Marius Vizer preşedinte al Federaţiei Internaţionale de Judo alături de Vladimir Putin și Victor Orban

Distribuie!by O  importantă competiție sportivă găzduită de Budapesta, care a început luni, a beneficiat de prezența premierului Viktor Orban și a președintelui rus Vladimir Putin.  La ceremonia de deschidere a Campionatelor Mondiale de Judo de la Budapesta, alături de cei doi lideri s-a aflat în loja oficială și  românul Marius […]
Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
O  importantă competiție sportivă găzduită de Budapesta, care a început luni, a beneficiat de prezența premierului Viktor Orban și a președintelui rus Vladimir Putin.  La ceremonia de deschidere a Campionatelor Mondiale de Judo de la Budapesta, alături de cei doi lideri s-a aflat în loja oficială și  românul Marius Vizer, președinte al Federației Internaționale de Judo, personaj extrem de controversat.
Prezența lui Putin, el însuși fost judoka și președinte onorific al Federației Internaționale de Judo, era așteptată, în condițiile în care liderul de la Kremlin se afla în vizită oficială în țara vecină.  Mai ales că Marius Vizer, proaspăt reales în funcția de președinte al Federației Internaționale de Judo, confirmase  președintelui rus la ceremonia de deschidere a Campionatelor Mondiale de Judo, potrivit bihoreanul.ro.
Despre legăturile lui Vizer cu președintele rus și cu personaje controversate din mass-media din România s-a tot scris în presă.  Site-ul Flux24.ro susține că Vizer ar fi interfața oficială a planului de atac al lui Putin în sport. Vizer a fost cel care l-a propus în 2007 președinte de onoare al acestei structuri pe Putin, cei doi cunoscându-se de ani buni. Legăturile celor doi s-ar fi sudat și mai tare după stabilirea lui Vizer în Ungaria, pe motiv că autoritățile române i-ar fi făcut un dosar la PNA/DNA.
 De asemenea, conform site-ului aktual24.ro, Vizer ar avea legături strânse și cu  patronul Digi 24, Zoltan Teszari (miliardarul fara chip), dar și cu patronul  postului Realitatea TV, Cozmin Gușă. De altfel, Gușă a fost ales la începutul acestui an președinte Federației Române de Judo, fiind susținut pentru această funcție de Marius Vizer.

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Gazeta de Informații!

Citiți și...

DOCUMENTELE: Familia Șărămăt chiar a făcut tot ce trebuie ca să o adopte pe Sorina
Alexandru Cumpănașu: La Colectiv nu a fost accident, ci crimă cu premeditare/ Dacian Cioloș, agent francez/ Dacă suntem o țară creștină și Președintele nu se întâlnește cu Patriarhul și nu se duce la biserică, ce țară reprezintă?
PREVIZIUNI SUMBRE! Generalul Chelaru aruncă BOMBA: „Vor fi turbulenţe mari. ROMÂNIA ESTE ŢINTA UNOR...”
Romanii, cobaii Europei : Una din două conserve de ton are în compoziţie peşte contaminat cu Cesiu 137 !
„Dacă vrei să distrugi o ţară, atunci omoară învăţământul!”
Cristache despre Iohannis: am crezut că nu va trece luna fără că el împreună cu soția să viziteze un spital, o școală, o grădiniță, un șantier, o regiune de țara, că nu se va lasă până când, că profesor, nu va vedea salariile acestora dublate, că se va bate pentru fiecare kilometru de autostradă(măcar până la Sibiu), că ne va arată tuturor ce înseamnă România lucrului bine făcut și că se va bate, în definitiv, pentru România!
Președintele Iohannis s-a făcut de râs. Gafe de proporții a șefului statului
Procurorul care a întârziat intervenția în cazul de la Caracal este activist #rezist, premiat de Koveși, participant la protestele neautorizate ale procurorilor de pe treptele Curții de Apel București
Pe vremea lui Ceausescu nu piuia niciun ambasador "khazar" !!
Un consilier local din Caraş-Severin a plătit cu viaţa pentru că s-a opus furturilor de lemn
Domnule Preşedinte, România este o ţară. Nu aveţi chef să vorbiţi cu ţara, mergeţi acasă
EXCLUSIV Responsabilități pasate de la unii la alții. DNA reacționează după FUGA din țară a lui Morgenstern: „Poliția a anunțat Curtea de Apel ABIA DUPĂ DOUĂ SĂPTĂMÂNI”!
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Despre Gazeta de Informații

Gazeta de Informații: Capitalism, Ceausescu, Conspiratii, Design, Diverse, Eminescu, Istorie, Masonerie, Pamflet, Politica, Sanatate, Simboluri si Spiritualitate. Contact: office@gazetadeinformatii.ro