Marian Munteanu si-a sters CHIPUL dintr-o fotografie cu extremisti

Distribuie!by loading... Situatie incredibila, Marian Munteanu a fost sters dintr-o fotografie de grup in care apar fondatorii „Grupului pentru Romania”, o organizatie nationalista din care face parte si liderul partidului Noua Dreapta. Potrivit inliniedreapta.ro, „Marian Munteanu s-a photoshopat afara din cercul de securisti si sonati de la ‘Grupul pentru Romania […]
Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

marian-munteanu-photshop

loading...

Situatie incredibila, Marian Munteanu a fost sters dintr-o fotografie de grup in care apar fondatorii „Grupului pentru Romania”, o organizatie nationalista din care face parte si liderul partidului Noua Dreapta.

Potrivit inliniedreapta.ro, „Marian Munteanu s-a photoshopat afara din cercul de securisti si sonati de la ‘Grupul pentru Romania (GpR)’.”

Iata imaginile, care inca se afla pe site-ul organizatiei, certitudinea.ro.


Aceasta este din 9 martie 2016 si ilustreaza un comunicat al „Grupului pentru Romania”:

marian2


Fotografie postata in aceste zile, ilustrand tot un comunicat al „Grupului pentru Romania”. Marian Munteanu a fost sters din poza.

marian

La intalnirile grupului, pe langa celebrul „stegar dac”, a participat si liderul extremist al Noii Drepte, Tudor Ionescu (camasa alba).

Marian-Munteanu-Stegarul-Dac-Tudor-Ionescu

 

Sursa: aktual24.ro

 

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Gazeta de Informații!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Despre Gazeta de Informații

Gazeta de Informații: Capitalism, Ceausescu, Conspiratii, Design, Diverse, Eminescu, Istorie, Masonerie, Pamflet, Politica, Sanatate, Simboluri si Spiritualitate. Contact: office@gazetadeinformatii.ro