“Manevra lui Dragnea” aruncă în aer moneda EURO. Leul, la pământ

Distribuie!by Decizia Comitetului Executiv al PSD, sub bagheta lui Liviu Dragnea, de a retrage sprijinul politic al Guvernului Grindeanu, în condiții de creștere economică record, a dus la o explozie a cursului valutar încă de miercuri seara. Joi, la ora 13, BNR a cotat moneda EURO la valoarea de 4,5872 […]
Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Decizia Comitetului Executiv al PSD, sub bagheta lui Liviu Dragnea, de a retrage sprijinul politic al Guvernului Grindeanu, în condiții de creștere economică record, a dus la o explozie a cursului valutar încă de miercuri seara. Joi, la ora 13, BNR a cotat moneda EURO la valoarea de 4,5872 lei, în creștere cu 0,45%.

loading...

Banca Națională a cotat, joi 15 iunie, moneda EURO la valoarea de 4,5872 lei, în creștere cu 0,45%. Cursul valutar a explodat după ce alianța PSD-ALDE a retras sprijinul politic pentru Guvernul Grindeanu, ieri cursul fiind la valoarea de 4,5667 lei.


Dolarul american s-a apreciat și mai puternic după “manevrele” liderilor Dragnea și Tăriceanu: un dolar este cotat la valoarea de 4,1082 lei, în creștere cu 0,81%.

…………


Moneda EURO se apropia de pragul de 4,58 lei,maxim al ultimilor 5 ani, la doar o oră după conferința Dragnea-Tăriceanu și continua să crească. Joi dimineața, la ora 11, euro a ajuns la valoarea de 4,5880 lei pe interbancar. Dacă BNR va afișa la ora 13 o astfel de cotație, va fi un nou maxim al ultimilor 4 ani și jumătate

Moneda euro a urcat și mai puternic după anunțul Cotroceniului privind neimplicarea în criza politică declanșată de PSD. Joi dimineața, la ora 11, euro a ajuns la valoarea de 4,5880 lei pe interbancar. Dacă BNR va afișa la ora 13 o astfel de cotație, va fi un nou maxim al ultimilor 4 ani și jumătate.

Au fost momente joi dimineața când euro a trecut de pragul de 4,59 lei. Maximul istoric al monedei europene este de 4,63 lei/euro, atins în 2012.

……….

Moneda euro s-a apropiat de pragul de 4,58 lei pe piața interbancară, miercuri seara. maxim al ultimilor 5 ani, la doar o oră după conferința Dragnea-Tăriceanu și continua să crească.

La ora 23,10 minute, EURO era cotat pe interbancar la valoarea de 4,5780 lei, nivel maxim din ultimii 5 ani. Leul continua să se slăbească în primele ore de după decizia surprinzătoare a PSD și ALDE.

Degringolada leului este cu atât mai neașteptată cu cât economia României a evoluat în primul trimestru din 2017 peste toate estimările analiștilor financiari interni și internaționali.

România a înregistrat cel mai semnificativ avans dintre cele 28 de state membre ale Uniunii Europene, cu o creștere a PIB-ului de 5,6% în primul trimestru din 2017 comparativ cu perioada similară din 2016, arată datele Eurostat.

Guvernul Grindeanu a rămas fără susținerea PSD-ALDE după ședinţă prelungită a Comitetului Executiv Naţional al PSD. A fost prezentat raportul de evaluare a Cabinetului Grindeanu, căruia i se reproșează că nu a îndeplinit 60% din programul de guvernare. După mai bine de cinci ore, premierul Grindeanu a ieșit de la ședință și a plecat la Guvern, fără să facă declarații.

BNR a anunțat miercuri, 14 iunie, un curs oficial de 4,5667 lei/euro, aproape staționar față de cotația de marți

EURO a sărit de 4,58 lei și continuă să crească:

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Gazeta de Informații!

Citiți și...

Homosexualii se prezintă pe ei înșiși. Manifestul lui Michael Swift: Fiii voștri vor deveni slujitorii noștri și vor face ce le spunem noi. Vor fi replămădiți după imaginea noastră
Sfârșitul democrației, începutul „națiunii globale”&Co.
Scandal in UE: Microciparea angajaţilor
Scandal INTERN la Facebook. Inginerul Brian Amerige îi dă DREPTATE lui Trump, angajatii Fb sterg postari ale sustinatorilor lui Trump si nu e ok deloc
Material complet despre distrugera agriculturii si a firmelor cu produse romanesti de catre Uniunea Eurpeana , USA , FMI
Marcel Iureș: Trebuie înființată Armata Pădurii. „Un om cu o căruta nu poate fura pe o iarnă. Taie atât cât îi trebuie. Nu taie 8 milioane de metri cubi”
COLDEA A PICAT PE INREGISTRAREA LUI GHITA – Seful operativ al SRI, generalul Florian Coldea, a fost filmat pe terasa vilei lui Sebastian Ghita de la Cheia: “In februarie 2015, a fost oaspetele meu, la o vila de la Cheia. A venit impreuna cu familia... I-am reprosat ca blocheaza Romania. Mi-a raspuns foarte nervos si agasat... A fost ultima mea discutie cu Coldea intr-un cadru neoficial. A plecat foarte suparat si dupa doua saptamani atat Ponta, cat si eu ne-am trezit cu dosar” (Video)
Cel mai crunt mesaj transmis din SUA: „Puşcăria pentru Maior, Coldea şi Kovesi e mult prea puţin”
Pas DECISIV pentru întreg mapamondul: Mişcarea lui Donald Trump în faţa lui Vladimir Putin
Fostul model care a pretins că Silvio Berlusconi găzduia ritualuri satanice în casa lui, a murit otrăvită cu un cocktail radioativ. A agonizat o luna
Regele Mihai s-a înţeles cu comuniştii să abdice, nu a fost forţat| in anii 90 s-a inteles cu Iliescu sa ii fie refuzata intrarea in tara ca poporul sa il adore si sa ii retrocedeze totul in schimb
Al Treilea Război Mondial stă să ERUPĂ. Putin evacuează 40 de milioane de civili din Rusia
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Despre Gazeta de Informații

Gazeta de Informații: Capitalism, Ceausescu, Conspiratii, Design, Diverse, Eminescu, Istorie, Masonerie, Pamflet, Politica, Sanatate, Simboluri si Spiritualitate. Contact: office@gazetadeinformatii.ro