Marine Le Pen a refuzat să poarte vălul islamic la întâlnirea cu marele muftiu la Beirut

Distribuie!by loading... Marine Le Pen, candidata dreptei la alegerile prezidențiale în Franța, a refuzat marți să poarte vălul islamic la întâlnirea cu marele muftiu al Beirutului în capitala libaneză, relatează France Presse. La sosirea șefei Frontului Național pentru întâlnirea cu Abdellatif Deriane la birourile acestuia din Aicha Bakkar, marți dimineața, […]
Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

loading...

Marine Le Pen, candidata dreptei la alegerile prezidențiale în Franța, a refuzat marți să poarte vălul islamic la întâlnirea cu marele muftiu al Beirutului în capitala libaneză, relatează France Presse.

La sosirea șefei Frontului Național pentru întâlnirea cu Abdellatif Deriane la birourile acestuia din Aicha Bakkar, marți dimineața, i s-a întins un văl.


„Cea mai înaltă autoritate sunnită a lumii nu a avut această exigență, în consecință nici eu nu am vreun motiv să … Dar nu este grav, puteți să-i transmiteți marelui muftiu considerația mea, însă nu voi purta văl”, a spus Le Pen, care a plecat apoi. Ea se referea la vizita sa în mai 2015 în Egipt, unde se întâlnise cu Ahmed al-Tayeb, marele imam al moscheii Al-Azhar din Cairo.

„Cererea îi fusese transmisă ieri și ea anunțase că nu îi va da curs. Invitația nu a fost anulată” și Marine Le Pen s-a dus la întâlnire, a precizat o sursă din anturajul președinte FN.


Marine Le Pen se află în vizită de duminică până marți după-amiază în Liban. Ea urmează să se întâlnească cu patriarhul maronit Bechara Rai și apoi să aibă o întrevedere cu Samir Geagea, șeful partidului Forțele libaneze.

 

Sursa: activenews.ro

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Gazeta de Informații!

Citiți și...

Ce ți se pregătește ție, dulce Românie?!
STUPEFIANT! Stema UNGARIEI amplasata pe frontispiciul Liceului Salamon Erno din Gheorgheni! Revizionismul maghiar promovat de UDMR si PCM ataca unitatile de invatamant din Romania! FOTO
Rusia, ministerul de externe : „Riscati o actiune MILITARA impotriva voastra”
Scrisoare publică pentru Rudolph W. Giuliani
O asociație din Cluj-Napoca îi îndeamnă pe protestatari să facă vineri grevă generală. Interesant e cine finanțează acest ONG
Protocoalele. De ce nu raspunde nimeni
Avioanele ruse si siriene bombardeaza intens orasul Dara’a pe fondul unui nou avans al teroristilor. [FOTO-VIDEO]
Inventatorul smartphone-ului își cere iertare: „Îmi pare rău, îmi cer scuze pentru răul pe care curiozitatea mea l-a provocat umanității. A distrus conversația dintre oameni și sănătatea copiilor”
Ritualuri masonice practicate de un lider al PSD
Noul „om nou”
PLANUL UCIGAS DE LA COLECTIV – Candidatul la presedintie Alexandru Cumpanasu acuza: „Cu o saptamana-doua inainte de a izbucni focul care a omorat 67 de copii, auzisem din Sistem ca va avea loc o tragedie si ca guvernul Ponta va fi dat jos prin forta strazii. N-am stiut locatia... Tinerii au fost ucisi pentru un scop de care presedintele Romaniei de azi nu este strain... Nu au murit accidental... Dupa a doua zi de proteste, a inceput politizarea” (Video)
Psihiatru despre copiii de azi: „Am plecat de la a nu avea voie să le dăm o palmă la fund și am ajuns la a nu avea voie să le zicem nimic”
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Despre Gazeta de Informații

Gazeta de Informații: Capitalism, Ceausescu, Conspiratii, Design, Diverse, Eminescu, Istorie, Masonerie, Pamflet, Politica, Sanatate, Simboluri si Spiritualitate. Contact: office@gazetadeinformatii.ro