaţiei Internaţionale de Judo alături de Vladimir Putin și Victor Orban

Distribuie!by O  importantă competiție sportivă găzduită de Budapesta, care a început luni, a beneficiat de prezența premierului Viktor Orban și a președintelui rus Vladimir Putin.  La ceremonia de deschidere a Campionatelor Mondiale de Judo de la Budapesta, alături de cei doi lideri s-a aflat în loja oficială și  românul Marius […]
Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
O  importantă competiție sportivă găzduită de Budapesta, care a început luni, a beneficiat de prezența premierului Viktor Orban și a președintelui rus Vladimir Putin.  La ceremonia de deschidere a Campionatelor Mondiale de Judo de la Budapesta, alături de cei doi lideri s-a aflat în loja oficială și  românul Marius Vizer, președinte al Federației Internaționale de Judo, personaj extrem de controversat.
Prezența lui Putin, el însuși fost judoka și președinte onorific al Federației Internaționale de Judo, era așteptată, în condițiile în care liderul de la Kremlin se afla în vizită oficială în țara vecină.  Mai ales că Marius Vizer, proaspăt reales în funcția de președinte al Federației Internaționale de Judo, confirmase  președintelui rus la ceremonia de deschidere a Campionatelor Mondiale de Judo, potrivit bihoreanul.ro.
Despre legăturile lui Vizer cu președintele rus și cu personaje controversate din mass-media din România s-a tot scris în presă.  Site-ul Flux24.ro susține că Vizer ar fi interfața oficială a planului de atac al lui Putin în sport. Vizer a fost cel care l-a propus în 2007 președinte de onoare al acestei structuri pe Putin, cei doi cunoscându-se de ani buni. Legăturile celor doi s-ar fi sudat și mai tare după stabilirea lui Vizer în Ungaria, pe motiv că autoritățile române i-ar fi făcut un dosar la PNA/DNA.
 De asemenea, conform site-ului aktual24.ro, Vizer ar avea legături strânse și cu  patronul Digi 24, Zoltan Teszari (miliardarul fara chip), dar și cu patronul  postului Realitatea TV, Cozmin Gușă. De altfel, Gușă a fost ales la începutul acestui an președinte Federației Române de Judo, fiind susținut pentru această funcție de Marius Vizer.

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Gazeta de Informații!

Citiți și...

A cui securitate o amenință autostrada trans-carpatică?
Lista „acoperiţilor“ din Justiţie: 500 de procurori, 57 de judecători şi 126 de auditori
Gafă a ministrului rus al Agriculturii: A vrut să exporte carne de porc într-o țară musulmană. Reacția lui Vladimir Putin
 Planul Bruxelles - Iohannis fost divulgat! O combinație unică, ar aduna toate forțele în jurul lui Iohannis, Kovesi și Cioloș - cu șanse de succes.
Un lider al Partidului Democrat European Catalan a venit la Cluj-Napoca să vorbească despre autonomie: Există o dorință, pe care o poți simți, către autonomie, în Transilvania, inclusiv în rândul românilor
Putin scoate untul din armata rusă. 500 de exerciţii militare sunt planificate pentru 2018 | Se pregateste ceva?Las´ca pe noi ne apara NATO :))
Un cuplu de români dupa vizita in Coreea de Nord: Sincer, e prea luxosă. Suntem în Coreea de Nord sau Singapore?
Rusia face o mutare neaşteptată în România. Încet şi sigur, Federaţia Rusă îşi retrage banii din ţara noastră.
Ce a fost găsit în poșeta Elenei Ceaușescu după execuție. Ce avea mereu soția lui Nicolae Ceaușescu asupra ei
Bogdan Duca: ”Hipsteri versus cruciați”
Turcia SFIDEAZĂ America: A INVADAT Siria cu zeci de TANCURI și forțe de COMANDO, chiar în ziua în care Joe Biden a sosit la Ankara pentru a-l ÎMPĂCA pe Erdogan!
21 august 1968: 51 de ani de la cel mai demn moment al României după al doilea război mondial. Ceaușescu se opune și condamnă vehement invazia sovietică în Cehoslovacia. Istoricul F.Constantiniu: „A fost his finest hour!”
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Despre Gazeta de Informații

Gazeta de Informații: Capitalism, Ceausescu, Conspiratii, Design, Diverse, Eminescu, Istorie, Masonerie, Pamflet, Politica, Sanatate, Simboluri si Spiritualitate. Contact: office@gazetadeinformatii.ro