Mai rău ca pe vremea FANARIOȚILOR. După ce românilor care nu au venituri li s-a impus sa plăteasca 8 milioane de lei vechi pe an asigurări medicale, Noul Cod Fiscal introduce impozitul pe porci, vaci sau găini. Legea e deja în vigoare.

Distribuie!by Ai trei vaci în grajd plătești impozit pentru ele, că acolo în grajdurile țăranilor se fură averea țării și nu la OMV care ne ia petrolul și gazele pe nimic. loading... Ai șase porci în grajd plătești impozit pentru ei, că acolo în grajdurile țăranilor se fură averea țării […]
Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Ai trei vaci în grajd plătești impozit pentru ele, că acolo în grajdurile țăranilor se fură averea țării și nu la OMV care ne ia petrolul și gazele pe nimic.

loading...

Ai șase porci în grajd plătești impozit pentru ei, că acolo în grajdurile țăranilor se fură averea țării și nu la OMV care ne ia petrolul și gazele pe nimic.


Ai 100 de găini în curte pe care le crești cu ce poți ca să ai ce mânca un an, de pe ele se strânge “bugetul consolidat” al ciocoimii din Guvernul de la București. N-au scăpat nici măcar albinele fără a fi impozitate.

Asta fac ciocoii care ne mai și explicau că ar fi bine să muncim pe 2 lei ca-n Brazilia și ca-n India.


Reamintim cititorilor ca deși redevențele pe petrolul, gazele și pe minereurile noastre nu au fost marite de 12 ani și continuă sa fie la nivelul de 3.5%, au fost taxați și impozitați cetățenii fara nici un venit iar acum Guvernul Cioloș-Soroș a ajuns sa bună biruri pe porcii, pe vacile, pe găinile și pe albinele din curțile oamenilor.

Au mărit și taxa pe fumărit (adică impozitul pe locuințele oamenilor).

Practic i-au depășit pe fanarioți la câte biruri au pus.

Asta în timp ce resursele naturale sunt concesionate pe nimic iar impozitul luat multinaționalelor e de doar 16% din profit, profit de multe ori sifonat prin contracte cu firmele mamă și prin off-shore-uri.

Noul Cod Fiscal introduce impozitul pe porci, vaci sau gaini. Legea e deja în vigoare.

Insa, cand aud de noi biruri, multi spun ca decat sa plateasca taxe la stat pentru Ghita si Joiana, mai bine ii transforma in carnati si friptura.

Noul Cod Fiscal spune ca cine are peste sase porci trebuie sa plateasca un impozit de 12 lei pentru fiecare animal. Tanti Maria are o solutie mai buna: ii vinde.

Si vacile sunt impozabile daca sunt cel putin trei intr-un grajd, asa cum are domnul Balog. Scapa de impozit doar taurasii, pentru ca sunt masculi.

Statul va recunoaste insa cheltuielile cu furajele, medicamentele si transportul.

“Din venitul brut se scad cheltuielile, se obtine un venit net si asupra acestui venit net se aplica un impozit de 16% si o cota de 5,5% pentru contributiile la Fondul de Sanatate”, explica Daniel Chitoiu, ministrul Finantelor.

Pentru o vacuta mai slabuta, care da doar 10 litri de lapte pe zi, fermierul are incasari 5.000 de lei pe an.

Statul considera drept castig net doar 453 de lei, pentru care fermierul va plati un impozit anual de 97 de lei.

Si apicultorii cu mai mult de 50 de stupi intra in vizorul Fiscului.

Statul considera ca o familie de albine care produce anual 30 de kilograme de miere ii aduce apicultorului un castig de 70 de lei, pentru care va trebui sa plateasca impozite de 15 lei pe an.

Probleme vor fi la impozitarea celor care au in ograda peste 100 de gaini, pentru ca aici nu exista evidente foarte sigure.

Autoritatile trebuie sa mai lucreze la metodele de numarare a animalelor din curtile oamenilor si spun ca vor folosi chiar si satelitii pentru culturi.

 

(Fluierul)

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Gazeta de Informații!

Citiți și...

Fiscul a început acţiunea de recuperare a banilor încasaţi de familia Iohannis din închirierea casei pe care a pierdut-o în instanţă
Ceea ce vi se ascunde din 90 pana in prezent: Un rege care şi-a trădat ţara
Ilie Șerbănescu: ”Schema Trump răstoarnă clișeele, de la pretinsele imperative ale globalizării și dispariției națiunilor, la ipocriziile mârșave ale așa-numitei „political correctness“!
Când o să vedem așa ceva și la corporatiștii din România? Angajații FURIOȘI i-au fugărit pe directori și le-au rupt hainele după ce au fost anunțate concedieri
MAGISTRAȚI PĂTAȚI LA MITING – Ii credeti pe cei care au iesit sa protesteze pe scarile Palatului de Justitie impotriva OUG nr. 7/2019 de modificare a Legilor Justitiei, ca o fac pentru a apara democratia? Uitati-va bine la ei! Printre cei aproximativ o suta de protestatari secondati de o hoarda de activisti #rezist care agitau pancarde dintre cele finantate de ONG-urile cu finantare sorosista s-au aflat procurori a a caror loc credem ca este la interogatoriu, dar si judecatori cunoscuti pentru pozitiile pe care le adopta impotriva Guvernului.
TVR trimite la „Eurovision 2019” concurenta decisă de activiștii L.G.B.T.Q.
Președintele Serbiei, declarații incendiare, după ce Priștina a trimis forțe înarmate pentru a opri un tren de la Belgrad: Dacă albanezii vor ucide sârbi, vom trimite Armata în Kosovo. Sâmbătă am fost la un pas de RĂZBOI
Directorul „decapitat” al Institutului de Geologie, un adversar al exploatării de la Roșia Montană, reclamă două atentate la viața lui!!!
ASTĂZI, lui Iliescu i s-a schimbat încadrarea și a devenit INCULPAT în Dosarul Mineriadei. Pasul următor? PUȘCĂRIA!
Ucraina îndreaptă armele împotriva României
Fascismul civic și succesul SRI în Piața Victoriei – cauze și efecte
Președintele Poloniei s-a supărat rău pe neobolşevica UE: „Europa ne-a lăsat în voia sorții n 1945. Să ne lase în pace”
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Despre Gazeta de Informații

Gazeta de Informații: Capitalism, Ceausescu, Conspiratii, Design, Diverse, Eminescu, Istorie, Masonerie, Pamflet, Politica, Sanatate, Simboluri si Spiritualitate. Contact: office@gazetadeinformatii.ro