MANFRED VINE LA WERNER SĂ SE LAUDE RECIPROC PENTRU PROTESTE. Un lider PPE vine în România pentru a discuta cu Iohannis despre proteste

Distribuie!by   loading... Președintele grupului PPE, Manfred Weber, a declarat, miercuri, la Strasbourg, pentru presa din România, că veni săptămâna viitoare în țară pentru a se întâlni cu președintele Klaus Iohannis, precum și cu PNL, UDMR și PMP, și a discuta despre evoluțiile recente din România, felicitându-l pe șeful statului […]
Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

 

loading...

Președintele grupului PPE, Manfred Weber, a declarat, miercuri, la Strasbourg, pentru presa din România, că veni săptămâna viitoare în țară pentru a se întâlni cu președintele Klaus Iohannis, precum și cu PNL, UDMR și PMP, și a discuta despre evoluțiile recente din România, felicitându-l pe șeful statului pentru modul în care a gestionat criza din ultima lună.

“Săptămâna viitoare voi merge în România și mă voi întâlni cu președintele (Klaus Iohannis – n.r.) și cu partidele noastre partenere (PNL, UDMR, PMP – n.r.), ideea fiind de a înțelege ceea ce specialiștii și societatea civilă fac după recentele evoluții. Este un semnal extrem de puternic pe care societatea civilă l-a dat față de lupta anticorupție, față de ideea unui stat normal și a domniei legii. Asta este ceea ce eu vreau să înțeleg și să ascult societatea civilă și partidele noastre partenere”, a spus Manfred Weber, președinte al grupului PPE din Parlamentul European.


Liderul europarlamentarilor PPE a lăudat și prestația președintelui Klaus Iohannis în ultima lună.

“Cred că treaba făcută în ultimele săptămâni de Klaus Iohannis ca președinte a fost foarte bună, de a ține națiunea unită. Strada și societatea civilă au câștigat, e un lucru bun”, a adăugat politicianul german.


Continuați să citiți…de ce vine Manfred la Werner

(Adevarul)

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Gazeta de Informații!

Citiți și...

ISTERIA ANTI-BISERICA A ONG-URILOR LUI SOROS CONTINUA. In timp ce Masoneria si multe ONG-uri sunt finantate de la stat, Remus Cernea cere ca statul sa nu mai dea bani pentru Construirea Catedralei Mântuirii Neamului - propunere legislativă depusă la Senat
Donald Trump, război TOTAL cu CNN: În afara SUA, CNN International este încă o sursă majoră de știri false
Judecătoarea care a retrocedat un sat întreg și condamnată la 7 ani de închisoare, a fost eliberată după doar 3 luni
Mai avem puțin și vom considera religia și naționalismul infracțiuni
Turcia se pregătește să trimită trupe în Qatar
Dosarul Bechtel a fost CLASAT. România a plătit 1,4 mld. euro pentru 52 km de autostradă
Copiii de politicieni cum au ajuns secretari de stat: ”Gena și inspirația de la părinți”!
Preşedintele Iohannis, la inaugurarea unui mare club privat de golf din România: Prin această facilitate, România realmente ajunge pe harta golfului mondial (Țara arde și baba se piaptănă 🙁 )
România este în FALIMENT nedeclarat ....
Membru al Grupului Bildelberg și Prim-Vicepreşedinte al Comisiei Europene, olandezul Frank Timmermans, vorbește pe șleau de amestecul etnic programat: "Viitorul umanităţii nu va fi al comunităţilor construite pe o cultură anume, ci pe Diversitatea Totală"
LOVITURĂ pentru Hipsteri: Doar 37,9% din locașurile de cult construite în România după 1989 aparțin Bisericii Ortodoxe
Barbara Deppert Lippitz, cel mai mare expert în aur din Europa: România e singura țară din Europa care își are scrisă istoria în propriul ei aur!!!” . Declarații fabuloase făcute de un arheolog german.
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Despre Gazeta de Informații

Gazeta de Informații: Capitalism, Ceausescu, Conspiratii, Design, Diverse, Eminescu, Istorie, Masonerie, Pamflet, Politica, Sanatate, Simboluri si Spiritualitate. Contact: office@gazetadeinformatii.ro