Marine Le Pen, retragere surprinzătoare!

Distribuie!by “Nu simt nicio decepție, ci numai speranțe – consider că Națiunea este structura cea mai performantă pentru asigurarea protecției francezilor”. loading... BUCUREȘTI, 25 apr — Sputnik. Sute de oameni au manifestat în centrul Parisului contra calificării președintei Frontului Național în turul al doilea al prezidențialelor. Manifestanții au strigat lozinci antirasiste, […]
Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

“Nu simt nicio decepție, ci numai speranțe – consider că Națiunea este structura cea mai performantă pentru asigurarea protecției francezilor”.

loading...

BUCUREȘTI, 25 apr — Sputnik. Sute de oameni au manifestat în centrul Parisului contra calificării președintei Frontului Național în turul al doilea al prezidențialelor. Manifestanții au strigat lozinci antirasiste, declarând că resping o formulă de președinte asociat modelelor Trump sau Putin.

Marine Le Pen, présidente du FN
© REUTERS/ Vincent Kessler

În contextul manifestațiilor dar și al coalizării mai multor partide și foști candidați împotriva ei, Marine Le Pen a luat aseară o hotărâre extrem de curajoasă: se va retrage “temporar” de la președinția Frontului Național! Explicația:

“În această seară, mi s-a părut necesar să îmi iau concediu de la președinția Frontului Național, nu mai sunt președinte al Frontului Național, sunt candidatul la prezidențiale, cel care dorește să adune în jurul proiectului speranței, al prosperității, al securității — să reunească francezii”, a declarat Marine Le Pen într-un interviu acordat canalului France 2.

Mă voi simți mai liberă, voi fi deasupra considerentelor partizane, consideră Marine Le Pen, care apreciază că a făcut un geste de o importanță deosebită.

“Cred că ne apropiem de momentul decisiv, am considerat întotdeauna că președintele Republicii este al tuturor francezilor, sub această demnitate trebuie să-i adune pe toți francezii — este o convingere profuundă, trebuie acum să trecem de la vorbe la acțiune”, a declarat Marine Le Pen, după cum consemnează Paris Match.

Pe Facebook, candidata la președinție a postat mai multe comentarii imediat după aflarea rezultatelor:

“Nu simt nicio decepție, ci numai speranțe: putem câștiga și vom câștiga! Sunt candidatul protecției francezilor — consider că Națiunea este structura cea mai performantă pentru asigurarea protecției lor. Doresc cea mai mare adunare a patrioților contra reprezentantului mondialismului!”

Menționăm că rezultatele finale ale primului tur de scrutin au arătat că Marine Le Pen a obținut 21,3% din voturi, în timp ce contracandidatul său, globalistul Emmanuel Macron, a obținut 24,01%.

 


Sursa: ro.sputnik.md

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Gazeta de Informații!

Citiți și...

"Auf Wiedersehen" Monarhie Străină impusă de progresiștii masoni Britanici și Francezi în secolul XIX și înlăturată de bolșevicii sovietici în sec XX. Dragnea și Tăriceanu retrag proiectul privind Statutul Casei Regale. Tăriceanu nu renunță
Fetiţă de 13 ani, violată de pedofili şi batjocorită de judecători . Dosarul unor pedofili din Dâmboviţa – judecaţi, evident, în stare de libertate, fiindcă nu prezintă pericol public
Bloomberg: Ungaria pune noi taxe pe bănci şi multinaţionale, ca să aibă mai mulţi bani pentru combaterea Covid-19
LA COLECTIV A FOST DEFLAGRATIE – Iata cutremuratoarea filmare care demonstreaza ca tinerii arsi de vii au fost victimele unui val de foc generat de o combustie specifica unei explozii. Rafalele de flacari au tasnit afara din club zeci de secunde, mistuindu-i pe cei care incercau sa iasa. Filmarea este dovada ca opinia expertilor INEC despre existenta unei deflagratii si a unor substante necunoscute a fost cea reala, si nu concluziile procurorilor, care au mers pe un foc de bureti (Video)
Proiectul de lege privind vaccinarea obligatorie va fi înaintat în Parlament
COLONEL: ”Mă tem că în curând cine va rosti cuvântul patriot va fi arestat, mă tem că ne vom depopula, deromâniza şi dezintegra…”
Gafă majoră, Rareș Bogdan a dat partidul de gol: programul PNL e făcut de omul lui Soros!
Ghiță îl "TOARNĂ" pe Cristian Tudor Popescu: "Lucrează pentru servicii străine, lua bani negri"
Primul miting împotriva guvernului Orban și Ordonanțelor sale la Timișoara!
SUA. Şeful FBI: "Nu există intimitate absolută în țara noastră. Niciodată nu a fost. Nici măcar discuțiile noastre cu nevasta nu sunt absolut private în America. Nici chiar amintirile noastre nu sunt private". La noi în România, oare ce intimitate o fi?
Charlie Hebdo: Simona Halep o tiganca romanca care a castigat fier vechi | boicotati produsele firmelor frantuzesti!
Președintele Poloniei: Europa ne-a lăsat pradă comuniștilor în 1945, să ne lase în pace. Pe români Casa Regala i-a lăsat pradă bolșevicilor asa că să ne lase în pace
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Despre Gazeta de Informații

Gazeta de Informații: Capitalism, Ceausescu, Conspiratii, Design, Diverse, Eminescu, Istorie, Masonerie, Pamflet, Politica, Sanatate, Simboluri si Spiritualitate. Contact: office@gazetadeinformatii.ro