MAI ne pregătește buletine noi, cu CIP, poză și amprentă

Distribuie!by Ministerul Afacerilor Interne (MAI) a propus un proiect privind înlocuirea actualelor cărți de identitatea cu unele noi, adaptate cerințelor europene, respectiv cu cip, poză și amprentă, informează Știrile TVR. Potrivit sursei citate, noile acte de identitate loading... “vor fi mai mici față de cele actuale și vor conține un CIP, […]
Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Ministerul Afacerilor Interne (MAI) a propus un proiect privind înlocuirea actualelor cărți de identitatea cu unele noi, adaptate cerințelor europene, respectiv cu cip, poză și amprentă, informează Știrile TVR. Potrivit sursei citate, noile acte de identitate

loading...

“vor fi mai mici față de cele actuale și vor conține un CIP, cu două amprente și o poză a titularului”


Cărțile de identitate vor avea un format de card de credit, vor include o zonă de citire optică și vor respecta standardele minime de securitate stabilite de OACI (Organizația Aviației Civile Internaționale)”, anunță TVR. 

Totodată, viitoarele cărți de identitate vor avea “o fotografie și două amprente digitale ale titularului, stocate în format digital, pe un cip fără contact”.


Cărțile de identitate vor indica codul de țară al statului membru emitent, în interiorul unui steag al UE. Vor avea o perioadă minimă de valabilitate de 5 ani și o perioadă maximă de valabilitate de 10 ani.


Sursa: activenews.ro

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Gazeta de Informații!

Citiți și...

ULTIMA ORĂ Deputații au decis. Defăimarea pe Facebook va costa până la 100.000 de lei
 Berbeceanu, acest Cattani de Romania reprezinta lectia clara pentru toti cei care vor sa lupte impotriva coruptiei!!!!
Distrugatorul „extraterestru” al SUA: Inarmat cu LASERE si tunuri electromagnetice – VIDEO
Polonia: Schimbari la posturile publice de radio si televiziune. Neoliberatii si ONG-urile protesteaza. Witold Waszczykowski, ministrul de externe polonez le raspunde: "Vom vindeca Polonia după 25 de ani de îndoctrinare neoliberală si neomarxista" Romania se bucura de neomarxism si sorosisti !
Klaus Iohannis, sabotat de 1 milion de români: “Ești un vânzător de țară și o rușine…”, Iohannis : "Romanii sunt fanatici religiosi , Moschea aduce siguranta in Romania"
Parchetul General începe urmărirea penală pentru spălare de bani, în dosarul privind finanțarea USR. Nicușor Dan: ”Le este frică”
România sub ASEDIU ! Sute de mascați patrulează cu armele la vedere în marile orașe. Trupele speciale au fost trimise pe străzi să ne apere de …?
Cum s-a prăbuşit economia României: lista vinovaţilor pentru dispariţia fabricilor, uzinelor şi a milioane de locuri de muncă
De la Afacerea Roșia Montană la Dosarul Microsoft. Nu sunt coincidențe. E un sistem
Am găsit cele 10 miliarde risipite de Cioloș | Să nu mai cheltuiască Parlamentul pentru căutarea lor
Acordul postum al unui tânăr decedat în Colectiv, pentru ca dosarul său medical să ajungă la părinți | „Îmi cer scuze că nu am avut prezența de spirit să vă întreb atunci, pe loc, dacă voi mai ieși viu de acolo”
Pericol maxim! Grindeanu face o gafă uluitoare
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Despre Gazeta de Informații

Gazeta de Informații: Capitalism, Ceausescu, Conspiratii, Design, Diverse, Eminescu, Istorie, Masonerie, Pamflet, Politica, Sanatate, Simboluri si Spiritualitate. Contact: office@gazetadeinformatii.ro