MAI ne pregătește buletine noi, cu CIP, poză și amprentă

Distribuie!by Ministerul Afacerilor Interne (MAI) a propus un proiect privind înlocuirea actualelor cărți de identitatea cu unele noi, adaptate cerințelor europene, respectiv cu cip, poză și amprentă, informează Știrile TVR. Potrivit sursei citate, noile acte de identitate loading... “vor fi mai mici față de cele actuale și vor conține un CIP, […]
Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Ministerul Afacerilor Interne (MAI) a propus un proiect privind înlocuirea actualelor cărți de identitatea cu unele noi, adaptate cerințelor europene, respectiv cu cip, poză și amprentă, informează Știrile TVR. Potrivit sursei citate, noile acte de identitate

loading...

“vor fi mai mici față de cele actuale și vor conține un CIP, cu două amprente și o poză a titularului”


Cărțile de identitate vor avea un format de card de credit, vor include o zonă de citire optică și vor respecta standardele minime de securitate stabilite de OACI (Organizația Aviației Civile Internaționale)”, anunță TVR. 

Totodată, viitoarele cărți de identitate vor avea “o fotografie și două amprente digitale ale titularului, stocate în format digital, pe un cip fără contact”.


Cărțile de identitate vor indica codul de țară al statului membru emitent, în interiorul unui steag al UE. Vor avea o perioadă minimă de valabilitate de 5 ani și o perioadă maximă de valabilitate de 10 ani.


Sursa: activenews.ro

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Gazeta de Informații!

Citiți și...

De aia a divorțat Bombonica? | Cum a ”trecut” Dragnea Oceanul și a ajuns de râsul netului
Procurori ai Directiei Nationale Anticoruptie protejeaza societati comerciale cu capital strain implicate in anchete. DNA nu sufla o vorba despre companiile cu capital strain, nu deschide niciun fel de ancheta si nu face niciun fel de investigatii impotriva reprezentantilor acestora, nu incearca, pentru a recupera pagubele suferite de statul roman, sa puna vreun sechestru pe bunurile acestora !!
KREMLINUL NU SE JOACĂ | Putin a infiltrat efective militare secrete în ţări vest-europene
Președintele Poloniei: Europa ne-a lăsat pradă comuniștilor în 1945, să ne lase în pace. Pe români Casa Regala i-a lăsat pradă bolșevicilor asa că să ne lase în pace
EXCLUSIV ! Trump inceteaza orice sprijin pentru Iohannis si binom !
Dan Barna lansează NUCLEARA: sugerează faptul că Iohannis a comandat ancheta Rise Project
Americanii se uită la conservatorii de la FoxNews românii la progresiştii de la CNN. Cum sunt prostiți românii de firmele de cablu şi forțați să se uite doar la televiziunile internaționale progresiste: CNN, Euronews, BBC World News ba chiar şi la chinezi.
Medicii care nu-și fac bine meseria nu mai pot fi acuzați de malpraxis! Acordul care îi protejează!
Dinastia Marii Britanii. Familia Regală care domină lumea. Regina Elisabeta are deja 15 nepoți care nu își bat capul cu facturi ci trăiesc din banii statului (degeaba)
Ion Cristoiu: DIPI, serviciul secret al Ministerului de Interne, este cel mai puternic
Turnătorul lui IULIUS FILIP e avocatul lui IOHANNIS
NAȚIONALIZAREA SENIORAJULUI!
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Despre Gazeta de Informații

Gazeta de Informații: Capitalism, Ceausescu, Conspiratii, Design, Diverse, Eminescu, Istorie, Masonerie, Pamflet, Politica, Sanatate, Simboluri si Spiritualitate. Contact: office@gazetadeinformatii.ro