Marea Lojă "românească" transmite mesaje cifrate masoneriei germane prin francmasonul Iohannis

Distribuie!by Marea Lojă “românească” transmite mesaje cifrate masoneriei germane prin francmasonul Iohannis loading... Dupa victoria in alegeri a lui Iohannis, printre primii care s-au grabit sa-l felicite au fost si masonii din Marea Loja Nationala Romana, care considera ca in acest fel in Romania s-a facut un pas major. Mai […]
Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Marea Lojă “românească” transmite mesaje cifrate masoneriei germane prin francmasonul Iohannis

loading...


Dupa victoria in alegeri a lui Iohannis, printre primii care s-au grabit sa-l felicite au fost si masonii din Marea Loja Nationala Romana, care considera ca in acest fel in Romania s-a facut un pas major. Mai ales ca “victoria a fost obtinuta de tinerii care au fost batjocoriti de actualul guvern”. Brusc, masoneria intoarce armele spre PSD, dupa ce o lunga perioada de timp a fost aliată cu regimul social-democrat.
 


Cine se pricepe la limbajul masonic isi da seama lesne ca din textul de mai jos nu numai ca rezulta ca Iohannis e mason (daca nu era, MLNR ar fi stiut cu siguranta), dar reprezinta si “mandria de a fi francmason”. Despre apartenenta lui Iohannis la masoneria germana, Ziuanews a publicat un amplu documentar. Nu numai ca apare aceasta recunoastere, dar masoneria romana, prin MLNR, asteapta de la masoneria germana de rang superior o veritabila “descatusare”, mai mult, fireste, pe plan economic. Redam in continuare, pour les connoisseurs, textul de felicitare. 

Marea Lojă Naţională Română 1880
Bucureşti, 17 noiembrie 2014 

COMUNICAT DE PRESĂ

General (r) Bartolomeu Constantin Săvoiu,

Suveran Mare Comandor Mare Maestru al Marii Loji Naţionale Române 1880 şi Co-Preşedinte Executiv al Uniunii Mondiale Masonice Tradiţionale:

“Salutăm cu entuziasm victoria Preşedintelui ales Klaus Iohannis” 

Duminică, 16 noiembrie 2014, cu o zdrobitoare majoritate, poporul român l-a ales la Preşedinţia ţării pe candidatul dreptei naţionale, dar şi al majorităţii celor care până acum nu s-au exprimat. Coaliţia socialistă a cărei victorie era prezentată ca sigură a suferit o neaşteptată înfrângere. Categorii întregi ale populaţiei, de la tinerii care reprezintă speranţa ţării noastre până la românii din diasporă, batjocoriţi de guvernul actual, care au fost împiedicaţi prin diferite mijloace să-şi exercite dreptul la vot, s-au mobilizat într-un mod extraordinar. 

La 25 de ani după ce martirii români au înroşit cu sângele lor lupta pentru înlăturarea tiraniei comuniste, înfrângerea socialiştilor neo-comunişti, a noii generaţii de profitori educaţi în spiritul vechii nomenclaturi, reprezintă un omagiu adus celor care s-au sacrificat pentru libertatea şi democraţia ţării noastre. Klaus Iohannis a fost ales cu o extraordinară fervoare, căci el întruchipează dorinţa poporului român de a se debarasa de stafia comunismului care bântuie încă pe meleagurile noastre. 

Propaganda deşănţată cu accente extremiste contra candidatului Iohannis îl acuza pe acesta şi pe partizanii săi cu aceleaşi lozinci obişnuite în toate dictaturile, de toate relele imaginabile şi inimaginabile, pe care duşmanii libertăţii le impută elitelor masonice din lumea întreagă, care sunt de secole în avangarda luptelor pentru libertate, democraţie şi toleranţă. 

Nu ştim dacă Klaus Iohannis şi oamenii de ispravă de la Sibiu şi din toate colţurile României sunt masoni, dar dacă ar fi, la întâlnirea unui destin, ca cel al Preşedintelui Klaus Iohannis, cu adeziunea populară, suntem mândri că aceasta înseamnă a fi francmason! 

Aşteptăm o descătuşare a economiei româneşti, a administraţiei, a întregilor forţe creatoare ale naţiunii noastre, paralizate şi amorţite de o birocraţie omnipotentă şi omniprezentă întreţinută de clientelismul socialist şi neo-comunist. Mai mult ca niciodată, aşteptăm cu încredere ca Preşedintele Klaus Iohannis să călăuzească, în al 26-lea an după Revoluţie, această nouă Revoluţie paşnică, a modernizării şi transformării României.
Sursa:http://riddickro.blogspot.ro

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Gazeta de Informații!

Citiți și...

Un mic miracol de Paști pentru o româncă aflată în Anglia
Un candidat la alegerile prezidenţiale a dispărut în miez de noapte. Poliţia şi familia îl caută
Scandal în USR! Soţul lui Clotilde Armand se dezice de ”sorosiști” și șeful de campanie ”Nu știm unde și pentru cine a lucrat, ce avere și surse de venit are, nici măcar ce cetățenie are”
Vremurile din urma: Germania adoptă proiectul de lege privind ”al treilea gen”
ALO ANTENA 3 ? UNDE SUNT BANII DONATI? Ombladon, despre barmanul mort, ai cărui părinţi nu au bani de înmormântare. "Unde sunt banii donaţi?" Somam Antena 3: Dati BANII la Victime la Morti si la Raniti in Mod Egal.
Ioan Adam, lăcătuşul semi-analfabet din Zărneşti, recrutat de Securitate, care a ajuns să conducă ţara/VIDEO
Adio implanturi dentare! În scurt timp vom înlocui dinţii lipsă cu „biodinţi” noi, care vor creşte direct în gura pacienţilor.
„România educată”: Îndobitocirea copiilor și distrugerea neamului românesc „pas cu pas”
Istoricul Ioan Scurtu: Brucan l-a pus pe Șora ministru al Învățământului in 90. Brucan, fost secretar general de redacție la ziarul Scînteia, de la tribuna căruia a cerut condamnarea la moarte, printre alții, a lui Iuliu Maniu, Gheorghe I. Brătianu, Corneliu Coposu, Radu Gyr și Pamfil Șeicaru
Se sparge nucleul Mafiei Năstase – Ilici – Israel?
INALT OFITER NATO: IN VARA ACEASTA LUMEA VA FI PROBABIL ÎN RAZBOI
Contractul cu Chevron este obiectiv militar! Adică vor apela la trupe NATO pentru respectarea contractului?
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Despre Gazeta de Informații

Gazeta de Informații: Capitalism, Ceausescu, Conspiratii, Design, Diverse, Eminescu, Istorie, Masonerie, Pamflet, Politica, Sanatate, Simboluri si Spiritualitate. Contact: office@gazetadeinformatii.ro