MAGISTRATII MINCIUNII – RUSINEA ROMÂNIEI! ATI TRADAT TARA!

Distribuie!by Magistratura nu este numai o profesie onorabilă, ci și una bănoasă în România. Cam dintotdeauna magistrații au fost alintații societății: salariile cele mai mari, pensiile de asemenea, multe alte avantaje legale. Ce li s-a cerut să dea în schimb? Corectitudine, verticalitate, competență. loading... I-am văzut, însă, taman în partea […]
Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Magistratura nu este numai o profesie onorabilă, ci și una bănoasă în România. Cam dintotdeauna magistrații au fost alintații societății: salariile cele mai mari, pensiile de asemenea, multe alte avantaje legale. Ce li s-a cerut să dea în schimb? Corectitudine, verticalitate, competență.

loading...

I-am văzut, însă, taman în partea cealaltă. Au livrat societății minciună, nedreptate, teroare. dispreț. Nu erau cu putință toate acestea FĂRĂ O COMPLICITATE GENERALĂ. Nici vorbă că Portocală, Onea, Man, Ardelean, Uncheșelu, Veverița, Iacob, Bulancea, Lazăr, Kovesi, dar și printre judecători dintre care au apărut Camelia Bogdan, Lavina Stanciu, Tarcea, Matei etc. au fost și sunt singulari! EI SUNT DOAR CEI CARE AU FOS PRINȘI! Și, de ce? Pentru că s-au și expus ca niște bestii, ca niște proști, iar nesimțirea lor nu putea trece neobservată. Dar cei care au acționat și acționează cu aceeași agresivitate și minciună, dar neștiuți? Să fie foarte clar, minciuna și corupția – mai mult decât morală – sunt GENERALIZATE în justiție. PUNCT!


I-am văzut și zilele trecute ”protestând” pentru o ORDONANȚĂ CORECTĂ! Nici vorbă despre ce tot îndrugă idioții: gata cu delegările, amantlâcurile acestora și favoritismele; gata cu influențele de la șefi sub aparența ”controlului ierarhic”, gata cu NOI SUNTEM INTANGIBILI PENTRU CĂ AȘA VREM NOI și, dacă nu, îi chemăm pe străini să vă bată la tălpi – că pentru ei ieșiți în stradă!

Nu i-am văzut pe Dănileț și Bulancea protestând pentru abuzurile din justiție, pentru viața pierdută a NELEI SECARĂ! Nici pe Kovesi sau Lazăr CERÂNDU-ȘI SCUZE pentru miile de victime ale poliției politice pe care au patronat-o până au distrus țara! Nici pe mulți alții. Din contră, i-am văzut susținând #rezist, deși legea le interzice, la braț cu Dide, Angie și Sandy: SUNTEȚI EXACT CA EI!


M-am săturat de ipocrizie, că trebuie respectați magistrații, că doar unii fac și dreg, că, dacă îi certăm, e ca și ne-am lua de îngeri! NU: VOI SUNTEȚI MAI BORFAȘI DECÂT BORFAȘII! Țara v-a dat tot ce-a putut, infinit mai mult decât altora poate mai importanți decât voi: profesorii, medicii sau cei care țin țara cu munca brațelor. Știți voi cam cât câștigă un ÎNVĂȚĂTOR, eroul tăcut dintoteauna al națunii, lașilor?

Ați trădat țara, domnilor și doamnelor magistrați, o faceți și azi în fiecare zi! Nu sunteți cu nimic mai presus decât Parlamentul, Guvernul și cei pe care vă permiteți să-i sfidați în fiecare zi cu aere de superioritate. Din contră, cu mult mai rău, pe voi nu v-a votat nimeni, studiile voastre, ale celor mai mulți, sunt îndoielnice, iar din punct de vedere moral – ZERO – vreți să vă îmbogățiți fără să apărați adevărul!

AURELIAN PAVELESCU,

Video

Tags

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Gazeta de Informații!

Citiți și...

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Despre Gazeta de Informații

Gazeta de Informații: Capitalism, Ceausescu, Conspiratii, Design, Diverse, Eminescu, Istorie, Masonerie, Pamflet, Politica, Sanatate, Simboluri si Spiritualitate. Contact: office@gazetadeinformatii.ro