Marius Vizante, pe Facebook. Trăiesc într-o țară bogată care n-are de niciunele, deși toată pulimea plătește taxe mai rău ca pe vremea otomanilor

Distribuie!by loading... Actorul Marius Florea Vizante a publicat pe Facebook o scrisoare emoționantă. „Boss, tu chiar poți să dormi liniștit?” „Trăiesc într-o țară bolnavă în care omenii mor în spitale. Ei mor din cauza infecțiilor contactate acolo sau din cauză că lipsesc medicamente și aparatură (unele sunt noi dar nu […]
Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

xdd563c80ec06e490abe9dd973bb316ae_w800_h590-jpg-pagespeed-ic-o43slzwegn

loading...

Actorul Marius Florea Vizante a publicat pe Facebook o scrisoare emoționantă. „Boss, tu chiar poți să dormi liniștit?” „Trăiesc într-o țară bolnavă în care omenii mor în spitale. Ei mor din cauza infecțiilor contactate acolo sau din cauză că lipsesc medicamente și aparatură (unele sunt noi dar nu funcționează,altele sunt furate de medici, iar restul sunt exportate de șmecheri!). De ce nu e nimeni condamnat? Cineva a îngăduit asta… „ este numai un fragment dintr-un text excelent scris, cutremurator si la obiect. Chiar asa, tu ce ti-ai putea raspunde la aceasta intrebare? „Boss, tu chiar poți să dormi liniștit?

Sunt unii care, deși au funcții înalte, sunt președinți, miniștrii, judecători, procurori, manageri generali, sunt doctori în stiințe și arte ș.a.m.d. și care nu pot fi chemați mai bine decât cu apelativul Boss. E, cu ăștia am eu o vorbă. Și pentru că nu am nimic de ascuns o s-o zic în gura mare, ca s-o audă și alții:
Trăiesc într-o țară bogată care n-are de niciunele: n-are păduri, n-are petrol, n-are gaze, n-are curent electric, n-are apă pentru că toate sunt exploatate de firme din alte țări. Cineva a îngăduit să se întâmple asta…
Trăiesc într-o țară bogată care n-are de niciunele, deși toată pulimea plătește taxe mai rău ca pe vremea otomanilor.
Trăiesc într-o țară săracă în care nimeni nu e condamnat pentru defrișările masive, sau pentru că nu avem autostrăzi, spitale, școli, manuale, teatre, stadioane, televiziune. Cineva a îngăduit să se întâmple toate astea… Am și eu o întrebare:
Boss, tu chiar poți să dormi liniștit?
*
Trăiesc într-o țară democratică în care un președinte a chemat minerii să linșeze demonstranți. Ba, chiar de mai multe ori… Unii au pierit, alții sunt mutilați, iar majoritatea au rămas cu ideea că nu se mai poate face nimic pentru țara asta. Președintele zâmbește în continuare, deși a ajuns la o vârstă la care s-ar putea admite regrete… Am și eu o întrebare:
Boss, tu chiar poți să dormi linștit?
*
Trăiesc într-o țară modernă în care mor copii în flăcări prin maternitate sau club. De ce nu e nimeni condamnat? Cineva a îngăduit asta…
Trăiesc într-o țară bolnavă în care omenii mor în spitale. Ei mor din cauza infecțiilor contactate acolo sau din cauză că lipsesc medicamente și aparatură (unele sunt noi dar nu funcționează,altele sunt furate de medici, iar restul sunt exportate de șmecheri!). De ce nu e nimeni condamnat? Cineva a îngăduit asta…
Trăiesc într-o țară ciudată în care un prim-ministru, un ministru de interne și alți câteva sute de înalți funcționari ocupau funcții cu doctorate plagiate (mai precis, furate!). Sunt prin academii unii care au scris mai mult decât au citit în toată viața lor… Nici unul dintre toți hoții ăștia nu și-a dat demisia când a fost demascat!
Trăiesc într-o țară mereu surprinzătoare unde legea permite să alegi primari condamnați penal, unii chiar din închisoare!!!
Trăiesc într-o țară fantastică în care parlamentarii își scriu legi care să-i facă de neatins, să-i facă… Zei. Ei singuri își stabilesc imunități, salarii, prime, concedii, indemnizatii, rente viagere. Deși poporul a votat reducerea numărului de parlamentari, surpriză, numărul lor a crescut.Tot ei (puhoiul nesfârșit de parlamentari plagiatori, hoți, imorali, sfetodocți) votează cine să fie cercetat penal și cine nu… Am și eu niște întrebări:
– Dacă n-ai nimic pe conștiință de ce nu-i lași cei abilitați să te analizeze? Pe bune, Boss, de ce nu stai la rând, ca toată lumea? De ce ocupi funcții cu doctorate scrise de alții? Ce te faci când chiar tu trebuie să fii diagnosticat de-un doctor d-ăsta… inventat? De ce ai nevoie de escorte polițienești chiar și când mergi la budă? Te-ai întrebat ce-ar fi pățit Bogdan Gigină dac-ar fi evitat acea groapă și-ai fi nimerit tu în ea? Boss, tu chiar poți să dormi linștit?
*
Trăiesc într-un stat de drept în care unii au furat milioane (cu zecile, cu sutele) – sunt unii care au pe cazier miliarde, și care, deși au fost dovediți, umblă liberi printe păgubiți. Ba, chiar le râd în nas! Unii au stat la mititica 2-3 ani, alții câteva luni, iar larga majoritate a luat cu suspendare. Sistemul judiciar a permis asta. Dar ce e și mai trist e că trăiesc într-un stat de drept în care hoții, după ce că sunt liberi, nu restituie nici prejudiciul! Cineva a îngăduit să se întâmple toate astea… și multe, multe altele. Curios, eu am o singură-ntrebare:
– Boss, tu chiar poți să dormi linștit? – Eu, deși n-am nici o vină, nu pot!

Sursa:miscareaderezistenta.ro

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Gazeta de Informații!

Citiți și...

Adoptia – Cum Poti Sa Iti Cauti / Gasesti Parinitii Biologici
CE NE-A ADUS Europa? România a acceptat să-și distrugă Industria Siderurgică chiar prin textul Tratatului de Aderare la UE. România a SEMNAT o reducere a producției siderurgice de -2.050.000 tone
EVZ: Dan Tăpălagă recunoaște că a intrat ilegal în arhiva secretă a SIPA
Ce a facut Ponta face si micul taran franțuzit din Sălaj Julien si Prostovanul Național German Pas cu Pas, Statul vinde tot: CE Oltenia, Hidroelectrica, Aeroporturi București, Portul Constanța
Procurorul vinovat de uciderea fetei e de tip iohanisto-rezist ca si procuroarea Piturca care a batut-o pe Sorina
Nürenbergul românesc
Avortul este pedepsit cu moartea în statul Georgia SUA, urmând să fie interzis în alte 3 state
Cui a cedat Guvernul Ponta gazele de şist din Transilvania | VIDEO
ARESTAT PREVENTIV, ACHITAT DEFINITIV – Fostul director ROMARM Dan Tache a primit achitare la Curtea de Apel Brasov in dosarul in care DNA l-a acuzat de instigare la abuz in serviciu. Tache a fost defilat in catuse, umilit public si tinut nevinovat in arest peste patru luni, intr-o cauza in care “procurorii au beneficiat de sprijin de specialitate din partea SRI”. Isi va cere scuze parchetul lui Kovesi pentru inca o viata distrusa? (Minuta)
SA FIE ANARHIE! – Directorul SRI Eduard Hellvig legitimeaza miscarile de strada: “Ma bucur ca avem semne ale unei participari civice solide, care ofera incredere pentru viitor. O participare civica puternica inseamna preocupare pentru exprimarea nemultumirii, dar si implicare in contestarea abuzurilor, in imbunatatirea serviciilor publice in intarirea spiritului asociativ al societatii civile”
Liviu Dragnea vrea UDMR la guvernare, când România celebrează Centenarul Marii Uniri: ”Anul viitor este anul in care am avea o sansa să pansăm multe răni”
Judecător exclus de 2 ori din magistratură pentru că a spus: „87% dintre MAGISTRAȚI sunt membri ai Marii Loji MASONICE!”
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Despre Gazeta de Informații

Gazeta de Informații: Capitalism, Ceausescu, Conspiratii, Design, Diverse, Eminescu, Istorie, Masonerie, Pamflet, Politica, Sanatate, Simboluri si Spiritualitate. Contact: office@gazetadeinformatii.ro