“Manevra lui Dragnea” aruncă în aer moneda EURO. Leul, la pământ

Distribuie!by Decizia Comitetului Executiv al PSD, sub bagheta lui Liviu Dragnea, de a retrage sprijinul politic al Guvernului Grindeanu, în condiții de creștere economică record, a dus la o explozie a cursului valutar încă de miercuri seara. Joi, la ora 13, BNR a cotat moneda EURO la valoarea de 4,5872 […]
Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Decizia Comitetului Executiv al PSD, sub bagheta lui Liviu Dragnea, de a retrage sprijinul politic al Guvernului Grindeanu, în condiții de creștere economică record, a dus la o explozie a cursului valutar încă de miercuri seara. Joi, la ora 13, BNR a cotat moneda EURO la valoarea de 4,5872 lei, în creștere cu 0,45%.

loading...

Banca Națională a cotat, joi 15 iunie, moneda EURO la valoarea de 4,5872 lei, în creștere cu 0,45%. Cursul valutar a explodat după ce alianța PSD-ALDE a retras sprijinul politic pentru Guvernul Grindeanu, ieri cursul fiind la valoarea de 4,5667 lei.


Dolarul american s-a apreciat și mai puternic după “manevrele” liderilor Dragnea și Tăriceanu: un dolar este cotat la valoarea de 4,1082 lei, în creștere cu 0,81%.

…………


Moneda EURO se apropia de pragul de 4,58 lei,maxim al ultimilor 5 ani, la doar o oră după conferința Dragnea-Tăriceanu și continua să crească. Joi dimineața, la ora 11, euro a ajuns la valoarea de 4,5880 lei pe interbancar. Dacă BNR va afișa la ora 13 o astfel de cotație, va fi un nou maxim al ultimilor 4 ani și jumătate

Moneda euro a urcat și mai puternic după anunțul Cotroceniului privind neimplicarea în criza politică declanșată de PSD. Joi dimineața, la ora 11, euro a ajuns la valoarea de 4,5880 lei pe interbancar. Dacă BNR va afișa la ora 13 o astfel de cotație, va fi un nou maxim al ultimilor 4 ani și jumătate.

Au fost momente joi dimineața când euro a trecut de pragul de 4,59 lei. Maximul istoric al monedei europene este de 4,63 lei/euro, atins în 2012.

……….

Moneda euro s-a apropiat de pragul de 4,58 lei pe piața interbancară, miercuri seara. maxim al ultimilor 5 ani, la doar o oră după conferința Dragnea-Tăriceanu și continua să crească.

La ora 23,10 minute, EURO era cotat pe interbancar la valoarea de 4,5780 lei, nivel maxim din ultimii 5 ani. Leul continua să se slăbească în primele ore de după decizia surprinzătoare a PSD și ALDE.

Degringolada leului este cu atât mai neașteptată cu cât economia României a evoluat în primul trimestru din 2017 peste toate estimările analiștilor financiari interni și internaționali.

România a înregistrat cel mai semnificativ avans dintre cele 28 de state membre ale Uniunii Europene, cu o creștere a PIB-ului de 5,6% în primul trimestru din 2017 comparativ cu perioada similară din 2016, arată datele Eurostat.

Guvernul Grindeanu a rămas fără susținerea PSD-ALDE după ședinţă prelungită a Comitetului Executiv Naţional al PSD. A fost prezentat raportul de evaluare a Cabinetului Grindeanu, căruia i se reproșează că nu a îndeplinit 60% din programul de guvernare. După mai bine de cinci ore, premierul Grindeanu a ieșit de la ședință și a plecat la Guvern, fără să facă declarații.

BNR a anunțat miercuri, 14 iunie, un curs oficial de 4,5667 lei/euro, aproape staționar față de cotația de marți

EURO a sărit de 4,58 lei și continuă să crească:

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Gazeta de Informații!

Citiți și...

Vânzarea Țării intră în Linie Dreaptă în caera Deputaților. Legea offshore, crucială pentru furtul legalizat al gazului nostru din Marea Neagră, intră în dezbaterea Plenului la Deputaţi. Încă se mai aşteaptă raportul comisei lui Iancu
Mâncarea din spitale, bătaie de joc pentru pacienţi. Un pacient mănâncă de 10 lei pe zi dar poate "beneficia" de infectii nozocomiale, perne rupte, saltele stricate, aparatura invechita
Un cuplu de români dupa vizita in Coreea de Nord: Sincer, e prea luxosă. Suntem în Coreea de Nord sau Singapore?
Fondatorul partidului #rezist este un fost angajat al SRI care a ajuns să fie executat silit pentru neplata pensiei alimentare pentru fiica sa
Europa, presiuni pentru Kovesi - deplasare de urgență în "Colonia România"
Ferentari -Livezilor, Bucuresti - un loc pentru morții vii. Locul ca ar avea nevoie cel mai mult de Dumnezeu
Ambasada României din Copenhaga ia atitudine și-i avertizează public pe români: „Dacă sunteți chemați periodic la școală, unde vi se spune că minorul nu e «la fel» ca și ceilalți copii, sunt semne că autoritățile daneze au în vedere preluarea minorului"
Sunt cam patru categorii de votanti.
Fost ministru de interne în Guvernul Spaniei: Noua ordine mondială se bazează pe distrugerea valorilor creștine. Pentru depășirea crizei valorilor trebuie să se pună capăt avorturilor, eutanasiei, ideologiei de gen și legilor LGBT
SRI a decis, în sfârșit, să ne spună la Digi care e faza cu TANCURILE AMERICANE! Băi frate, cu 300 de tancuri faci RĂZBOI, nu exerciții militare!
Zi neagră la CEDO - 7 condamnări pentru România
Acest editorial trebuie cenzurat imediat!
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Despre Gazeta de Informații

Gazeta de Informații: Capitalism, Ceausescu, Conspiratii, Design, Diverse, Eminescu, Istorie, Masonerie, Pamflet, Politica, Sanatate, Simboluri si Spiritualitate. Contact: office@gazetadeinformatii.ro