Marcel Iureș: Trebuie înființată Armata Pădurii. „Un om cu o căruta nu poate fura pe o iarnă. Taie atât cât îi trebuie. Nu taie 8 milioane de metri cubi”

Distribuie!by Invitat în emisiunea „În faţa ta”, actorul Marcel Iureș a vorbit despre dezastrul din pădurile românești.  Soluția acestuia, pentru regenerarea pădurilor masacrate, este ca niciun copac să nu mai fie tăiat în următorii 30-4- de ani. loading... Jaful din păduri nu poate fi pus pe seama ţăranilor care nu-şi […]
Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Invitat în emisiunea „În faţa ta”, actorul Marcel Iureș a vorbit despre dezastrul din pădurile românești.  Soluția acestuia, pentru regenerarea pădurilor masacrate, este ca niciun copac să nu mai fie tăiat în următorii 30-4- de ani.

loading...

Jaful din păduri nu poate fi pus pe seama ţăranilor care nu-şi cumpără lemne pentru sobe, spune actorul Marcel Iureş, care a mai denunţat şi în trecut defrişările ilegale masive.


„Un om cu o căruta nu poate fura pe o iarnă. Taie atât cât îi trebuie. Nu taie 8 milioane de metri cubi, pe postul dumneavoastră am văzut. Romania Furată. E o nebunie. Știu de lucrurile astea de 15 ani. Am încercat să bat și la ușile președintilor. Am ridicat și drone, deși acum am înțeles că e ilegal, în trei parcuri naționale”, a spus Marcel Iureș, la Digi24.

„Într-o asemenea vizită te duci pregătit inclusiv cu o ințiativă legislativă. Trebuie schimbate legile pădurii, trebuie înființată Armata Pădurii. De acum nu mai trebuie să se taie, decât cu mare știință și zgârcenie 30-40 de ani, niciun copac din România. România are în clipa asta nevoie de cel puțin 10 milioane de copaci”.


Vezi video aici:  http://www.digi24.ro/emisiuni/in-fata-ta/in-fata-ta-2-august-22-30-771582

Sursa: romani-buni.info

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Gazeta de Informații!

Citiți și...

ENIGMA LUI MUNGIU: ”DE UNDE ACEASTĂ CONŞTIINŢĂ DEŞTEPTATĂ PESTE ANUL NOU LA POPORUL PLICTISIT?”
România, defrișată de austrieci! Unde sunt cele NOUĂ SERVICII SECRETE din România? Unde este Serviciul Român de Informații pregătit pe zona de intelligence modern? Unde este Ministerul de Interne?
Procurorii şi poliţiştii fac pe orbii şi surzii! Pădurile de la Bistriţa Bîrgăului dispar an de an
Foarte ocupat să facă politică ca şi SRI-ul la noi, FBI-ul nu a făcut nimic deşi fusese avertizat de atacul celui ce a ucis 17 copii. Trump critică FBI după atacul din Florida: „Petreceţi prea mult timp încercând să dovediţi implicarea ruşilor în alegeri"
Nicusor Dan a dat cu mucii in… studioul RFI
Multinaționalele Străine ce dețin Supermarketurile refuză Legea Produselor Româneşti. Asociatia Marilor Retele Comerciale acuza ca propunerea legislativa care obliga supermarketurile sa ofere cel putin 50% produse romaneşti "submineaza comertul modern"
O LECȚIE PENTRU ROMÂNI: Noaptea în care fermierii francezi și-au salvat culturile! GALERIE FOTO
Romania VA PRELUA în scurt timp refugiați direct din TURCIA. Comisia Europeană CERE României să intensifice ritmul PRIMIRII acestora. Ce SANCŢIUNI primesc ţările care refuză imigranţii
15 iunie 1889 | 129 de ani de la moartea lui Mihai Eminescu. A fost asasinat de catre Carol, monarhie si gasca de masoni!
Primele declaratii ale premierului propus de PSD. Atitudine foarte agresiva fata de jurnalisti
Scoala de muzica din Brasov are nevoie de donatii pentru a achizitiona instrumente muzicale | In comunism nu se intampla asa ceva!!!
Adio libertate din comunism: Fermierii, somați să plătească „taxa de adăpat” pentru apa de izvor | Document
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Despre Gazeta de Informații

Gazeta de Informații: Capitalism, Ceausescu, Conspiratii, Design, Diverse, Eminescu, Istorie, Masonerie, Pamflet, Politica, Sanatate, Simboluri si Spiritualitate. Contact: office@gazetadeinformatii.ro