Marea Lojă Națională din România lansează conferința de dezbateri “VIITORUL ROMÂNIEI” și anunță care sunt FAKE NEWS- știrile false despre conferința lor, lupul strigă lupul

Distribuie!by Deci iata cine arunca sintagma “fake-news” prin public, chiar loja masonica principala a Romaniei, deci de la ei pleaca aceasta aceste vorbe prin mass-media “oficiala”. Pai aflati ca trusturile de presa cu cele mai multe fake news, adica stiri- false pe anul 2018, au fost cele mai celebre institutii […]
Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Deci iata cine arunca sintagma “fake-news” prin public, chiar loja masonica principala a Romaniei, deci de la ei pleaca aceasta aceste vorbe prin mass-media “oficiala”. Pai aflati ca trusturile de presa cu cele mai multe fake news, adica stiri- false pe anul 2018, au fost cele mai celebre institutii mass-media din lume cum e CNN. Oamenii trebuie lasati sa filtreze singuri informatia, nu sa li se spuna ca unor oi care sunt stirile false, adica exact cele care ii deranjeaza pe ei. Marea Loja face conferinta pe problematica politica a Romaniei, pai nu ei au distrus tara dupa 1989? Ce povesti de adormit copii sunt astea? Mai bine ar face o conferinta despre dezvaluirile celor mai mari masoni cu privire la masonerie si ce cauta toti politicienii in aceasta loji discrete?

loading...

Pentru a facilita clarificarea unor aspecte privind probleme majore care preocupă România de azi, Marea Lojă Națională din România organizează o serie de conferinte si dezbateri, într-un larg cadru, cu implicarea societății civile și a factorilor interesați.


Seria de conferințe va include următoarele teme:

• Importanța preluării de către România a Președinției Consiliului UE. De la 1 ianuarie 2019, Romania preia, pentru prima oara de la momentul aderarii la UE, Presedintia Consiliului UE. O premiera care ofera oportunitatea unei proiectii nationale privind viitorul UE, dar si responsabilitati privind complicata situatie a UE, generata de Brexit, alegerile europarlamentare si negocierile privind Cadrul Financiar Multi-anual.


• Promovarea capitalului și business-ului autohton. Oamenii de afaceri romani, firmele romanesti reprezinta coloana vertebrala a economiei romanesti. Oportunitățile generate de integrarea in UE si patrunderea pe pietele occidentale implica, totodata, o atentie sporita privind situatia capitalului si mediului de afaceri romanesc.

• Exodul de inteligență, problemă majoră a României. Tara noastra este printre cele mai afectate de fluxul de emigratie. Milioane de romani au plecat, in ultimii 15 ani, pentru a studia sau munci in special in alte tari europene. Cat de grava este situatia si care sunt solutiile pentru a gestiona aceasta provocare majora, pe fondul scaderii natalitatii si a imbatranirii populatiei? Cum pot fi convinsi sa se intoarca acasa romanii plecati?

• Locul și Rolul elitelor în conducerea statelor democratice. Societatile moderne sunt rodul unor viziuni generate de elitele acestora. Care sunt formele de implicare in societate a elitelor? Cum pot fi acestea recunoscute si in ce formula optima isi pot asuma rol activ in leadership-ul national?

• Intelligence-ul – rol și necesitate în societatea modernă. Un stat puternic este protejat de structuri de intelligence eficiente si respectate, atat in tara, cat si in afara acesteia. Care este cadrul de functionare si cum pot fi imbunatatite conditiile de eficienta a acestora? Ce modele poate analiza Romania in acest context, in randul aliatilor sai din structuri similare ale statelor NATO si UE?

• Importanța învățământului dual profesional în dezvoltarea României moderne. Dezvoltarea economica si trendul investitiilor genereaza pentru Romania nevoia unor centre de invatamant dual profesional conectate la realitatile si dinamica acestor procese. Care sunt exemplele de bune practici existente la nivel national si cum pot fi preluate astfel de repere functionale in alte state membre UE?

Printre participanții invitați la dezbateri se vor număra personalitati din mediul academic, universitar, cultural, bancar, diplomatic si politic. Prin acest ciclu de conferințe, societatea civilă va putea contribui la clarificarea aspectelor insuficient explicate, într-o perioadă care generează nevoia de a contura o viziune unitară și coerentă privind dezvoltarea României.

17.30 – 17.55 – Welcome Coffee 18.00 – 18.05 – Cuvant de deschidere, Marele Maestru al Marii Loji Nationale din Romania 18.05 – 19.20 – Mesaje și prezentari lectori 19.20 – 19.40 – Prezentare teme tip fake-news care ar putea fi utilizate in spatiul public in legatura cu tema conferintei 19.40 – 20.00 – Dialog cu participantii Loc de desfasurare: Pentagon Events, Bd. Expozitiei, Intrarea C, Romexpo.

SURSA:

https://evz.ro/marea-loja-nationala-din-romania-lanseaza-viitorul-romaniei.html?utm_source=final_articol&utm_medium=articol&v=347635&page=2

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Gazeta de Informații!

Citiți și...

MINCIUNILE PRESEI AFLATE ÎN SLUJBA MULTINAȚIONALELOR STRĂINE. HotNews "Studiu de impact al impozitării companiilor în funcție de venit, anunțate de ministrul Mișa. O companie din trei va fi expusă riscului de a intra în insolvență"
Ungaria pregătește o „declarație de război“ față de România și alți vecini. Vrea refacerea „Ungariei Mari”
Parada vechiturilor de 1 decembrie ?
2007 - Situatia principalelor ONG-uri ce formau asa-zisa "Societate Civila". Dana Gârbovan membru principal în ONG SoJust, ONG care-i avea printre membri ei Dumbravă și Danileț, ONG prin care MACOVEI a declanșat așa zisa luptă împotriva corupției
Pământul, o problemă de siguranță națională. Guvernul tine românul ocupat cu probleme politice până vând toate terenurile !!
VIDEO Florea Dumitrescu:cum negocia Ceaușescu cu bancherii mondiali | de ce ne respectau chinezii atât de mult?
Rusia are interese economice majore în Ungaria. Liderul de la Kremlin, vizită la Budapesta
Adevăraţii asistaţi social sunt cântăreţii care preamăresc politicienii
Avioanele ruse si siriene bombardeaza intens orasul Dara’a pe fondul unui nou avans al teroristilor. [FOTO-VIDEO]
Înșelătoria Coronavirusului și legătura cu tehnologia 5G |citește neapărat și dă mai departe
ROMANIA SUB ASEDIU – Presedintele Senatului Calin Popescu Tariceanu, discurs exploziv impotriva Statului Paralel: “Am vazut in ultimii ani o actiune sistematica si concertata de eliminare a elitelor... Dupa cucerirea Poloniei nemtii au procedat la o metodica distrugere a elitelor. Dar atunci era razboi... Ma astept ca presedintele Iohannis sa continue sa fie avocatul Statului Paralel, intrucat spera ca in acest fel va obtine al doilea mandat, probabil asa cum l-a obtinut si pe primul”
Un tribunal din Germania a ACHITAT primul algerian acuzat de ATAC SEXUAL în noaptea de Revelion, la Koln | UPDATE
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Despre Gazeta de Informații

Gazeta de Informații: Capitalism, Ceausescu, Conspiratii, Design, Diverse, Eminescu, Istorie, Masonerie, Pamflet, Politica, Sanatate, Simboluri si Spiritualitate. Contact: office@gazetadeinformatii.ro