PRIVIND CONTRUCTIA UNEI MEGA MOSCHEI IN BUCURESTI | Este un act de tradare a poporului roman, cedarea cu titlu gratuit a unui teren, care culmea, a apartinut familiei domnitorului martir al Ortodoxiei Constantin Brancoveanu, decapitat de turci la 15 august 1714, in ziua de Sfanta Marie, impreuna cu cei 4 copii ai sai

Distribuie!by ”este un act de tradare a poporului roman, cedarea cu titlu gratuit a unui teren, care culmea, a apartinut familiei domnitorului martir al Ortodoxiei Constantin Brancoveanu, decapitat de turci la 15 august 1714, in ziua de Sfanta Marie, impreuna cu cei 4 copii ai sai”. MAINE ANULAM HOTARAREA DE […]
Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Catalin Berenghi's photo.
”este un act de tradare a poporului roman, cedarea cu titlu gratuit a unui teren, care culmea, a apartinut familiei domnitorului martir al Ortodoxiei Constantin Brancoveanu, decapitat de turci la 15 august 1714, in ziua de Sfanta Marie, impreuna cu cei 4 copii ai sai”.
MAINE ANULAM HOTARAREA DE GUVERN 372/2015, PRIVIND CONTRUCTIA UNEI MEGA MOSCHEI IN BUCURESTI !

Luni, 4 aprilie 2016, la orele 11:00, noi, Catalin-Ioan Berenghi si Catalin Ioan Gornic, ne vom prezenta la Curtea de Apel Bucuresti ( Splaiul Independenței 5, București), pentru a depune CEREREA DE ANULARE a Hotararii de Guvern numarul 372/2015, cat si suspendarea executarii.

loading...

HG 372/2015 este hotararea de guvern prin care statul roman cedeaza cultului musulman cu titlu gratuit, o suprafata de teren de 11.295mp, situat in Bucuresti, Bd Expozitiei nr 22-30 sector 1.
Terenul cedat, conform hotararii de guvern valoreaza 4.000.000 euro,insa in realitate acest teren este evaluat la o valoare cuprinsa intre 11.000 000 – 14.000.000 euro.


Depunem aceasta cerere in numele ong-urilor si a cetatenilor romani, constienti de pericolul unei MEGA MOSCHEI in Bucuresti.
Consideram drept un act de tradare a poporului roman, cedarea cu titlu gratuit a unui teren, care culmea, a apartinut familiei domnitorului Constantin Brancoveanu, decapitat de turci la 15 august 1714,in ziua de Sfanta Marie, impreuna cu cei 4 copii ai sai.
In contextul actual in care toata Europa este pusa in genunchi de catre atacurile teroriste ale extremistilor musulmani,suntem indreptatiti sa ne fie teama de infintarea unei scoli de invatatutra islamica.
Consideram ca statul roman nu este capabil sa asigure securitatea cetatenilor sai, si aprobarea unei MEGA MOSCHEI in Romania ar putea creea un precedent cu urmari catastrofale, nedorite.
Ne vom prezenta la Curtea de Apel, imbracati in costum national (DESI NU SUNTEM TARANI), purtand pe umeri o cruce de lemn pe care va sta scris ROMANII NU VOR MEGA MOSCHEE!

Sursa: Catalin Berenghi


Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Gazeta de Informații!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Despre Gazeta de Informații

Gazeta de Informații: Capitalism, Ceausescu, Conspiratii, Design, Diverse, Eminescu, Istorie, Masonerie, Pamflet, Politica, Sanatate, Simboluri si Spiritualitate. Contact: office@gazetadeinformatii.ro